Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 14. travnja 2017.

KAKO SAM SE RIJEŠILA PRIŠTIĆA - ALOE VERA PROIZVODI

Heloo dragi moji,💙

Već duže vremena obećajem ovaj post i napokon evo ga, došao je red i na njega.
U nastavku posta opisujem vam kako sam se godinama borila s prištićima te ožiljcima, i kako sam ih se riješila. Proizvode koje sam koristila su na bazi aloe vere firme Forever Living (klik) koja se bavi uzgojem i distribucijom najčišće aloe vere na svijetu.
Koliko je to sve zapravo učinkovito i istinito sve vam govori da firma ima nekoliko certifikata kao npr. Kosher i  Islam ( certifikat koji dozvoljava primjenu ovih proizvoda u islamskim zemljama), IASC ( znak da su proizvodi kao jamstvo da je u njemu najkvalitetnija aloe vera na svijetu), 
FDA ( odobrenje za korištenje ovih proizvoda u medicini ), BUAV ( proizvodi nisu testirani na životinjama ).

ALOE VERA SOK - FOREVER LIVING


Za početak ukratko bih vam opisala svoju kožu..😉

Moja koža lica je mješovita, što znači da mi je T- zona masnija dok su obrazi normalni.
Trenutno stanje kože je rekla bih dosta zadovoljavajuće.
Još uvijek se borim s miteserima, proširenim porama, pokojim prištićem u pms-u, i ponešto imam crvenila na licu.

Oduvijek imam problematičnu kožu sklonu nepravilnostima. Ako koristim krivu preparativu ili neki novi puder koji sadrži sastojke koji mi ne odgovaraju za par dana mogu slobodno reći "dobro došli gadovi"😃
Trenutno sam u istraživanju što je to točno što smeta mojoj koži. I polako dolazim do odgovora.

Ali ajde da se mi vratimo na to kako je krenuo moj "proces čišćenja",
Nakon duge borbe, isprobavajući svakakve proizvode, odlazeći i kod kozmetičarke meni u konačnici ništa nije pomoglo. Ponekad bi mi lice bilo čisto ali u većini vremena na licu bi bilo bar 3-4 potkožna, ona bolna, prištića. I ono najgore, jer mi vrag nije dao mira pustiti lice bez da ga masakriram, imala sam puno ožiljaka koji su mjesecima zarastali.😩

Pred točno godinu dana moja najbolja prijateljica preporučila mi je ove divne proizvode koji su nakon dužeg korištenja napokon mi pomogle da se moje lice u potpunosti očisti.
Govorili su mi da prvo krenem sa čišćenjem svog organizma jer sve štetno što unosim u svoj organizam odražava se na mom licu. I to je istina.
U početku jako sam bila skeptična za ove proizvode, razmišljala sam da je to još samo jedan od neuspjeha u nizu. Koliko sam toga isprobala već sam polako gubila vjeru da će mi išta pomoći. Ali ipak sam krenula.😊

Aloe vera je poznata po svojim ljekovitim svojstvima i ono što sam ja krenula raditi za svoj organizam je bio detox, odnosno izbacivanje svih otrova koje sam godinama unosila u sebe.
Osim soka od aloe, poznatiji kao žuti sok, počela sam koristiti preparativu brenda Sonya koji isto u sebi kao glavni sastojak sadrži aloe veru i ekstrakte bijelog čaja. U početku bloganja pisala sam recenziju o njima pa svakako škicnite na post ovdje

Prvo sam krenula s prirodnim sokom, odnosno čistim sokom od aloe vere koji sam svakodnevno uzimala u jutarnjem terminu, odnosno 1 dcl na tašte. Njihov najpoznatiji proiozvod "žuti sok" svojim prirodnim hranjivim tvarima popravlja nedostatke u organizmu, regulira imunološki sustav, normalizira proces probave. Jača tijelo od toksina, otrova, alkohola, droge, slobodnih radikala. Djeluje protiv svih upala u organizmu, uništava viruse ,bakterije, umanjuje bolove, popravlja stanje psihe, ..itd.

U samom početku korištenja ovih kremica lice je buknulo što je dobar znak jer je krenuo proces čiščenja. U jutarnjem terminu prala bih lice Avokado sapunom koji je napravljen od 100 čistog avokado maslaca.

