Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 21. srpnja 2017.

Empties #4 dekorativa i preparativa



Hello my loves,


Nekako mi se brzo skupilo dosta potrošenih proizvoda u kratkom roku.
 U malom kutku u kutijici spremam sve što potrošim i toliko je bila puna da je više nisam mogla zatvoriti a to je samo znak da se moram što prije toga riješiti,
 odnosno napisati post o njima i onda sve baciti u kantu za smeće.

Zadnji empties post pisala sam u 5 mjesecu (klik na post) što i nije tako daleko, a do sada skupilo se puno toga što je isto dobar znak jer to znači da trošim ono što kupim. 
Puno kupujem kozmetiku jer to volim, možda malo i pretjerujem ali sve ja to itekako trošim što se vidi po ovakvim tipovima postova,
 tako da big like for me.
Ovaj put se dosta toga našlo od dekorative što me izuzetno veseli jer je ona inače teža kategorija za potrošnju, stoga ću odmah krenuti s njom, a i vjerujem da vam je i najzanimljivija, pa hajmo

POTROŠENI PROIZVODI



DEKORATIVA

ARDELL TREPAVICE STIL DEMI WISPIES PAK.4 PARA
- ja mislim da sam već dosadna koliko puta sam navela ovdje na blogu a i na društvenim mrežama koliko volim Ardell trepke i to najviše Demi Wispies stil. Svaki put kad naiđem u Divianu trgovinu ja si kupim bar jedan par trepki, tako sam jednom prilikom uzela veće pakovanje da ne moram svako toliko trčati u centar grada po njih, ovako sam nekoliko mjeseci bila na miru.
Trošim ih jako puno, odnosno nosim ih svaki dan jer mi daju predivan prirodan izgled. 
Puno pohvala dobijem na njih i svi se začude kad im otkrijem svoju tajnu da su to samo obične samoljepljive trepke, jer svi misle da su ekstenzije ili moje prave..hehehe
Imam ja još backupa trepki za svaki slučaj jer bez njih ne smijem da ostanem.


ARDECO CAMOUFLAGE nijansa 20
- još davno sam od svoje šogorice dobila ovu kamuflažu koju sam nekako zapostavljala pogotovo u zadnje vrijeme kako otkrivam i druge brendove, ali nikako nisam zaboravila kako je dobra.
Toliko dobra da ću je opet kupiti. Toliko je gusta da prekrije sve živo i neživo na licu, od onog najmanjeg pa sve do najvećeg prištića ili bilo koje druge nepravilnosti. I ono što je isto kod nje odlično je njena postojanost...Kako ju naneseš i setiraš ona tako stoji do kraja.
 I još jedan plus što ovo malo pakovanje traje i traje jakooo dugooo, jer je potrebna jako mala količina.
Nanosim je malom četkicom a blendam je prstima jer mislim da toplina vaših prstiju omogućava lakše razmazivanje, odnosno blendanje kamuflaže. Velike, velike preporuke.


AURA CORRECT ME CONCEALER nijansa 304 Fair
- nedavno sam se žalila na FB stranici gdje ću sada kupovati Aura kozmetiku  jer se Kozmo u kojem su je držali zatvorio i tako smo nažalost ostali bez još jednog dobrog brenda. Dvije nijanse naručila sam preko Tester boxa stranice gdje sam uz ta 2 proizvoda morala platiti 30 kn poštarine, što znači da su me 2 korektora po cijeni od 30-tak kn izašla oko 100 kn, što mi je naravno mrsko. 
Zato pod hitno druge drogerije moraju uvesti kozmetiku Auru na svoje police. Znam da će se puno vas složiti sa mnom o tome.
Pobjegla sam od samog korektora, ukratko ću reći da je on za mene odličan. Inače sam ja dosta nezahvalna osoba što se tiće testiranja korektora jer hvala bogu nemam problem podočnjaka niti isušenog okooločnog područja. Možda će ovaj korektor nekome biti loš jer ima slabije prekrivanje ali meni zato odgovara jer mi najviše treba za posvijetljivanje u ćemu je ova nijansa Fair kao stvorena za mene. Ponovila sam kupnju i mislim da uskoro opet privodim kraju to novo pakovanje, ali bojim se da ću morati u potragu za novim korektorom sličnom Aurinom. Ako imate prijedloge pišite mi


