Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

ponedjeljak, 4. rujna 2017.

NEW IN #18 dekorativa - Mug, Wnw, Golden rose, Catrice, The Balm, Laura Mercier, Urban Decay.......



Pozdrav dragi moji,



Zadnji new in post objavila sam početkom 7 mjeseca tako da je već krajnje vrijeme da napišem novi. 😊Nisam baš previše kupovala kozmetiku jer mi je prioritet bila odjeća jer sam nedavno pronašla novi posao tako da sam se morala za promjenu malo obnoviti u odjeći jer doslovno nisam imala što obući.
Prošli mjesec veliki izdatak su bile školske knjige i pribor te robica za mog mališana. Tako da sam ja malo stisnula svoje dupence, te  ostavila po strani svoju ludost, šopingiranje kozmetike.
U ta dva mjeseca našlo se kod mene ponešto dekorative, najviše (za čudo božje) drogerijskog ranga, te ponešto preparative koje ću vam kroz post pomalo predstaviti i napisati par riječi o svakom proizvodu, pa krenimo;

NEW IN



DEKORATIVA


Još prije par mjeseci, negdje u 7 mjesecu, Sura Dancer je imala blog sale, te sam joj se javila i pokupila par meni zanimljivih stvarčica, a to su: INGLOT AMC EYELINER GEL nijansa 73 za kojeg sam mislila da će na očima ta ljubičasta nijansa rasturati, kad ono jedva da je primjetna. 
Liner se već posušio, ali kako imam Duraline ( recenzija ovdje) koji svima od srca preporučam, uspješno sam ga aplicirala na svoje kapke. Ali kao što rekoh nije me se toliko dojmio...
Jednostavno sam očekivala više.

 Napokon sam isprobala MAKEUP GEEK PIGMENT nijansa Insomnia koji mi je već duže vre
mena na wish listi. Zaista je nijansa predivna. Probala sam ga samo jednom jer čekam da malo zahladi da se krenem jače šminkati te ću ga onda napokon isprobati kako treba. 
Na slici ispod možete ga vidjeti na djelu.


Od Sure još sam uzela PHYSICIANS FORMULA ARGAN WEAR BRONZER koji je zaista predivan i divnog je mirisa, ali je nažalost kao što je bio i njoj, tako je i meni, presvijetao za broncanje lica. Ja ga nanosim nakon svog uobičajenog Benefitovog Hoola bronzera jer PF bronzer u sebi sadrži sitni shimmer koji daje predivan glow na licu.

Makeup look s MUG pigmentom u nijansi INSOMNIA
Ovim putem se zahvaljujem Suri što je bila izuzetno draga, uvijek je žurno odgovarala na poruke jer je paketić nešto kasnio zahvaljujući nemarnoj HR pošti, i što su joj proizvodi jako uredni a to je jako važno kad kupujemo već korištenu kozmetiku. Bravo Sura i još jednom tnx....Nadam se da ćemo još surađivati u skoroj budućnosti....kisss

Prvim posjetom u ItStyle trgovini kupila sam neki liner u boji kojem se raščerupala četkica te su mi drage curke koje rade u ItStylu dale mogućnost da zamjenim proizvod.
 Nakon dužeg traženja što mi zaista treba (heheh,možeš mislit da mi treba...xD) izabrala sam ItStyle GLITTER POWDER i ItStyle CAMOUFLAGE.
Glitter je predivna ljubičasta nijansa koja itekako dolazi do izražaja, ali kako to inače biva kod aplikacije glittera, sva sam bila umaljana gliterom po licu. Zato najviše volim svoje pressed glittere koje već neko vrijeme sama izrađujem. Ako vas zanima kako klik na post.
Imam ih već dosta dugo i još uvijek su kremasti i lako se nanose. Svakako isprobajte.
Camouflage sam negdje zagubila tako da ga nema ni na slikama. Btw kamuflaža odlično prekriva sve nepravilnosti na licu i lijepo se stopi s kožom. 

Moja draga Andrea s bloga Makeupholic proslijedila mi je GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK u nijansi 07 i samim time povećala sam svoju kolekciju najboljih cjenovno pristupačnih matt ruževima koji po mom mišljenju opako konkuriraju sa onima skupljeg cjenovnog ranga, pa čak su mi bolje formule od nekih skupljih, razvikanih ruževa (poput Nable). 
Non stop ih hvalim tako da ću to opet to učiniti i reći "nabavite si obavezno nekoliko nijansi jer nećete požaliti."



