Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 7. svibnja 2017.

Empties 3# Potrošeni proizvodi

Hello dragi moji,😉


Baš sad gledam kada sam objavila zadnji empties post i primjećujem da to i nije bilo tako davno kako mi se činilo (Klik na post). Nakupilo se dosta proizvoda u ova dva mjeseca. To je dobro jer se vidi da ipak nešto i trošim a ne samo da luđački kupujem. Big like for my.😉

Ovaj put se najviše potrošilo dekorative što mi je izuzetno drago jer nje imam puno, sve ima rok trajanja, tako da je super što neke stvari privodim kraju.




Tako da ćemo krenuti s 9 komada potrošenih proizvoda dekorative a na kraju ostavljamo potrošenu preparativu. Napisati ću par riječi o svakom proizvodu, i jeli mi se sviodio ili nije. Neki proizvodi čekaju recenziju a ako vi želite da napišem recenziju nekog vama zanimljivog proizvoda slobodno mi recite. Pa krenimo.

Napokon sam potrošila ovaj odličan puder.😊 Riječ je o GIVENCHY TEINT COUTURE PUDERU. Doslovno sam ga iscjedila do kraja prerezavši mu ambalažu po pola. Ne biste vjerovali koliko još proizvoda ima unutar ambalaže a ne izlazi ništa dok ga normalno pritišćem. Puder sam kupila od jedne cure, odnosno od cure od koje sam većinu kozmetike koje vidite na blogu kupila po vrlo smiješnim cijenama jer je cura imala potrebu riješiti se sve svoje šminke iz meni nepoznatog razloga, ali dobro, njoj na duši. Za mene odlično jer čisto sumnjam da bih ikada išta od high end kozmetike isprobala da nju nisam upoznala. Uglavnom da skratim, puder je brutalno dobar. Obožavala sam ga nositi jer je odlično prekrivao a nije se vidio na licu. Postojanost odlična, matirana dosta dugo, ma savršeno. Neznam kolika mu je cijena ali mogu samo pretpostaviti kad je u pitanju Givenchy brend. Bilo mi je zadovoljstvo isprobati ovako dobar puder.😉

Neznam ni sama koje pakovanje trošim MAYBELLINE SENSATIONAL MASKARE. Ona mi je stavarno odlična, da sam ju doslovno na svakoj akciji morala kupiti, ali već mi je pomalo dosadila.😒Ona mi odlično napravi trepke kada je maskara nova, ali čim se malo posuši previše ih zalijepi i to ne izgleda lijepo. Sada ionako ne marim za dobrom maskarom jer nosim stalno umjetne trepavice.

POTROŠENI PROIZVODI
Moja najdraža baza za kapke je i dalje TOO FACED SHADOW INSURANCE PRIMER. Iako sam nedavno uspoređivala nju i WNW bazu obje su me oduševile. Klik na post za usporedbu dvaju primera. Pošto sam našla pristupačniju i jeftiniju alternativu za sada ostajem pri jeftinijoj opciji jer iste rezultate dobivam s oba proizvoda.

Od jedne cure uzela sam MAYBELLINE FIT ME KOREKTOR kojeg šteta da nema kod nas za kupiti jer je korektor odličan. Mislim da bih stalno kupovala. Ova nijansa koju sam ja imala je bila mrvicu pretamna za moje okooločno područje pa sam ga morala potrošiti na drugima ili na sebi na svojim nepravilnostima. Odlično prekriva, ne ulazi u pore i dosta je postojan. Sve preporuke.

ARDECO RUŽ NIJANSA 38A je bio ruž koji sam već odavno potrošila, ali sam ga negdje zametnula te ga tek sada pronašla pa sam se odlučila napisati par riječi o njemu. Predivna lagana, svakodnevna nijansa koju sam obožavala. Lagano nude pinki nijansa koju sam potrošila jako brzo jer sam se stalno s njom mazala. Ugodna i kremasta ali slabija postojanost, ali to je normalno za takav tip ruževa. Prvom prilikom posjeta u Muller kupit ću ga opet.

