Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 26. svibnja 2017.

MakeUp For Ever Anticernes Tenseur Lift Concealer_review

Heloo,


Već jako dugo sam Vam dužna ovu recenziju a ja nikako da napišem par riječi o MUFE korektoru. Već sam ga odavno potrošila, i mogu reći da ću ga opet kupiti ako naiđem na neku akciju jer je mrvicu skup, ali o tome više u nastavku. Dobrano sam ga isprobavala godinu dana pa mogu reći zaista pravo mišljenje o njemu, pa krenimo....

MAKEUP FOR EVER
ANTICERNES LIFT CONCEALER



Što kažu za njega:

"Lifting efekt korektor namijenjen je skrivanju neželjenih podočnjaka i otečenog izgleda u području očiju.
Formula obogaćena tenzidima te vitaminima A i E, zaglađuju vidljive bore, vraća svježinu i poboljšava tonus kože, što ovaj proizvod čini ugodnim i laganim i pri dugotrajnom nošenju.
Lifting korektor daje lifting efekt te umanjuje vidljivost mimičkih bora "

MAKEUP FOR EVER CONCEALER

Koliko je to sve točno saznajte u nastavku posta...


Prvo krećemo s opisom ambalaže;


Korektor dolazi u plastičnoj tubici iz kojeg možete doslovno izvući sav proizvod van. Obožavam takvo pakovanje korektora jer ne želim baciti ono što kupim svojim novcima, a vjerujem da i vi tako razmišljate. Znači prerežem tubicu po pola i vadim ostatke korektora, (to ću napraviti nakon ovog posta ). Na taj način još bar 4 puta imam potrebnu količinu za nanošenje.

Na vrhu tubice nalazi se dio gdje stiskom na tubicu kroz mali uski aplikator izlazi željena količina korektora. Koliko god mi se sviđa ovakvo pakovanje toliko i ne jer ako slučajno izleti višak proizvoda ne mogu ga više vratiti u tubicu već ga moram baciti, ali sam zato našla riješenje da ga odmah apliciram na područje lica gdje želim nanjeti korektor, tako što ispod očiju u maloj količini stavim tri male točkice korektora i onda ga s četkicom razvučem te dobro blendam.


Rok trajnosti je 12 mjeseci od otvaranja. 
Cijena mu je nešto veća, točnije 201 kn u Socap trgovinama
Količina je 15 ml a može se pronaći samo u 3 nijanse ( 1 Pink Beige, 2 Dark Beige, 3 Neutral Beige).


Tekstura srednje gusta, lako se blenda, ne ulazi u fine linije na licu, predivno se stapa s kožom i  nema cakey efekta koliko god ga stavili.


Prekrivanje slabo do srednje, nadogradiv.

SASTOJCI

MOJI DOJMOVI


Odmah da napomenem da ja nisam baš savršena osoba za testiranje korektora jer nemam podočnjake niti otečenost okooločnog područja.


Moje okooločno područje je sasvim normalno, borice su jedva vidljive. Jedino s čime se mučim jesu velike pore.
Sad kad smo to riješili možemo krenuti na moje mišljenje o korektoru.


Za početak ovaj korektor nije namjenjen osobama koji imaju jako izražene podočnjake već je odličan za osobe koje pate za potrebnom hidratacijom okooločnog područja, odnosno osobe sa suhim okooločnim područjem.
Kao što sam već rekla nema veliko prekrivanje, ali vjerujem da se može nadograditi bez da vam nastane cakey efekt.
Dobar je jer je lagan, ne ulazi u fine linije oko očiju i postojanost mu je jako dobra.

Što se tiče lifting efekta ja nisam  apsolutno ništa primjetila. Niti zateže, niti smanjuje bore, apsolutno nikakvog lifting efekta on nema. Neznam uopće kako bi to trebalo izgledati s jednim korektorom.

Ono što mi se sviđa je da uz dobar primer ne ističe dodatno pore na licu već ih popuni tako da vam lice izgleda zaglađeno, kao da nemate pore.

SLIKANO IZBLIZA DA VIDITE KAKO  KOREKTOR IZGLEDA 
**LIJEVA STRANA S MUFFE KOREKTOROM
**DESNA STRANA BEZ KOREKTORA

Moja nijansa je Neutral Beige, broj 3 koja je neutralnog podtona. Evo malo swatcheva kako izgleda nijansa.

MUFFE ANTICERNES LIFT CONCEALER
NIJANSA 3 - NEUTRAL BEIGE
 I za kraj, još samo želim reći da definitivno preporučam ovaj korektor svim osobama koje nemaju problem jako izraženih podočnjaka i osobama kojima je potrebna hidratacija okooločnog područja.
Iako je poprilično skup smatram da se isplati uložiti u njega jer je proizvod kojeg je vrlo malo potrebno za nanošenje tako da će vam sigurno trajati dosta dugo.

Jeste li isprobali ovaj korektor? 
Jeste isprobali MUFFE proizvode?

Nema komentara :

Objavi komentar