Posjetom u DM drogerije naišla sam na novi brend, pronjuškala po stalku i uzela si za probu TREND IT UP CONTOUR&GLADE LIPLINER nijanse 430 i 400 o kojima sam pisala post gdje sam u biti usporedila njih i Essence olovke za usta. Pa škicnite i saznajte što mislim o njima klik na post. Uglavnom imate sve moje preporuke za lip linere.


Toliko hvale CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE CONCEALER nijansa 005 da sam ga opet uzela da ga isprobam. Kažem opet jer sam ga već davno prije imala i nije mi se svidio jer mi je ulazio u fine linije oko očiju. A i sada mi je baš sve jednako kao i nekada. Jedino što sam sada pametnija,više isprobavam razne tehnike, pa ga miksam sa Aurinim korektorom i tako dobijem srednju prekrivnu moć, hidratizirano okooločno područje i nema ulaska u fine linije..Jeee,bravo za mene...xD

Moja draga poznanica iz drage nam Amerike donijela mi je dugo očekivani 
LAURA MERCIER LOOSE SETTING POWDER nijansa Translucent za kojeg ću samo ukratko reći da je najbolji puder za setiranje koji sam ikada probala i mislim da će mi biti jedini jer nema šanse da više ikada ostanem bez njega. Cure moje to je SAVRŠENSTVO.


U Bipa drogerijama uzela sam čisto da isprobam jer ga svi hvale ,a ja budala padam na hajp,
WET N WILD CONCEALER nijansa 840 Light Ivory koji je odličan za prekrivanje nepravilnosti. Dosta je gust što je dobro jer samim time dobit ćemo bolju prekrivnu moć. 
Za okooločno područje ga nisam isprobala jer kako to inače biva kod nas, najsvjetlija nijansa mi je pretamna tako da nema smisla da ga stavim za posvjetljivanje na licu kad je pretaman. 😦

Uz korektor uzela sam
WET N WILD MEGAGLO HIGHLIGHTING POWDER nijansa Precious Petals sa kojim sam poprilično zadovoljna. Mrvicu mi je pretaman ali kad ga miksam sa 
Mary lou hajlajtom dobivam ono što mi paše. 
Megaglo je hajlajt koji će vam dati jaki glow na vašim obrazima i kojeg svakako preporučam.

Čim sam čula da je stigao kod nas, odmah sam pojurila u DM drogeriju i uzela si od bijednih 5 nijansi u ponudi hvaljeni WET N WILD PHOTOFOCUS FOUNDATION nijansa Rose Ivory koji me na kraju totalno razočarao jer strahovito ističe suhe dijelove na mom licu. 
Trenutno koristim kiseline tako da mi se lice na nekim mjestima lagano ljušti što ne primjećujem sve dok ne stavim wnw puder. On je za savršenu kožu bez nepravilnosti i suhih dijelova. 
Suhonošći ili osobe s dehidriranom kožom svakako ga zaobiđite.


Opet sam u Bipi napravila šoping, i ovaj put uzela EVELINE COSMETICS MAXINTENSE COLOUR LIPLINER. Olovke koje već imam u svojo kolekciji u svim nijansa i koje jako volim.
 Od viška glava ne boli, zar ne.😉 Neznam koja je ova nijansa jer nigdje ne piše, pa ću vam opisati svojim rjećima. Riječ je o predivnoj svjetlijoj mauve nijansi koju ja inače obožavam nositi.

U Bipi je bilo 50% sniženje na određene The Balm proizvode i bilo mi je šteta ne uzeti jedno njihovo rumenilo, iako mi nije potrebno još jedno rumenilo, nisam se mogla oduprijeti (najviše zbog popusta) uzela sam si THE BALM INSTAIN BLUSH nijansa Houndstooth i nisam požalila ni trenutka jer su im rumenila brutalno dobra. Jako pigmetirana, mekana na dodir, lako se blendaju i stoje na obrazima sve dok ne skinem šminku. Naravno da ću nabaviti još koju nijansu.

