Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

ponedjeljak, 10. travnja 2017.

TRENUTNI FAVORITI_MUFE / DIOR / BENEFIT / SMASHBOX / MUG / MAYBELLINE / MUR / INGLOT/

Hello moji najdraži,💚💚


Gledajući stare postove (malo sam se prisjećala prvih postova, mojih početaka) skužila sam da već neko vrijeme nisam napisala post o favoritima.
Pošto je prošlo dosta vremena moja rutina se je promjenila.  Došli su novi proizvodi pa tako i moji trenutni favoriti.
To se konstantno mijenja kako u moju kolekciju ulaze novi proizvodi. Neke odmah zavolim a neke ostavim sa strane čekajući bolje dane. 😊😉


TRENUTNO FAVORITI

Pa krenimo mi nekim redosljedom;

Prvo krećemo od korektora. U zadnje vrijeme kao luda koristim DIORSKIN NUDE CONCEALER i mogu reći da sam oduševljena s njim.  Jako dobro prekriva, ne isušuju okooločno područje već ga hidratizira, prekrivanje mu je fenomenalno srednje do jače, i ono što mi je posebno drago kod njega jest da ne ulazi u fine linije niti ističe pore, već ih nekako čini nevidljivima, u biti, popuni ih.

Osim Diorovog korektora, za prikrivanje manjih nepravilnosti na licu, poput prištića ili ožiljaka koristim IT COSMETICS BYE BYE UNDER EYE CONCEALER. Za okooločno područje mi je mrvicu pretežak pa da mi bez veze ne stoji odlično mi posluži za kamufliranje nepravilnosti. Dovoljno je gust i ima odličnu pokrivnu moć. Odličan korektor. ☺


DIORSKIN NUDE CONCEALER
IT COSMETISC BYE BYE UNDER EYE CONCEALER
Od kada sam kupila ovaj pigment neprestano ga koristim, ili na cijelom pokretnom kapku ili samo u unutarnjem djelu oka. Radi se o MAKEUP ADDICTION PIGMENT u nijansi Purest. Predivna bijela nijansa koja se presijava na plavo, nešto kao duocrome nijanse. Ja ga nikako ne mogu uslikati realno, 😓😞 kako on u biti zaista izgleda pa ćete mi morati vjerovati na riječ da je zaista poseban i  predivan. Mislim da bih se mogao koristiti i kao highlighter samo šta to još nisam isprobala jer nemam gdje ga nositi, pošto u sebi sadrži plavkasti podton. 

MAKEUP ADDICTION PIGMENT NIJANSA PUREST
Ako me pratite onda znate koliko sam oduševljena INGLOT GEL LINER-om i da mi je on postao najbolji liner jer mi se ne preslikava na gornji kapak. Zato kod mene dobiva odličnu ocjenu. 

Pisala sam o njemu pa svakako bacite oko na post ovdje da sad opet ne ponavljam istu pjesmu.😊

INGLOT GEL LINER NIJANSA BLACK 77
U zadnje sam vrijeme poludila za SMASHBOX PHOTO FINISH PRIMER WATER, u biti testiram ga svakodnevno jer želim pisati recenziju o njemu. Već ste ga prije mogli vidjeti u prijašnjim New in-u ali tek sada je došao na red da ga pošteno isprobam. Za sada imam samo riječi hvale o njemu. Neću previše duljiti jer kažem spreman recenziju. 😉


SMASHBOX PHOTO FINISH PRIMER WATER
Već mjesec dana koristim novi MAYBELLINE FITT ME MATTE + PORELLESS PUDER o kojem sam pisala ovdje. Za moju mješovitu kožu je odličan.

Ne vidi se na licu, ne isušuje, ne stvara mi nered i nema flekica nakon nekog vremena nošenja. Big like.😊

Kada ne nosim puder, koristim FLAWLESS BY SONYA ALOE BB CREMU koja je vrlo lagana i ima lagano prekrivanje. Još k tome glavni joj je sastojak aloe vere što me osobito veseli.  Ako želite pisati ću vam o njoj.


MAYBELLINE FITT ME MATT AND PORELESS FOUNDATION
FLAWLES BY SONYA ALOE BB CREME
Već preko godine dana koristim BENEFIT HOOLA BRONZER kojeg polako trošim, odnosno ode prvo pakovanje😡, ali bila sam pametna😊 te sam kad sam imala priliku uzela si zalihu istog jer znam koliko je teško dostupan.  Za mene je ovaj bronzer must have. Lagano se s njim radi, dugo traje, nema narančastog tona i lijepo se stapa s licem. Mislim da ću ga dovijeka koristit.

BENEFIT HOOLA BRONZER
Uspjela sam od svoje kolegice nabaviti BENEFIT RUMENILO u nijansi COLARISTA kojeg trošim skoro pa svaki dan. Lagana i nježna breskvasta nijansa koja daje prirodan finish.  Nemam ništa slično u kolekciji i zato me toliko oduševljava. Od srca vam preporučam. 


