Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

srijeda, 16. kolovoza 2017.

Trenutni ljetni favoriti - dekorativa_Skyendor,Maybelline,Aura,Kat Von, EveryDays minerals,La Roche-Posay,The Balm,Wet N Wild....



Hello društvo moje,


Već dugo nisam pisala o svojim favoritima stoga mislim da je savršeno vrijeme da vam otkrijem proizvode koje ama baš svaki dan koristim😉😊 ...
Ti proizvodi postali su moji ljetni favoriti koje nipošto ne ispuštam iz ruku.
 Sa nekima se družim već neko vrijeme dok su neki proizvodi tek ušli u moju rutinu i tako odmah zauzeli svoju poziciju favorita.
Svakako bih voljela čuti koji su vaši favoriti jer uvijek volim čuti druge prijedloge i staviti ih na wish listu te ih jednom isprobati..Tako da komentirajte ispod posta. 

TRENUTNI LJETNI FAVORITI


Dosta blebetanja jer nas čeka dugi post. Pa krenimo na moje ljetne favorite.

Ljeti pokušavam nositi što manje šminke. Uglavnom su to BB kreme jer su lagane i daju lijepi lagani finish koji svi tražimo pogotovo ljeti. Ovih zadnjih par mjeseci turbo koristim SKEYNDOR BB CREAMU koja mi je već pri kraju. Znam da sam obećala recenziju
 i duboko se ispričavam što ju stalno odgađam.
 Kako ulaze novi proizvodi u moju kolekciju tako ponekad zaboravim na one stare i jednostavno ih preskočim. Nemam neki svoj red pisanja postova već pišem spontano ili ono što Vi , moji čitatelji, najviše želite čitati na mom blogu.
 Obećajem da će recenzija do kraja mjeeca...xD...
Skrenula sam s teme, uglavnom BB krema je savršena. Daje dewy finish koji je meni predivan ali nije za moju mješovitu kožu jer nakon par sati kad izbije sebum nasred čela i to nikako ne izgleda lijepo tako da BB kremu setiram puderom u prahu a to je trenutno teško nam dostupna i jako hvaljena
LAURA MERCIER LOOSE SETTING POWDER nijansa Translucent. 
BB krema ima slabije do srednje prekrivanje što je sasvim normalno za lagane BB kreme. 
Nije mi izazivala nered po licu, lijepo se stopi s kožom i stoji na mjestu sve dok ne skinem šminku. 
U sebi ima SPF tako da mi je i zbog toga još draža.


A sada krenimo na gore spomenutu Lauru Mercier i njen Loose powder koji me doslovno oborio s nogu. Nemam riječ kojom bih opisala što ovaj puder napravi vašem licu.
 On doslovno fotošopira vaše lice. Sve bude nekako zaglađeno, pore popuni i zagladi pa izgleda kao da ih nemate, ne ulazi u fine linije na licu, nema šanse da dobijete brašnjav izgled kože
 i nakon tone i tone pudera što stavite na lice.
 Ma nešto zaista predivno. Nije ni čudo što cijeli svijet bruji o njemu. On je postao moj hoil grail proizvod koji opet i opet kupujem.

Kad se želim malo maknuti od Skyndor BB kreme uzimam LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO UNIFIANT koji mi je proslijedila moja kolegica MakeupHolic jer njoj nikako nije odgovarao. 
Eto to je dokaz da nismo svi isti. Moja koža ga obožava. U početku sam mislila da mi on izaziva prištiće ali na kraju sam otkrila da je sasvim drugi proizvod u pitanju.
 On nema neko extra prekrivanje ali ni to mu nije namjena. Tako lijepo ujednači lice i uz malo korektora lice vam bude perfect.