Kad sam ugledala MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL MATTE NUDE LIPSTICK nijanse 986, 980 i 988 na svom stalku u Bipi nisam se ni sekunde dvoumila da ih uzmem. 
Prvo sam uzela dvije nijanse (980 i 986) a drugi dan sam uzela još jednu (988) jer sam bila oduševljena koliko su dobre kvalitete. Ne suše se u potpuni matt, ali ni nema veze jer su toliko kremaste, divnog mirisa a i postojanost im je bomba pogotovo za njihovu cijenu od 40-tak kunica.
 Da ne duljim bacite oko na post ovdje.

Od svoje poznanice iz Amerike iliti ga moje američke veze za Sephoru uzela sam još jedan ruž, točnije URBAN DECAY CREAME VICE LIPSTICK nijansa Rush. 
Već posjedujem UD ruževe tako da sam znala da ću i s ovim biti oduševljena. 
Za razliku od Maybelline CS ruževa ovi nemaju miris ali su isto kremasti, pa čak možda i više, 
te mi se izuzetno sviđaju. Nijansa Rush je dnevna rockasto nude nijansa koju često nosim u posljednje vrijeme.

Posjetom u Divianu tražila sam Ardell trepke ali trenutno ih nisu imali na stanju pa sam u zamjenu uzela RED CHERRY EYELASHES stil Demi Wispy i Wispy
Znate da nosim trepke svakodnevno i da stalno ih kupujem. Stil Demi Wispy mi je puno bolji, bolje pristaje mojim spuštenim kapcima dok su stil Wispy ipak malo predugačke za moj ukus a i za moje oči. Dotaknu mi obrve što osobno meni nikako ne odgovara, nije mi prirodno niti lijepo.


I došli smo do kraja još jednog new -ina

...Pošto bi post bio malo predugačak da sam ubacila još i preparativu odlučila sam da ću nju napisati u drugi dio posta jer i po sebi znam da ljudi ne vole kad trebaju čitati jako dugačko  štivo, tako da odmah sutra vas očekuje drugi dio noviteta, odnosno preparativna kozmetika.


Jeste isprobali neki proizvod koji sam navela?
Želite li možda recenziju nekog proizvoda?
Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme?

Broj komentara: 8 :

  1. sve mi se sviđa,a wnw puder ću preskočit baš zbog toga što sam suhokožac ;)
    baš me zanima taj UD ruž i izbliza slika,a i onaj makeup look gore ti je predivan ;) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Yes,preskoči puder...mene nije dojmio toliko....Čim ulovim vremena slikati ću ruž,lip swatch....vjerovatno na insagramu objavim..a mogla bi i recenziju svih koje imam

      Izbriši
    2. piši piši,baš me zanima recenzija...zavidim ti na američkoj vezi ;):*

      Izbriši
    3. hoću onda, nema problema...danas sam na Fb i na Insta objavila slikice sa swatchom Rush nijanse pa ju možeš vidjeti

      Izbriši
  2. Mislim da bi trebala vise slika ubacivati zato sto, barem ja, kad udjem u neciji blogpost ako vidim samo gomilu teksta bez slika izadjem. Nije hejt #samokazem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inače ubacujem puno slika, ali za new in mislim da bi uz dugi tekst i puno slika ipak to bilo malo predugačko,pa nekako pokušam to skratiti...a opet bi htjela da kažem par riječi o proizvodima,meni je to važnije od slika...al kažem samo što se tiče new in-a...hvala ti na savjetu,cijenim to

      Izbriši
  3. Isuse slinim za Laura Mercier puderom vec sigurno 3 godine! No kak nemam nikog u Americi, nabavka mi je nemoguca misija :( I da, bit ce sigurno jos koji blog sale, tako da mozda opet budemo suradivale <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme draga moja taj puder je čisto zlato....neki dan šminkala sam gospođe u godinama i baš sam htjela isprobati puder na zrelijoj koži...to što on napravi ne može niti jedan puder(bar one koje sam ja isprobala)..ni chanell univ.libre nije toliko dobar...sve nekako izblura,ne ulazi u borice,i savršeno se stapa s kožom....ako ikako budeš mogla nabavi ga..jedna cura mi je javila da se može kupiti na ovoj stranici,pa čekiraj..http://www.spacenk.com/uk/en_GB/home-uk......ako ne uspiješ javi mi se u inbox pa ti nešto sredim

      Izbriši