MAKEUP GEEK REFIL nijansa Beaches & Cream
- rijetko kada potrošim refil sjenila u tako kratkom roku. Znate da volim MUG sjenila i da sam ih već 100 puta pohvalila. Dobra, kvalitetna, jeftina...ja ih obožavam. 
Beaches & Cream nijansa je savršena nijansa za pregib, topla peachy nijansa, koja nam je potrebna za prvu tranzicijsku nijansu za svaki neutralni topli look. Da sada ne ponavljam evo linkovi o mojoj kolekciji MUG refila  1.dio MUG - 2.dio MUG - 3.dio MUG


L OREAL MISS HIPPIE MEGA VOLUMEN MASKARA
- maskara koju sam voljela pa onda nisam. U početku mi je bila ok, ali kako sam je počela koristiti na klijenticama skužila sam da joj je četkica prevelika i tako sam ju zamrzila.
Kad samu sebe šminkam bude mi sasvim solidna, ali za šminkanje drugih totalno je neprecizna i prevelika. Tako da sam podijeljenog mišljenja za nju.


DOSE OF COLOURS MATT LIPSTICK nijansa Stone
- davno sam ga koristila i sjećam se da mi je bio među boljim matt ruževima koje sam probala u to vrijeme. A sada kada sam proširila svoje vidike matt ruževima, odnosno isprobala raznovrsne druge brendove dolazim do zaključka da i nije među boljim ruževima što se tiče kvalitete.
 Sjećam se da je bio lagan na usnama i da je malkice isušivao, a ono što sam mrzila jest da je dosta ljepljiv kad ga nosite. Pisala sam o njemu, pa klik na recenziju


SLEEK MATTE ME LIP CREAM nijansa Petal
- puno blogerica uključujući i mene kažu da Sleek Matte Me ruževi uopće nisu dobri. 
Jako isušuju usne i popucaju nakon par sati nošenja.  Formula nula bodova a nijanse predivne. Nijansa Petal je jedina njihova nijansa koju sam ja voljela i to sam je po drugi puta kupila jer mi je odlično funkcionirala kao svjetlija nijansa za miješanje s drugim ruževima, nešto kao ombre efekt. 


ESSENCE LIP LINER nijansa Satin Mauve
- ni sama ne znam koliko sam ovih malih čuda potrošila. Baš ova nijansa meni je must have. 
Iako je u zadnje vrijeme nešto slabije koristim znam da će me opet uloviti luna za njom,
 zato još imam par zaliha jer ne želim ostati bez njih. 
Odlične, jeftine i kvalitetne olovke za usne koje od srca preporučam.


CATRICE LONGLASTING LIP PENCIL
- i Catrice olovke volim, ali nešto manje od Essencovih jer su mrvicu tvrđe. 
Nažalost ne znam koja je ovo nijansa jer je dio s nazivom već odavno sašiljen.






PREPARATIVA


NIVEA INVISIBLE ANTI-PERSPIRANT
- baš sam ga jučer privela kraju te sam ga odlučila staviti u ovaj post.
Inače ne svrstavam proizvode za tuširanje, kreme za tijelo, parfeme ili dezodoranse u svoje postove jer su to proizvodi koji mi nisu toliko bitni.
Kod mene je uvijek što se tiče dezića ili Nivea ili Dove brend jer su mi se oni jedini pokazali dostojnima.
Još tu i tamo zna zalutati Garnier dezić. Tako da jedino što imam  za reći o njemu da je spas za svaki dan u cijeloj godini.
 A  spas je i za bijelu i crnu robu jer ne ostavlja one ružne fleke na majicama. Big like.

   

KIOMA ANTI DANDRUFF SHAMPOO
- kad sam radila u So cap trgovini uzela sam si ovaj šampon protiv peruti kojeg su djelatnice, tada moje kolegice toliko nahvalile da sam ga morala isprobati. Koristili smo ga ja i suprug i nismo apsloutno ništa primjetili. Sva perut je i dalje bila prisutna a šampon smo potrošili do kraja.
 Iako preporučuju korištenje ampula i ovaj šampon protiv peruti, mi smo koristili samo šampon. 
Ja želim šampon koji će nakon dva pranja pomoći da moja perut u potpunosti nestane a ne neki tretmanski drek (s oproštenjem ) koji neće apsolutno ništa napraviti po pitanju peruti. 
Uzalud bačen novac.