GERARAD COSMETICS MATT LIPSTICK NIJANSA ECTASY nisam potrošila skroz do kraja već mi se tekstura osušila. Neko vrijeme sam ga stalno koristila i onda odjednom zapustila i tako je stojeći zabačen sav se jadan posušio. Odlični matt ruževi koje sam jako voljela dok nisam probala bolje , a na bolje mislim GR, KVD, ABH tekstura ruža. Jedino što imaju divne nijanse. Pisala sam recenziju (recenzija) o njima koja je bila 100% pozitivna a sada nakon skoro godinu dana promjenila sam mišljenje i reći ću da nisu toliko dobri kao što sam tada mislila iz razloga što sam u međuvremenu probala bolje.
Sve stoji za njih kako sam rekla ali nisu mi najbolji koje sam ikada probala. Mislim da je to normalno kod svakog od nas jer svi isprobavamo nešto novo i uvijek naiđemo ili na bolje ili na gore, zar ne.😊

POTROŠENI PROIZVODI
Stalno da ću napisati recenziju o MAKEUP FOR EVER ANTICERNES LIFT CONCEALER NIJANSA 3 i nikako da sjednem i napišem par riječi. Shame on my.😔 Korektor je dosta dobar. Nema neko veliko prekrivanje ali to mu i nije namjena. To je korektor koji ima hidratizirajući efekt te uopće ne ulazi u fine linije. Za posvijetljivanje okooločnog područja bio mi je super. Kasnije sam ga koristila i za posvijetljivanje ispod obrva i sad mi je žao što ga više nemam. Malo je skuplji ali bogami jako dugo mi je trjao (cca godinu dana ) i vjerovatno ću ga kupiti opet kad potrošim zalihe. Ako želite da ubrzam s recenzojim vičite, pa se bacam na posao.

MAC EXTREME DIMENSION 3D BLACK LASH MASKARU sam dobila na poklon od jedne cure. To je tester size ali dovoljno da mogu reći par riječi o maskari. Iskreno najveće razočarenje. Očekivala sam puno više. Ta maskara ne radi apsolutno ništa. Ne trošite novac uzalud.

BEAUTY BLENDER ORGINAL je moj najdraži alat za podlogu. Kupujem ga opet i opet i opet. I nema mu zamjene. Već sigurno sve znate o njemu. Za mene najbolji.

Sada krećemo na potrošenu preparativu;

Za rođendan, prošle godine, dobila sam mali putni set Loccitane proizvoda, među kojima se našao i ovaj L'OCCITANE OIL MAKEUP REMOVER i L'OCCITANE CREME DIVINE. Uljni odstranjivač me je oduševio jer savršeno lako skida šminku s očiju. Voljela bih ga prvom prilikom kupiti opet dok kremu sam par puta isprobala i nije mi se uopće svidjela jer mi je bila preteška i primjetila sam prištiće nakon nje. Tako da sam ju zapostavila i zaboravila na nju skroz tako da se pokvarila. I sad je za kantu za smeće.

 Odličan CAUDALIE POLYPHENOL C15 SERUM recenzija kojeg sam već dva puta kupila i oba pakiranja potrošila. Odličan vitaminski serum kojeg bi opet voljela imati stalno u svojoj rutini. Više o serumu pročitajte na blogu.

POTROŠENI PROIZVODI
DUO EYELASH ADHESIVE ljepilo za trepke koje me nikada nije iznevjerilo.😊 Kupujem ga stalno. Ali ima razlike u crnom i bijelom ljepilu, odnosno crveno i plavo pakovanje. Crno ljepilo (crveno pakovanje ) kad se posuši vidi se na očima ( ako slučajno zaprljate oko ) dok se kod bijelog ( plavo pakovanje ) skroz transformira u prozirnu teksturu ljepila koja se ni ne vidi na očima. Tako da ipak preporučam bijelo odnosno plavo pakovanje ljepila,pogotovo za početnike.

AVON ANEW NUTRI ADVANCE EYE CREAM sam dobila još davno na darivanju kod blogokolegice Dear skin. Ja nemam podočnjaka niti okooločnih vrečica tako da vam ne mogu zapravo reći koliko je dobra ili nije dobra kremica. Hidatizira to sigurno, a dali rješava druge okooločne probleme ja stvarno neznam...xd

Serum koji sam kupila iznova jest GLY VITAL PLUS GLYCOLID ACID KAPI . Glikolna kiselina užasno mi odgovara tako da vjerujem da ću opet nabaviti ovaj serum koji stavarno nije skup a možete ga kupiti u svakoj ljekarni.

Jedno pitanje, sigurno ste primjetile da ne pišem o proizvodima za njegu kose i tijela,inače svu praznu ambalažu bacim,želite li da inače i njih uvrstim u post o potrošenim proizvodima??

Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda? 

2 komentara :

  1. Nisam isprobala nista od ovogaaa :O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slaži wish listu... Heheheh...
      Nadam se da ćeš bar nešto isprobati... Kisss

      Izbriši