Nakon čišćenja nanosila sam na blazinicu Aloe Activator koji mi je služio kao tonik. Aloe Activator još nazivaju "čudesnim kapima" jer osim što se koristi u kozmetičke svrhe može ga se koristi kod očnih problema, menstrualnih problema, želučanih tegoba, bubrežnih napada, ubodi insekata,gnojnih rana, migrene, bolova u uhu, bolova u zglobovima, začepljenog nosa..itd...On je multifukcionalni proizvod kojeg ja još dan danas imam u svojem kupaonskom ormariću. Zbog njega mi više prilikom šminkanja ne suze oči.

Nakon toniziranja kože, lice bih namazala njihovom zelenom kremom odnosno Aloe Vera Gelly koja se sastoji od 100% stabiliziranog gela i E vitamina. Zelena krema posebno je učinkovita kod iritirane i problematične kože, zato je nju dobro koristiti kod osoba koje imaju problema s aknama.  Nažaost nemam vam slikice od sapuna i zelene kreme ali ostavljam vam link gdje možete pogledati više o njima,klik,- klik

Nakon svega navedenog, odnosno netom prije šminkanja nanjela bih Sonya Aloe Balancing Cremu koja sadrži aloe plus i ekstrakte bijelog čaja koji obnavljaju i vlaže kožu.
U večernjoj rutini ponovila bih cijeli proces njege samo što bih umjesto balancing kreme koristila Sonya Aloe Nourishing Serum koji je nešto jači od obične balancing kreme a isto sadrži aloe veru i ekstrakte bijelog čaja. Klik na recenziju oba proizvoda

Nakon nekih 3 mj. napokon je moje lice polako dolazilo u normalu.
Razlike su bile vidljive i za mene je to bio veliki pomak. Pogotovo kad se čovjek dugi niz godina bezuspješno bori.

Nakon otprilike 6 mjeseci u svoju rutinu ubacila sam vitaminske kapsule. Točnije počela sam uz sok koristit A Beta Care odnosno vitamin A za koje već svi znamo da su iznimno učinkoviti antioksidanti. Na dan sam uzimala po 2 kapsule. Osim vitamina A uzela sam bočicu Absorbent C odnosno vitamin C. To je bila dobitna kombinacija za kožu.

FOREVER ABSORBENT-C
FOREVER ALOE VERA GEL
FOREVER A-BETA-CARE
Sada, nakon više od godinu dana korištenja ovih proizvoda moje lice je preporođeno. Nema prištića, nema ožiljaka, smanjene su nepravilnosti.
Lice je mekano i glatko, dobilo je zdrav izgled odnosno onaj zdravi sjaj. Nakon dva pakovanja ovih kremica polako sam prešla na antioksidante kojima održavam svoje lice čistim, zdravijim i bez nepravilnosti. Od svega navedenog i dalje koristim Aloe Activator i žuti sok jer želim i dalje održavati ljepotu svoje kože.

Na slikama možete vidjeti razliku koja je itekako očita.😊
** prijašnje slike slikane su s mobitelom, i prije nego što sam počela s bloganjem. Sjećam se da je to bilo u vrijeme mog eksperimentiranja s BHA kiselinama koje su u biti zaslužne za ovaj kaos na licu.


MOJE LICE  SADA BEZ IMALO PUDERA ILI KOREKTORA
SLIKA NIJE UREĐENA

Nekad nisam mogla bez pudera, a danas tražim pudere slabijeg prekrivanja ili lagane bb kreme.
Vratilo mi se samopouzdanje i napokon mogu imati podlogu kako bogu zapovijeda.

Bitno je samo da kad krenete koristiti ove proizvode da ih koristite točno onako kako je pripisano ili nažalost nećete imati pozitivan rezultat. Znam da je nekima možda ovo preskupo ali zapitajte se samo koliko ste novaca već dali i koliko ćete dati ubuduće za proizvode koje vam vjerovatno neće biti od pomoći. Ja sam sigurna da ovo pomaže samo eto morate biti strpljivi i rezultati će doći nakon nekog vremena. Ja sam se snalazila na sve strane da svakih 15-tak ( koliko vam traje jedna boca žutog soka ) skupim novce i da si opet mogu kupiti ovaj sok. A kremice vam traju oko 5 mjeseci uzastopnog korištenja. Kod Forevera je dobro što možete raditi za njih, odnosno prodavati njihove proizvode pa tako na taj način zaraditi koji dinar za sebe i na taj način kupiti si njihove proizvode. To sam vam rekla ukratko a ako nekoga više zanima slobodno mi se može javiti putem e maila kojeg imate na mom blogu.
Sve u svemu ja sam prezadovoljna sa svime, moja koža je sada napokon sretna i zadovoljna.
Od srca vam preporučam ove proizvode za koje sam sigurna da će vam pomoći.