Još jedan odličan proizvod koji mi je godinama stajao u ladici, čak je bio i u prodaji je
 EVERYDAY MINERALS BASE mineralni puder. Njegovom ponovnom otkriću opet mogu zahvaliti Andrei koja me nagovorila da ga opet dobro isprobam.
 Doslovno sam već bila odustala od njega jer ga u to vrijeme prije cca 2 godine nisam očito znala pravilno nanijeti dok sada sam puno pametnija i nešto iskusnija i sada ga apliciram skoro pa do savršenstva. U biti savršeno jer na licu izgleda kao da nemate ništa a u biti imate. 
I to je ono što se meni kod njega sviđa. Ujednači lice a ne vidi se i k tome koža vam slobodno diše jer mineralni puderi ne čepe pore. Ma gdje je bio do sada...xD.
 Skoro pa je potrošen...hehehe

WET N WILD PHOTOFOCUS CONCEALER je nešto noviji proizvod u mojoj kolekciji ali već na prvu me oduševio. Nažalost njihova najsvjetlija nijansa koju imamo u drogerijama meni je pretamna za okooločno područje tako da ne mogu reći kako se tu ponaša, ali za prekrivanje nepravilnosti on je fantastičan. 
Jače prekrivanje, lako se razmazuje i velika postojanost. 
Za razliku od pudera iz iste linije korektor je odličan. 

Još jedan korektor koji nisam voljela a na kraju se zaljubila jest
  AURA CORECCT ME nijansa Fair.
Već sam 100x pohvalila jer mi savršeno odgovara.
 To je jedan od proizvoda koji nikako ne voliš pa odjendnom zavoliš i postane ti must have.
Trošim već 3 pakovanje i definitivno nastavljam niz.
Ja nemam problem podočnjaka niti mi je okooločno područje suho, ajmo reći da je savršeno (hehehe) tako da mi Aura 100% odgovara. Najviše jer je lagan za svakodnevno korištenje, ne ulazi u pore i fine linije i još k tome ima učinak hidratacije.
 Nijansa Fair taman je svijetla koliko meni treba. Zato ga toliko volim.


Već duže vremena imam i svakodnevno koristim LOREAL BROW ARTIST PLUMPER kojeg mislim da nisam baš spominjala na blogu pa sam se odlučila da ću ga predstaviti kao mog favorita. Može i kao favorit godine jer ga koristim konstantno kroz cijelu godinu, bilo ljeto ili zima on drži moje neposlušne obrve na mjestu. Nisam baš previše isprobavala brow proizvode od drugih brendova no ni neću jer mi ovaj obavlja sve što želim. 
Nanosim ga u 2 sloja. Kad se prvi posuši prijeđem još jednom po obrvi da ju dobro učvrsti. 
I on obavi svoj posao odlično...Dlake kroz dan budu na svom mjestu. Onako kako bih trebale a ne jedna gore druga dole..hehehh

Još jedan proizvod koji koristim već jako dugo i kojeg obožavam jest ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW POWDER DUO nijansa Ebony. Probala sam sve ABH proizvode za obrve i ovaj Duo mi je definitivno najbolji. Zašto?? 
Zato jer je izuzetno pigmetiran, lako se blenda, savršeno surađuje i jako sporo se troši jer ga je dovoljno jakooo malo. Već ga imam jako dugo i još uvijek nisam dotakla pan. Znam da je skup ali defintivno se ispalti jer će te ga imati jako jako dugo. Ako volite neutralne odnosno prirodne obrve onda ćete voljeti ovo sjenilo za obrve. Od srca preporučam.

U Bipi je bila akcija, 40% snižen, THE BALM INSTAIN LONG WEARING POWDER BLUSH nijansa Houndstooth i od tog dana ja ga svakodnevno koristim.
 I šta reći...Ja sam zaljubljena. 
Jako je pigmetiran tako da morate jako lagano s njim. Predivna pinki nijansa za nas svijetlije puti.


Još jedan novitet koji me očarao je hvaljeni od starne yt-ica 
 WET N WILD HIGHLIGHTING POWDER nijansa Precious Petals.
U prvo nanošenje ja sam ostala "paf" ,"wow" that glow...perfect...Predivan hajlajt koji šljasti. Velike preporuke ako volite izražajan sjaj.