GARNIER BIPHASE MICELLAR CLEANSING WATER IN OIL
- već odavno sam prestala koristiti miceralne, ali uvijek imam bar jednu koja je dvofazna jer mi u potpunosti olakšava skidanje teške i vodootporne šminke s očiju. Slažem se s nekim blogericama da nakon nje peku oči, ali mora se s njom biti oprezan i nekako pokušati da ne ulazi previše unutar oka baš da bih se izbjeglo peckanje očiju,što je ponekad teško odraditi.
 Ona odlično skida šminku i za to joj dajem čistu 5. Ne koristim je na licu.


LA ROCHE-POSAY EFFACLAR FOAMING GEL
- imam dosta osjetljivo lice, najviše na nove proizvode. Zato moram biti posebno oprezna što stavljam na sebe. Već sam potrošila ni sama ne znam koliko ovih čistilica jer su tako nježni, a istovremeno su skidali svu nečistoću sa mog lica. Baš je prijatna i vjerujem da ću je kupiti opet čim potrošim zalihe.


NOVEXPERT FLASH ECLAT CLEANSING FOAM VITAMIN C
-Me-makeup victim je krivac što sam kupila ovu pjenicu. I naravno nisam požalila niti malo.
Nježan čistač, odnosno pjena koju koristim u jutarnjoj rutini savršeno odgovara mom licu.
Sve vam govori činjenica da sam pjenu nakon mjesec dana pauze opet napravila narudžbu i naravno ugrabila nju i booster isto sa vit.c na popustu od 20%. Svakako vam preporučam.


FOREVER LIVING ALOE ACTIVATOR
- višenamjenski proizvod koji koristim za čišćenje lica, više kao tonik nakon čišćenja s gelom kojem je glavni sastojak čista aloe vera. Osim za namjenu čišćenja koristim ga u svrhu kapi za oči jer imam problem suzenja očiju. S redovitim korištenjem smanjio mi je suzenje očiju za 90% manje nego inače, što mi je naravno veliko olakšanje. Nema mi gore našminkati se i nakon što je sve gotovo da mi okice počnu suziti. Ne suze drastično jako ali dovoljno da mi razmažu svu divotu na očima, moje remek djelo...ehheeh... Zato još uvijek koristim activator i mislim da će i dalje tako ostati.


AVENE EAU THERMALE SPRING WATER
- u zadnje vrijeme sam poludila za termalnim vodama. Doslovno se špricam gdje god da odem i to više puta na dan. Hidratizira moje lice i djeluje osvježavajuće što mi jako odgovara pogotovo u ove tople ljetne dane. Velike preporuke.


THE ORDINARY AZELAIC ACID SUSPENSION 10%
- drugo pakovanje koje sam uzela čeka me za jesen. Neću previše duljiti o njemu, već klikajte na link na recenziju ovog divnog proizvoda Klik.


NOVEXPERT BOOSTER A LA VITAMIN C
- bilo mi je žao kad sam ga privela kraju jer sam skužila da mojoj koži vitamin C užasno odgovara. 
Odličan booster sa stabilnim vitaminom C koji je oživio moju kožu. Nakon što sam potrošila drugo pakovanje Caudalie seruma s vit.c  (klik na recenziju) bila sam u potrazi za nečim sličnim. Tako sam naletila na odlične preporuke od Jelene i naravno napravila sam narudžbu. 
Sve vam govori koliko mi se sviđa kad sam ponovila kupnju. 


CAUDALIE POLYPHENOL C15 DETOX OIL
- nikada prije nisam koristila suha ulja, ali sam im dala priliku i sada sam ih nekako zavoljela i navikla se na njih.
Odlično ulje čija je mješavina 5 eteričnih i 3 biljnih ulja koji potiču obnavljanju kože.
 Daje laganu hidrataciju, ne masti kožu, daje zdravi i prirodan sjaj koži. 
Jedan vrlo vrlo zanimljivi proizvod za kojeg se nadam da ću opet uvrstiti u svoju rutinu.