BENEFIT BLUSH NIJANSA CORALISTA
Bolesna sam za highlighterima, imam ih dovoljno, za cijeli život,😇 ali očito mi nije bilo dosta i htjela sam isprobati hvaljeni REVOLUTION VIVID BAKED BLUSH u nijansi GOLDEN LIGHTS ( u biti yutuberica Dash of blue me navukla ) koji je drugačiji od svih koje sam probala.  Tekstura mu nije baš nešto posebna, onako tvrđa i kredasta ali finish koji on daje je savršenstvo.  Može biti lagani do jači zeleno-žuto-zlatni odsjaja a na suncu izgleda "wow".  Baš ono, da te cijela ulica primjeti koliko se sjajiš. 😂😁

MAKEUP REVOLUTION VIVID BAKED HIGHLIGHTER NIJANSA GOLDEN LIGHTS
Da bi setirala okooločno područje na dnevnoj bazi treba mi nešto što nije jako, što ne ulazi u pore i što će držati korektor na svom mjestu. Za to mi je idealan ANASTASIA BEVERLY HILLS COUNTUR KIT REFIL u nijansi BANANA. 


Ista takva nijansa iz KVD palete je puno više pigmetirana i jače prekriva, ( to vam govorim,uspoređujem, jer me znaju pitati za nju ) ali Abh Banana mi je zato savršena za dnevni look kad ne želim previše toga na licu,odnosno kad želim prozračni look.
Lagano posvjetljivanje i lagano prekrivanje koje je nadogradivo.

Bez svojih Geek sjenila ja nigdje ne idem, mislim da ne može proći post o favoritima a da ih ne spomenem.😊
Volim ih sve to već svi znaju ali sam u zadnje vrijeme najviše koristila tranzicijsku nijansu
 Beach & cream i  Barcelona beach kad želim neutralni look.
Na blogu imete 3 posta recenzije i swatchevi mug sjenila 1.dio, 2.dio,,3.dio, koji slobodno možete pogledati ako vas zanima.😉
Stiglo pojačanje u moju Z paletu i od tada se ne skidam s MAKEUP FOR EVER refila nijansa M - 846 koju mi je otkrila moja blogokolekica kolegica Makeup Victim. 
Ona je taj krivac što ju sad imam i toliko volim.

Mug Americano sam proslijedila jer sam mu našla bolju zamjenu a to je od MAKEUP FACTORY refil(odnosno mono sjenilo koje sam ja deportirala u svoju Z paletu) u nijansi 63. Deset puta je mekša i lakša za raditi nego  Mug-ov Americano. 
To je nijansa koju svi makeup loveri moraju imati. Savršena za lagani smoky u unutarnjem djelu oka.

ANASTASIA BEVERLY HILLS REFIL NIJANSA BANANA
MAKEUP GEEK REFIL NIJANSA BEACH & CREAM, BARCELONA BEACH
MAKEUP FOR EVER REFIL NIJANSA M-846
MAKEUP FACTORY MONO SJENILO NIJANSA 63


I to je to. nisam sad htjela izdvojit pola kolekcije već par proizvoda koje baš u zadnje vrijeme jakooo koristim i volim. 

Koju su vaši favoriti u zadnje vrijeme??

Broj komentara: 8 :

  1. Kako si dosla do Makeup Geek refil senke?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naručujem ih s Beauty baya... Na njihovoj slu.stranici imaju veći izbor ali poštarina je visoka a mora se paziti na iznos narudžbe zbog carine...
      A na BB poštarina iznad 20-tak$ je besplatna i carine nema bez obzira na iznos...oni su meni super...

      Izbriši
    2. skraćeno od Beauty bay
      BB - BEAUTY BAY, kužiš...

      Izbriši
  2. super favoriti :) uvijek mi je bila zelja probati hoola bronzer i coralista rumenilo, ali sam bila previse skrta kada sam ih imala prilike uzeti xD i vec se godinama jedem zbog toga, trebaju li mi ili ne :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne žalim niti za jednim... Odlični su..
      Koja im je uopće cijena u trgovinama???
      Ja sam svoje nabavila od one Sanje koja je prodala carstvo brendirane kozmetike jer ju je počela gušit...hehhe...
      Dobro je da sam naletila na nju...kad potrošim onda ću plakati..:(

      Izbriši
    2. u sephorama ti coralista i hoola kostaju svaki 38 eura i to mi je bilo ono trn u oku jer sam za te novce radje uzela cijelu paletu sjenila od drugog brenda :D

      Izbriši
    3. Aaaaaaa.. Punooo...
      Za Hollu ću dati jer je stvarno top...
      To su proizvodi koji se polako troše...

      Izbriši