Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

subota, 4. veljače 2017.

TAG _NAJ / BOLJI / LOŠIJI / NAJSTARIJI PROIZVODI

Heloo💙💙💙💙

Evo nama još jedan tag post. Uvijek volim čitati ali i pisati ovakvu vrstu posta jer su mi jako zanimljivi. Ovaj tag sam vidjela kod blogokolegice LITTLE MAKEUP GUEST i vrlo mi je bio intersentan te nas je pozvala da onaj tko želi sudjeluje u tagu. Kliknite na njeno ime gdje sam vam ostavila link na njen blog pa je slobodno čekirajte, cura je draga i odlična je blogerica.
Tema ovog posta je nešto što je NAJ...😁 Najbolje, Najstarije, Najlošije..itd...
Ovaj put neću previše duljiti već se odmah bacamo na pisanje.😉

1. NAJSTARIJE
Nije bilo lako pisati ovaj tag. Bilo je dosta razmišljanja. Nisam mogla odvojiti samo jedan proizvod već par njih, jer stavrno se nisam mogla sjetiti a za neke odlučiti.
Najstariji proizvod su mi Dior sjenila / paletice nijanse 909 i 559. Prije nego što sam se počela ozbiljnije baviti šminkanjem i bloganjem to su mi bile jedine male paletice koje sam imala. Dosta sam ih iskoristila i tako sam se i zasitila. Ma sigurno imaju koju godinicu. Žao mi ih je baciti u smeće.😄
Pupa Golden Casino Compact Eyeshadow je bila ljubav na prvi pogled. Nikad neću to zaboraviti. Davno prije kad sam ga ugledala bio mi je preeepreee...Mučila me cijena jer mi je bio malo preskup    ( tada u to vrijeme 100 kn za jedno sjenilo bilo je abnormalno puno), ali toliko mi je ušao pod kožu da sam idući dan vratila se po njega i kupila ga. Tada sam ga voljela a sada mi je previše šljokičast...xd
Bronzer No Name je među prvim bronzerima koje sam kupila. I to je bio bronzer sa shimmerom..heheheh...Kad se samo sjetim kako je to tada bilo loše,ajme meni.
Bourjois olovku za oči imam već jako dugo, toliko dugo da se ne sjećam ni kad ni gdje sam je kupila. Olovka No name isto je previše stara i obećajem da nakon ovog posta obe idu u smeće.😊😏

Makeup tag Makeup paradise
Najstariji proizvodi



2. NAJNOVIJE
Baš zadnje što sam kupila od dekorative jesu olovke za usta i kremasti highlighter u olovci iz najnovije Essence kolekcije "We love...."
Olovke za usta su mi iste teksture kao i standardna postava olovki koje su u prodaji, a highlighter u olovci kojeg koristim i kao baza za sjenila je iznenađujuće dobar. Ako želite napisati ću vam kratku recenziju.

Makeup tag Najnovije
Essence "we love..."
lip liner 01 , 03
creamy eyeshadow pan
ESSENCE CREAMY EYESHADOW PAN 01 BE MY HIGHLIGHT
ESSENCE WE ARE FLOWLESS LIPLINER 01 WE 💙 PINK
ESSENCE WE ARE FLOWLESS LIPLINER 03 WE 💙 BERRY
3. NAJSKUPLJA STVAR
Najbolji puder koji sam ikada probala ujedno i najskuplja stvar koju imam u kolekciji. Radi se o predivnom puderu koji daje potpuno prirodni izgled a prekriva dovoljno, najdraži Armani Maestro Fusion fundation. Ja ga nisam platila po punoj cijeni, hvala Bogu, već sam ga kupila jednom korištenog po cijeni od nekih stotinjak kuna. Ali jako dobro znam koliko je bezobrazno skup.

Makeup tag Najskuplja stvar
Giorgio Armani Maestro Fusion fundation

4. NAJJEFTINIJA STVAR
Nisam sigurna koja od ovih dvaju olovka za usta su jeftinije, samo znam da su to proizvodi koji su mi odlični a ful jeftini. Radi se o Essence Lipliner i S-He olovke za usta. Odlične.

