Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 6. travnja 2017.

CAUDALIE_POLYPHENOL C15 SERUM _ REVIEW/RECENZIJA

Hello dragi moji,💛💛


Početkom veljače odlučila sam se na kupnju 
CAUDALIE POLYPHENOL C15 ANTI - WRINKLE DEFENSE SERUMA jer sam naletila na akcijsku cijenu ( 20 ili 30% je bio snižen) u Corner ljekarni.  Ovim putem moram se zahvaliti a i pohvaliti jako ljubazne djelatnice te onnline ljekarne koji su se zaista potrudili da kupac bude zadovoljan. Paket je stigao u roku 3 dana gdje sam još osim seruma uzela Caudalie noćno ulje i kao gratis proizvod dobila sam Caudalie Beauty elixir koji sam na kraju ubacila u veliki paket koji sam darivala za svoj prvi blogorođendan. klik 😁😉

CAUDALIE POLYPHENOL C15 SERUM


Pošto već na internetu ima milijun recenzija ovog seruma i većina ga hvale kao odličnim antioksidantom stoga ja neću previše duljiti o samom opisu proizvoda već ću vam više reći o samom djelovanju seruma u ovih 2 mjeseca korištenja.

Pa krenimo;
Serum pod nazivom POLYPHENOL C15 namjenjen je za sve tipove kože i za sve dobne skupine. 
Bočica je tamno zelene boje napravljena od čvrstog stakla te ima pipetu za doziranje što meni je fency za vidjeti ali nije mi baš bajno jer se iskreno namučim dok proizvod izađe van, odnosno uđe u kapaljku . Dok je serum pun, onda kapaljka radi odlično ali čim serum dođe do pola bočice jako teško serum ulazi u kapaljku. I po par puta moram stiskati vrh kapaljke da bi tekućina ušla u nju . Hvala bogu da je dovoljno jako malo proizvoda za nanos inače bi dobila slom živaca. 
Tekstura je polu gusta, mliječne boje
Miris je blagi, nekako cvijetni.
Bez parabena, sulfata, mineralnih ulja..
Nije testirano na životinjama.
Pakovanje je 30 ml a rok trajanja je 9 mj. od otvaranja.
Cijena oko 320 kn Corner ljekarnaNatura ljekarna,  Farmacija, Muller... Često su popusti pa se serum može uloviti za nekih 260 kn kao što sam i ja uspjela.😉

CAUDALIE POLYPHENOL C15 SERUM

CAUDALIE POLYPHENOL C15 SERUM


SASTOJCI

Što kaže Caudalie na ovaj serum:

" Koncetrirani serum blokira djelovanje slobodnih radikala ( koji su glavni uzrok starenja), vidljivo uklanja postojeće bore i štiti kožu od svakodnevnih štetnih vanjskih utjecaja ( UV zraka, zagađenja,stresa...).


E sad moji dojmovi ovog seruma... 

Kad vam kažem da sam već potrošila jedno, odnosno prvo pakovanje i kupila novu bočicu biti će vam sve jasno koliko ga obožavam....💚

Znači, serum mi je trajao oko 2.mj. a koristila sam ga u jutarnjoj njezi kože, naravno nakon čišćenja. Serum nije ljepljiv kako inače to biva kod seruma s vitaminom c. Jako se brzo upija u kožu i cvijetni miris u potpunosti nestaje.

Sadrži stabilan oblik vitamina c i ostalih antioksidanta što znači da se ne morate bojati da će vam se brzo pokvariti i da ga morate čuvati u hladnjaku ili tamnoj prostoriji.
Naravno, bočica mora biti zatvorena i paziti ju na izloženost sunca.

Sastav ovog seruma mene oduševljava... Kako sam u zadnjih par mjeseci počela se više zanimati za sastojke u kozmetici te proučavati njihovo značenje i svrhu shvatila sam što mi paše a što moram izbjegavati. 
Najviše mi pomažu moje skin care blogerice, razne aplikacije za objašnjenje sastojaka, i naravno google gdje ima milijun podataka ama baš o svemu. Samo čitanje i čitanje i zapisivanje bitnih stvari..

Uglavnom da se mi vratimo na serum, 😆
Kako sam već spomenula u njemu se nalazi oblik vitamina c, odnosno Ascorbyl Teraisopalmitate koji je stabilniji te dublje prodire u kožu za razliku od ostalih oblika koji lakše oksidiraju. Baš je neki dan moja blogokolekica Little makeup guestl objavila recenziju Filorga seruma s vit.c  koji eto ima rok trajanja samo 20-tak dana baš zbog tog oblika vitamina koji brže oksidira,,ali vjerujem da je učinak puno jači i veći, ali to je sad jako opširna tema tako da neću previše ulaziti u to.

Ovaj serum još u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu koja nam je potrebna za dodatno vlaženje kože, odnosno hidrataciju i ekstrakt sjemenki grožđa koji je odličan antioksidant odnosno polifenol.

COSDNA.COM  značenje sastojaka i njihova sigurnost
Po cosdna istraživanju vidimo da su sastojci sigurni za kožu.
Istraživanjem sam saznala da je sastojak stearat malo komodogen za kožu ali pošto ga jako malo ima u serumu možemo reći da serum nije komodogen, a isto tako ga i sam brend prezentira.
Moram napomenuti da nisam imala nuspojava odnosno prištiće korištenjem ovog seruma.

Ono što je meni ovaj serum promijenio jest tekstura kože. Lice mi je ujednačeno, nema više toliko nepravilnosti, lice je dobilo zdravi sjaj i nekako zrači. Ožiljci od prištića puno brže zacjeljuju i lice je zaglađenije.
Pore su mi uz njega u potpunosti zatvorene što me najviše veseli. 
Što se tiče bora, tu baš ne mogu ništa previše reći jer još nemam izraženije bore, ali za sve osalo ovaj serum ima palac gore. 
Nakon seruma nemam potrebu za dodatnu hidrataciju.

Ma ne možete pogriješiti uz ovaj serum jer ima sve dobre sastojke koji će vašoj koži pružiti samo zdravi izgled.  
Vjerujem da će velike promjene kod ovog seruma primjetiti osobe koje zaista imaju onaj sivi i beživotni izgled kože.

Jeste li probali Caudalie proizvode??

Do idućeg posta šaljem vam puno pusica..

Broj komentara: 6 :

  1. Super, ovaj mi je u užem izboru za sljedeću kupovinu. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Steta sto ga prestaju proizvoditi. Nova linija je kod nas u Srb vec izasla a Polyphenol rasprodaju po principu 2+1 i popust 20% dodatno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E to nisam znala...baš šteta... Nadam se da će ga zamijeniti još boljim serumom...

      Izbriši
  3. Kod nas je veliki problem naci ove proizvode :( obozavam serume i njihovu kozmetiku i ako naidjem negde na njega sigurno cu kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš šteta :(
      Jesi probala onnline naručiti??
      Možda tako uspiješ...xd
      Sretno 😘

      Izbriši