Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 25. travnja 2017.

SMASHBOX_PHOTO FINISH_PRIMER WATER_REVIEW

Hello,😊


Već duže vremena posjedujem Smashbox Finish primer water kojeg sam eto imala sreće isprobati..Znam da je teško dostupan ali zbog dosta upita o njemu, ispunit ću vam želju i reći par riječi o njemu, jeli opravdava hajp ili je to samo napuhana priča??





Idemo za početak o samom opisu proizvoda 

Primer dolazi u plastičnoj boci koja je bezbojna, odnosno prozirna a na njoj je crnim slovima upisan brend i naziv proizvoda.  Ništa extra za ambalažu.

Dozira se kao sprej, te je dovoljno 2-3 stiska za cijelo lice.
Tekućina je prozirna, na opip kao obična vodica za lice.

Miris primera je nešto što ja zaista ne volim.  Nisam neki zahtjevni tip, u biti volim mirise, ali ovo zaista smrdi. Ni sama neznam kako bih ga opisala, kao neki tvornički miris, ili miris plastike. Dobro je kod njega šta kroz par sekundi taj odvratni miris skroz ishlapi... Nije kao kod Gerard fiksatora o kojem sam pisala ovdje, da vas miris prati neko vrijeme.. To je bar neki plusić.

Militraža primera je 116 ml, a cijena mu je oko 32$.

Namjenjen je za sve tipove kože.

Iskreno neznam dali se može kupiti onnline... Pregledavala sam po internetu i nigdje nisam pronašla gdje bih se šipao u lijepu našu. Jedina mogućnost je da zaposlite nekoga tko ide u Ameriku ili bilo gdje drugdje gdje su Sephora dućani i da vam taj netko kupi primer.

Rok trajanja je 24 mjeseci od otvaranja što je dosta dugo.

U sastavu ne sadrži silikon, alkohol niti ulje, što je još jedan plus.
Jedini aktivni sastojak je antioksidant kofein.

Zadatak primera je da daje dewy finish, 
osvježava lice i daje potrebnu hidrataciju, vraća vlagu, drži makeup postojanim,  zaglađuje pore i fine linije. 





Moji dojmovi ;

Ja sam ga nabavila od jedne cure koja je imala potrebu riješiti se sve kozmetike koju je imala. Bila sam na pravom mjestu u pravom trenutku i uspjela ga zgrabiti jer znam koliko je teško dostupan.
A i kao većina nas padam na hype proizvode tako da sam bila jako sretna što ću ga moći isprobati.

Kupila sam punu bočicu još prošle godine u 11 mj. ali ga nisam toliko koristila jer sam imala puno drugih otvorenih primera koje sam morala potrošiti.  Jednom prilikom sam ga stavila i nije me toliko oborio, te ga pustila za neku drugu priliku.

Nedavno sam ga uzela u ruke i krenula s testiranjem.  
Nakon što bih ga pošpricala na već pripremljenu kožu, lice mi je par sekundica potpuno mokro. U potpunosti se posuši kroz jedne minute.  Lice me nije zatezalo a finish je onako lagano dewy, što znači da se lice lagano sjaji, ali u dobrom smislu. Nakon što se posuši finish je malo ljepljiv, što je odlično jer će se puder bolje zalijepiti za lice.
Formula daje lagani osjećaj na koži i osvježava lice.

Nema neki veliki efekt bluranja, kao što sam očekivala ali malkice popuni pore.
Testiran je sa više vrsta pudera i svaki put kroz nekih 5 sati moja T zona je masna, pa čak i više nego inače. Što znači da nema učinak matiranja, ali dobro, za to mu i nije namjena.
Nisam osjetila ni neku preveliku hidrataciju koristeći ga.

Postojanost šminke isto je normalna kao i kod većine primera koju koristim.  Nije mi ništa više oduševio za razliku od drugih. 




Iskreno mislim da je priča oko ovog primera napuhana i da zaista ne vrijedi te novce. Ako ga budete redovno koristili potrošiti ćete ga kroz mjesec dana što nikako nije isplativo.
Mislim da ima puno boljih primera čak i u našim drogerijama od ovoga.

Vjerujte da ništa niste propustili i da možete izdahnuti jer nije vrijedan hajpa a ni novaca. 
Nisam primjetila ništa extra više što bih me očaralo da mogu reći da je najbolji primer na svijetu.
Ako volite biti u toku s trendovima onda vam ga preporučam kao proizvod koji će vašem licu vraćati vlagu, i to je sve.

Nadam se da vas nisam previše razočarala, jer vjerujem da je puno Vas očekivalo da će ova recenzija biti pozitivna, ali eto nažalost mogu reći da je proizvod flop i od samog primera očekivala sam puno više.

Koristite li vi primere?
Padate li na hajp proizvode?

2 komentara :

  1. Eto. To tako cesto bude, proizvodi napuhani, cijena napuhana, a kvaliteta - meeh.

    OdgovoriIzbriši