KAT VON D SHADE+LIGHT EYE CONTOUR PALETTU sam zavoljela samo zbog njene
 teksture sjenila.
 Nijanse su osnove, basic, ništa spešl, ali ta tekstura.
 Ma to je čudo jedno kako je mekano i puterasto. A tek kako je raditi s njima. SAN.
 To ja zovem savršenstvom. I ABH ima dobru teksturu sjenila ali ovo je još bolje i za sada po meni najbolje. Ma samo probajte i skužit ćete o čemu pričam.
 Najkorištenija paleta kod mene u zadnjih 2 mjeseca. Hoćeš lagani dnevni ili jači večernji, ta paleta ima sve...Sve ima ali shimmer nema..To je više za mattljupce...xD
Radila sam usporedbu KVD i jeftnije varijante točnije MUR paletu pa škicnite na post ovdje.

I za kraj ostavila sam jedne drogerijske ruževe za koje sam mislila da mi se neće u tolikoj mjeri svidjeti.
 Radi se o MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL CREAMY MATT LIP u koje sam zaljubljena. Ako me pratite znate da furam samo tekuće ruževe, ali ovo čudo, to je tako kremasto,
tako pigmetirano da bih se mazala njima po cijeli dan. 
Kao da se mažem vaniljom jer predivno mirišu. Tako ugodni na usnama da zaboravim da ih nosim, tako postojani da se ne moram brinuti kako mi usne izgledaju. 
Tako savršeni za jebenih 40 kn da ću ih kupiti opet i opet. 
Najbolji nudači koje sam probala u zadnje vrijeme.
Da, i od srca ih preporučam.



I došli smo do kraja...Imamo li slične favorite??? Što vi koristite?
Pišite mi prijedloge ....Rado ću ih razmotriti....kisssss do idućeg čitanja....

Broj komentara: 10 :

  1. Super post :) Dijelimo ljubav prema L'oreal brow artis plumperu. Vec ga dvije godine koristim i namjeravam ga i dalje kupovati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti...Plupmer je odličan...uskoro ću ga potrošiti i bome ne namjeravam ga promjeniti...

      Izbriši
    2. Cini mi se da ga vec koji mjesec nema vise u prodaji? Ja ga isto volim, ali svugdje gdje sam gledala vise ga nema.

      Izbriši
    3. da, iskreno nisam ga ni ja vidjela dugo....neki drugi plumperi su u ponudi...baš šteta

      Izbriši
    4. da vidis, nisam ga ni ja dugo vidjela.... pa sta cu ja bez njega ako su ga povukli iz prodaje..taj plumper i manhattan olovka su jedini proizvodi koje koristim za obrve i koji su mi ikada odgovarali... a naravno i manhattan je povcucen iz hrvatske..oni valjda rade listu koje ce povuci prema mojim najomiljenijim proizvodima. fuck

      Izbriši
    5. nema nam druge nego ih zamjeniti s drugima,ili kupnja onnline

      Izbriši
    6. Ja sam gledala i online i nema ga vise, zamijenio ga je jedan drugi koji izgleda niti upola dobar kao ovaj. Isto nisam znala koji drugi bi koristila umjesto ovog pa sam presla na Essence, nije toliko dobar kao i ovaj ali je skroz ok...ako ima neko preporuku za neki bolji mozda? Kazu da je Benefitov poznati gel za obrve isti kao i Essence..

      Izbriši
    7. Od Loreala plumper ima ali bezbojni, ima i u boji sa nekom čudnom četkicom, al nemam pojma kakvi su... Voljela bih Benefitov probati,možda i naručim kad ovaj od Loreala potrošim...

      Izbriši
  2. Mislim da su nam povlacili voljeni plumper, treba provjeriti. Ja sam se opskrbila zalihama, doduse 😁
    Joj ove wnw highlightere jedva cekam da se docepam, zelim ih.. sve!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam ga tražila i nikako ga naći...baš šteta što ga povlače...vidjela sam da imaju neki novi a pitaj boga kakav je....mrzim tako nešto kad ti se svidi i onda ga povuku iz prodaje...ma katastrofa...
      Hajlajt je super, nije neki jaki glow ali nije ni za bacit...I dalje mi je Mary lou najbolji...a ovaj je odmah iz njega što se tiče drogerijskog ranga...Bilo bi savršeno da imaju više nijansi, pogotovo malo svjetlije..

      Izbriši