ESTER LAUDER RESILIENCE LIFT
- ovo je jedan od proizvoda koji vam mjesecima, možda i godinama stoji zabačen negdje duboko u ladici da totalno zaboravite da ga imate i kad ga nakon nekog vremena slučajno nađete shvatite da se pokvario. Nažalost morala sam ga baciti a da ga niti jednom nisam isprobala. 
Dobila sam ga od šogorice još davno, a kako me tada nije zanimalo ništa gdje piše "lift" ja mu nisam previše obraćala pažnju jer u to vrijeme razmišljala sam što će meni lift efekt kad sam u 20-tima.
Sada je druga priča, druga razmišljanja, više je znanja o kozmetici i sad mi je naravno žao što sam ga na kraju morala baciti. 



Došli smo do kraja još jednog posta o potrošenim proizvodima. Nadam se da vam nije bio predugačak i da vas nisam smorila.
Do idućeg čitanja, puno vas pozdravljam...kisssss

Broj komentara: 16 :

  1. Super post, neke i sama korisitm- Avene, LRP, Nivea taj dezić-ostale ne, najbolji je Dove-original. Samo ti piši takve postove, ništa nije predugačko :) i super je što je sve objašnjeno-prednosti i nedostaci, sve realno napisano + slike :) <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Uvijek mejkap zrtva kriva za sopinge 😂 meni si kriva jer sam opet demike ubacila u koristenje 😁
    Vrijedno si trosila, nema sta, svaka cast!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da smo sve tri jedna drugoj podjednako krive haha

      Izbriši
    2. ti, ti si ta..hahahaha...neka, neka to je dobar znak....znači da ti vjerujem šta pišeš...kad već trošim brdo novaca ajde bar nek se troši...heheheh

      Izbriši
  3. Bome vrijedna si bila,za trepke se slažem i ja sam prvi put kad smo se našle na kavi te pitala haha.avene termalna i effaclar gel su mi genijalni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ni sama neznam koliko sam puta effaclar gelova potrošila, ali sam stala s njim i malo počela druge čistilice istraživati, ali mislim da ću mu se vratiti jer mi je savršeno odgovarao..

      Izbriši
  4. Aura korektor je i moj omiljeni korektor, uvek mu se vracam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slažem se...toliko je lagan i nekako hidratizirajući da evo trošim već 2 pakovanje koje mi je pri kraju...big like

      Izbriši
  5. Odlična potrošnja, ne sjećam se kad sam ja toliko dekorative potrošila... Slažem se za Nivea i Dove deziće i meni su najbolji. Novexpertova pjena za umivanje mi je na wl.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. skupilo se dosta u 2 mjeseca....svaki dan se šminkam pa se i potroši svega pomalo...svakako preporučam pjenu za laganu jutarnju njegu...super je

      Izbriši
  6. Novaexpert proizvode namjeravam kupiti na jesen kada ne budem toliko boravila na suncu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kad sam ih koristila zimi (booster i pjenu) savršeno su mi odgovarali...sad sam nažalost primjetila da mi nekako ne pašu,izbijaju mi prištići tako da ću i ja morati sa svime prekinuti jer očito mi za ljetnu rutinu ne odgovaraju...za zimu savršeno...svakako preporučam

      Izbriši
  7. Super proizvode si potrošila. :) Auru inače imaš i na Pink pandi, često vidim da stavljaju kodove za besplatnu poštarinu (INSTAGRAM ili FRESH) pa bi ti se moglo isplatiti. Miss hippie je i meni bila solidna maskara, prije svega zato jer mi se nije preslikavala što mi je problem s mnogim maskarama. Voljela bi isprobati Novaexpert booster, čula sam samo pohvale za njega.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije mi pink panda pala napamet,hvala ti,spasila si me...
      Mislim da još uvijek na Novexpert stranici imaju akciju od 20%popusta pa si ga uzmi za jesen.
      Sad je koliko toliko pristojna cijena..

      Izbriši