Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 19. ožujka 2017.

CLARINS_INSTANT SMOOTH PERFECTING_PRIMER - REVIEW

Hello,💜💜💜

Već neko vrijeme me nema na blogu. Sve stoji i sve me čeka.😶 Neću previše duljiti da ne razvučem ovaj post na kilometarski sadržaj već ću vam samo ukratko reći da sam promjenila svoj dugogodišnji  posao te se pokušavam prilagoditi na nove promjene. Naravno posao želim zadržati zato sam se i posvetila njemu te blog malo stavila po strani dok ne uđem u svoju normalnu rutinu.

Ovaj put sam se odlučila za kratku recenziju jednog odličnog proizvoda koji me doslovno bacio sa stolice sa svojim odličnim učinkom. Ako imate problem proširenih pora i borice na licu svakako pročitajte post do kraja.😏

Radi se o CLARINS INSTANT SMOOTH PRIMERU 

CLARINS INSTANT SMOOTH PERFECTING TOUCH PRIMER


Primer dolazi u maloj, dosta teškoj i luksuznoj staklenoj ambalaži koja je crvenkaste boje . Ima zlatni poklopac koji je na sistem odvrtanja.
Za razliku od drugih primera koju su u većini u nekakvim tubicama ovaj me podsjeća kao na neku kremicu i iskreno sviđa mi se ovakav način pakovanja jer je praktičnije i sigurna sam da ću sav proizvod potrošiti do zadnje kapi.
Znači mala posudica koja sadrži 15 ml proizvoda što je dosta malo i to je jedino što mi je mana ovog proizvoda. O tome vam pišem više u nastavku.
Kada otvorite proizvod unutar pakovanja dobivate mali plastićni dozator, nalik maloj žličici s kojim nanosite primer kojeg sam ja odmah prvi dan zagubila..:D Ova metoda nanosa primera pokazala mi se odličnom jer je jako higjenski i može se kontrolirati koliko proizvoda želite staviti na svoje lice.
Pošto sam izgubila dozator sada si pomažem s četkicom, odnosno okrenem je naopako i onda stavim na lice količinu koja mi je dovoljna, otprilike dva zrna graška za cijelo lice, pa čak i manje. 

Tekstura primera je dosta onako rekla bih debela i blijedo ružičaste je boje te je pod prstima jako svilenkasta i mekana što se meni izuzetno dopada jer jako nježno klizi po licu, sviđa mi se taj osjećaj nježnosti. 
Primer možete kupiti na FEELUNIQUE stranici po cijeni od 33,92$ ( oko 240kn ), i vjerojatno u boljim parfumerijama.

CLARINS PRIMER


DOVOLJNA KOLIČINA PRIMERA ZA T ZONU


MOJE MIŠLJENJE:
Zadatak primera je da zagladi kožu. Popuni pore i fine linije na licu. Da lice drži matiranim te da puder bolje sjeda na kožu. 
Jeli to sve istina? Moj odgovor je DA.😎
On stvara savršenu iluziju zaglađene kože.
Tako je malo potrebno ovog primera da vaše lice izblura i učini savršenom bazom za ostatak podloge.
Prvo sam ga nanosila prstima , odnosno , prstima sam uzela proizvod te ga utoplila između prstiju te nanjela na cijelo lice. Odmah se vidi razlika u zaglađivanju teksture kože. Koji god puder stavila preko ovog primera savršeno je funkcionirao te nisam imala nikakvih problema u smislu neželjenih gosta po licu ili neke druge iritacije.
Moje lice je mješovito ,što znači da je T zona nešto masnija a obrazi su  mi normalni. Na svakom djelu lica pokazao se odličnim i zadovoljio je sve moje potrebe, od bluranja pa sve do matiranja t zone.
Najbolje mi odgovara s Armani puderom koji je isto za matiranje, tako da je sjaj na mom licu tek u maloj količini izbio nakon 9-10 sati nošenja šminke, što je izvanredno. Odlična kombinacija i pun pogodak.
Što se tiče postojanost pudera i tu sam primjetila da mi pomaže u izdržljivosti svakog pudera kroz cijeli dan. Big like

Od svega lijepog što sam rekla o ovom primeru našla sam mu i manu. Nažalost.😭
Osoba sam koja se svakodnevno šminka tako da sam ga koristila ama baš svaki dan. I nažalost u jako kratkom roku dotakla sam dno . Jako je malo potrebno proizvoda za lice ali 15 ml jako se brzo potroši a cijena mu je dosta visoka tako da defintivno preporučam ovaj primer samo za posebne prilike a ne za svakodnevnu upotrebu jer stvarno ti je žao kad vidiš da si u roku od 2-3 tjedna dotaknuo dno.
Našla sam i za to riješenje, odnosno da ga mogu koristiti svaki dan a da ga što manje stavljam na lice, odnosno sporije trošim a to je samo da ga nanesem na svoju t zonu, odnosno na svoje fine linije na čelu i svoje pore. Zato ga još uvijek imam jer ga nenormalno štedim. heheheh....😏😁


SASTOJCI CLARINS PRIMERA



U sastojcima vidimo da sadrži alkohol što naravno nije dobro, pogotovo za one osjetljivije pa i za svakodnevnu upotrebu ali nekim čudom koristim ga već oko mjesec dana i nisam primjetila da sam dobila nikakve loše reakcije od njega u smislu prištića.

Ja bih ga preporučila apsolutno svima sa svim tipovima kože jer smatram da je ovaj proizvod izvrstan i ono najbitnije on radi svoj posao.

Jeste li isprobale ovaj primer?
Koristite li inače primere na svakodnevnoj bazi ?

Broj komentara: 6 :

  1. nisam ga probala,a i neću tako skoro. razlog: cijena.
    a malo mi je skup.
    a primere ne koristim svakodnevno, ovisi kako kada.
    meni su za moje potrebe ok Catrice primer i Avon baza. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom da je skup... Zato ga je najbolje koristiti za posebne prilike... Stvarno je odličan ali zato i cepa tako puno..heheh
      Probala sam brdo primera,od jeftinijih pa do skupljih i ovaj ulazi u Top 5 najboljih...
      Budi kao i ja i lovi akcije za sve što je ovako malo skuplje. Heheh

      Izbriši
    2. Makeup Paradise: Clarins_Instant Smooth Perfecting_Primer - Review >>>>> Download Now

      >>>>> Download Full

      Makeup Paradise: Clarins_Instant Smooth Perfecting_Primer - Review >>>>> Download LINK

      >>>>> Download Now

      Makeup Paradise: Clarins_Instant Smooth Perfecting_Primer - Review >>>>> Download Full

      >>>>> Download LINK Xg

      Izbriši
  2. Joj jos odavno zelim ovaj prajmer ! Jako si lepo sastavila tekst i slike su savrsene! Odlican post! #Samokazem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti...
      Kao što sam i rekla u postu, primer je stvarno odličan... Ne mogu mu se načuditi kako izblura lice. Perfekt

      Izbriši
  3. Makeup Paradise: Clarins_Instant Smooth Perfecting_Primer - Review >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Makeup Paradise: Clarins_Instant Smooth Perfecting_Primer - Review >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Makeup Paradise: Clarins_Instant Smooth Perfecting_Primer - Review >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK Xj

    OdgovoriIzbriši