Kako vam se čini moj proces čiščenja?

Broj komentara: 10 :

  1. stvarno se vidi napredak.
    svaka čast na ustrajnosti!
    i meni bi trebalo tako što- brada mi je problematična (ponekad-npr sad već 3 tj i evo tek se sad "čisti" ) -.-
    koža lica mi je normalna, smao ponekad dobijem "društvo" na bradi -.-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel se možda diraš po bradi?? Tako meni frendica ima koja se vječito nesvjesno dira po licu i to baš najviše po bradi..
      I meni još uvijek dođu dani kad ih dobijem ali brzo i prođu...sad koristim vitamin c koji jako odgovara mom licu,tako da sve nekako brzo prođe..
      Mislim da ću njihov sok piti zauvijek... Stvarno su im proizvodi jako dobri samo moraš biti uporan i koristiti ih duže vremena... Osim za kožu dobro je i za organizam... Ionako sve počinje iznutra i ide prema van...
      Ako te više zanima slobodno mi se javi u inbox pa ti više objasnim...

      Izbriši
  2. Superr pomak.
    Da meni hoce pomoci kupila bi da sam sigurna.
    Moze li se ovo nabaviti u BiH?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko ja znam njihovi se proizvodi prodaju po cijelom svijetu...
      Da bih kupila njihove proizvode moraš znati osobu koja je kod njih učlanjena...
      Ti možeš kupiti onnline ali za narudžbu iznad 500-600 kn..
      A ako kupuješ od osobe koja je učlanjena ne trebaš brinuti o tim stvarima.. Možeš se i učalniti preko nekog tko je već član pa dobivaš proizvode jeftinije...Ako te više zanima slobodno mi se možeš javiti..
      Više ću ti objasniti.. .

      Izbriši
    2. Vjeruj mi da sam i ja bila skeptična i to jako...ali rezultati su odlični... Samo moraš redovito koristiti...ništa nije preko noći, treba vremena i strpljenja ali sve je moguće...
      S aloe Verom ne možeš pogriješiti... Ona ti me može naškoditi već samo pomoći..

      Izbriši
    3. Cao Mina Mina,ukoliko nisi nasla prodavca Aloe, javi mi se na stranici Ljepota i zdravlje uz Aloe Vera.

      Izbriši
  3. Koliko strpljenja i borbe, ali bas mi je drago da si sada zadovoljna. Jako je vazno to zadovoljstvo.
    Ps. ovaj me gel bas odusevio s ovim certifikatima. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da baš je trebalo dugo vremena... Ja taj sokić zovem "čudo u bočici"...
      Možda je skupo ali se za zdravlje ili ljepotu isplati.. Mene je on skroz promjenio,odnosno promjenio je moju rutinu, i donio mi samo dobre i pozitivne promjene.. Mislim da ću ga još dugo dugo imati u frižideru... ;)

      Izbriši
  4. Bas mi je drago da si pronasla proizvode koji su ti pomogli. Ja sam prosla torturu sa svojim aknama s kojima sam se borila 10ak godina. Isprobala sam tisucu proizvoda, nista nije pomoglo. Kasnije sam shvatila da su hormoni bili glavni krivac i da je trebalo pronaci blagu kozmetiku sa sto manje konzervansa :) Trenutno koristim glikolnu kiselinu i ona je napravila velike pomake, svi komedoni su nestali.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto,bitno da si pronašla rješenje i pronašla ono što tebi najviše odgovara...
      Meni se sve promijenilo otkada koristim ove proizvode, pogotovo njihov sok koji mi je puno pomogao...
      Imala sam jedno ružno iskustvo s BHA kiselinama...lice je ludovala više od mjesec dana,pa sam morala prekinuti..od tada sam krenula s ovim proizvodima...
      Iako aloe vera nije aktivni sastojak ona je meni jako pomogla što i sama vidiš...
      I dalje pijem njihov sok,ali sada sam prešla na glikolnu kiselinu i vit.c koju su moje lice skoro pa doveli do savršenstva.. Mitesera je manje, pore su zatvorene i lice je nekako svjetlije i ujednačeno... Oduševljena

      Izbriši