Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 30. svibnja 2017.

RECENZIJA_Farmasi - Terracotta Porcelain Powder

Hello dragi moji,


Nakon dugo vremena pronašla sam proizvod za kojeg sam sigurna da ću imati u svojoj kolekciji sve dok budem imala želje i volje za šminkanjem,😀 a to je nadam se što duže.😉 O čemu se točno radi i što me je to toliko oduševilo kod ovog proizvoda saznajte u nastavku jer sam sigurna da će i vama postati must have proizvod za lice.

FARMASI TERRACOTTA PORCELAIN POWDER NIJANSA SHIMMER PORCELAIN




Nedavno sam se po prvi puta susrela sa Farmasi kozmetikom koja me jednom riječju oduševila. Toliko da imam u planu učlaniti se u njihovu ekipu, ali bez obzira na to učlanjenje želim i dalje Vama prenositi svoje najiskrenije recenzije i mišljenja o njihovim  proizvodima koje budem u narednom vremenu testirala.😊
Sad kad smo to riješili možemo krenuti na recenziju FARMASI TERRACOTTA PORCELAIN POWDER.


**Farmasi kaže da je ovo puder koji je idealan za sve tipove kože te da se nanosi nakon tekuće podloge na cijelo lice. Čini Vašu kožu svježom, besprijekorno ćistom i glatkom. Pruža porculanski učinak tzv.prirodan izgled kože.



OPIS PROIZVODA

Puder dolazi u običnom, crnom, plastičnom pakovanju sa transparentnim poklopcem na kojem se nalazi sam logo proizvođača. Na poleđini proizvoda nalazi se etiketa na kojem piše naziv proizvoda i sve ostale informacije ( opis,rok trajanja, gramaža,...).

Powder, odnosno baked puder dolazi u pakovanju od 13,5 g što je dosta izdašna količina koja će vam jako dugo trajati. 

Trenutna cijena pudera je 125 kn. Cijena jest malo veća ali smatram da se definitivno isplati uložiti u ovakav tip proizvoda jer se jako polako troši. Sigurna sam da će Vam trajati uz svakodnevno korištenje i preko godine dana, ali pripazite na 
rok trajnosti koji je 12 mjeseci od otvaranja.

Tekstura ovog pudera je tvrda što je sasvim očekivano za jedan pečeni proizvod.  Inače ih baš ne preferiram zbog te čudne teksture i slabije pigmetiranosti, ali ovaj puder je stvarno izuzetak.

Pigmetacija Terracotta powdera je nešto slabija, što je ok jer ne možemo lako pretjerati u nanosu.

Trajnost pudera je dobra. Nisam primjetila da kroz dan nestane s lica ili izgubi na intezitetu.

Nijansa Shimmer Porcelain je dosta svijetla tako da mislim da bi najviše odgovarala curama koje su svjetlijeg i srednjeg podtona. Nažalost za tamnije cure mislim da bi ipak ovo bila presvijetla nijansa za cijelo lice ali bi se možda mogao koristiti kao hajlajt na vrhovima jagodica za one koje vole suptilan sjaj.




MOJE MIŠLJENJE

Iako ga proizvođač svrstava u proizvod koji je namijenjen za svaki tip kože, moje mišljenje je ipak da bi najbolje odgovarao onima sa suhom, normalnom i mješovitom kožom lica, dok maskonošcima preporučam da ga nanose samo na vrhove jagodica prije samog hajlajta, samo da pojačaju sjaj kože ili ako volite suptilan sjaj možete ga samostalno nanositi.

Shimmer u naslovu nijanse neka Vas ne zavarava jer od shimmera ni S. Već izgleda kao da ste stavili neki proizvod na lice koji će vašu kožu pretvoriti u lijepu, zdravu kožu s laganim sjajem.

To je puder koji daje lagani glow, zdravi sjaj licu. Nije nešto kao glow highlightera već je taj sjaj puno, punooo suptilniji i drugačiji i mogu vam reći da jako lijepo i prirodno izgleda na licu.
 Ja sam zaljubljena.💗 Nisam ni ja vjerovala dok nisam probala.

Nanosim ga preko tekuće podloge s velikom pufastom četkicom. Doslovno preko cijelog lica.
Čudno, zar ne....Ali funkcionira jer nije taj sjaj jako izražen. Jako teško mi je to opisati. Oprostite mi😐

Nisam primjetila da ulazi u pore i bore, niti vam dodatno izrazi teksturu vaše kože. Ma jednom riječju, predivno se stapa s kožom.😊

Na slici ispod možete primjetiti da je malo žučkastog podtona ali vjerujte mi na riječ da se to žutilo uopće ne vidi na licu. Ja sam neutralnog podtona i na meni žuti puderi nikako ne odgovaraju jer izgledam bolesno😀. Jako je teško slikom dobiti pravi dojam ovog pudera, zato mi morate vjerovati na riječ.😉👍
Nažalost nisam  uspjela fotoaparatom "uloviti" taj sjaja na svom licu
 tako da nisam stavila niti jednu svoju slikicu...😞Baš šteta..
SWATCH FARMASI TERRACOTA PORCELAIN POEDER NIJANSA SHIMMER PORCELAIN

ZAKLJUČAK

Terracotta Porcelain Powder je odličan pečeni puder koji će vam zaista jako dugo trajati.
Ja ga svakodnevno koristim i vjerujem da ću ga drugi put kupiti. Preporučujem ga svim osobama koje žele imati suptilan zdravi izgled lica. Definitivno nećete požaliti ako ga isprobate jer ga možete koristiti kako vama najviše odgovara bez obzira na tip kože. Na vama je samo da otkrijete način na koji on vama najviše odgovara.
Vrlo, vrlo zanimljiv proizvod kojemu nisam pronašla niti jednu jedinu manu.😉😍

Ako ste kojim slučajem preskočili napravila sam dnevni i večernji makeup look samo sa Farmasi proizvodima pa ako vas zanima klikajte na link.

Ocjena za ovaj proizvod čista 5

Jeste li isprobali ovaj puder?
Kako Vam se čini ?

** PR proizvod

















































3 komentara :

  1. Ja sam bila oduševljena ,ali nisam strucnjak kao ti ,pa mi je bas drago da si potvrdila moje oduševljenje.Nema mi ništa draže nego kad preporučim nešto curama i jave mi se oduševljene :"bila si u pravu"
    p.s.pripremila sam ti još proizvoda na testiranje <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam bila skeptična na prvu...a kad sam ga stavila iznenadila sam se kako daje lijepi suptilan sjaj licu...stvarno divan proizvod... Hvala divna moja,čujemo se... ;)

      Izbriši
  2. Makeup Paradise: Recenzija_Farmasi - Terracotta Porcelain Powder >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Makeup Paradise: Recenzija_Farmasi - Terracotta Porcelain Powder >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Makeup Paradise: Recenzija_Farmasi - Terracotta Porcelain Powder >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK dZ

    OdgovoriIzbriši