Makeup tag Najjeftinija stvar
Essence lipliner
S-He olovka za usta


5. NAJVEĆE BACANJE NOVACA
Laura Geller Spackle Treatment make-up primer puno sam platila da bih ga koristila možda 10-tak dana i shvatila da to uopće nije primer za moj tip kože. On je za osjetljivu kožu sklonu crvenilu ali za mene to nije problem koji moram riješavati. Mislim da bi osobama sa suhom kožom i koŽu sklonu jačim crvenilom savršeno odgovarao. Meni kao osobi s mješovitom kožom i lice s puno prioširenih pora je bio novac bačen u vjetar. Totalni moj fail.
Collistar Silk Effect Loose Powder je nešto zaista predivno ali nažalost ja ga ne upotrebljavam jer puder sadrži šljokice koje ja ne volim nositi na dnevnoj bazi. Kad se samo sjetim kako je bio skup a na kraju mi samo stoji i čeka bolje dane.

Makeup tag Najveće bacanje novaca
LAURA GELLER SPACKLE PRIMER
COLLISTAR SILK LOOSE POWDER

6. NAJNEISKORIŠTENIJA STVAR
Sjećam se kad je cijeli face brujao o ovom highlighteru da sam ga morala isprobati. Na kraju je Catrice Fluid Glow bio totalno razočarenje za mene jer nikako s njim na zelenu granu. Trebala sam mu dati još jednu priliku a ne ga samo zabaciti da skuplja prašinu.
Essence mat mat mat ruž je ruž koji već neko vrijeme imam i nije mi se svidio na prvo korištenje, pa ni drugo i od tada samo stoji i čeka svoju priliku da se dokaže, ako je ikako moguće..heheheh

Makeup tag Najneiskorištenija stvar
Catrice Fluid Glow
Essence Mat mat mat ruž

7. NAJNOŠENIJA STVAR
Ima ih puno vjerujte mi, ali nekako sam nakon dugo razmišljanja odlučila se na nešto što koristim ama baš cijelu godinu. Bilo ljeto ili zima meni je ovaj bronzer must have proizvod.
Benefit Hoola bronzer je moje savršenstvo.
Jedan od mnogih korektora koji su prošli po mojim rukama a samo taj je onaj Number 1
Hype oko njega je totalno opravdan. UD Nake Skin korektor ....💙💙

Makeup tag Najnošenija stvar
BENEFIT HOLLA BRONZER
UD NAKED SKIN KOREKTOR

8. NAJLJEPŠA STVAR
Becca Luminos Blush ima najljepše i najluksuznije pakovanje rumenila koje sam ja ikada imala u ruci. Jako mi se sviđa njezin dizajn a još više ono što je unutra.
Physicians Formula brend ima najljepše drogerijsko pakovanje svojih proizvoda. Ja posjedujem njegovu Shimmer strip paletu o kojoj sam pisala OVDJE. Predivno, ful fancy i nekako grly.

Makeup Tag Najljepša stvar
Becca Luminos Blush
Physicians Formula Shimmer strip

9. NAJRUŽNIJA STVAR
Jako dugo sam gledala po svojoj kolekciji koji bi to proizvod bio.Heheheh svi su mi dragi i lijepi. Ali onda mi je nešto zapelo u oko. Najobičnija plastika bez ikakvog ogledalca ili nekog finog dizajna izgleda mi Essence All About matt fixing powder. Sama ambalaža mi je ružna a isto tako ni proizvod nije baš nešto extra. Toliko je loš da je završio u mojim proizvodima koji su me razočarali. KLIK NA POST

Makeup tag Najružnija stvar
ESSENCE ALL ABOUT MATT FIXING POWDER

10. NAJGLUPLJA KUPOVINA
Laura Geller Spackle primer je ujedno i moja najgluplja kupovina jer nisam uopće pročitala niti jednu jedinu recenziju prije kupnje. Samo sam vidjela da ima dobre sastojke, odnosno da je pun prirodnih ekstrakta i antioksidanta te odmah  stisla klik za kupi.😭 Pisala sam recenziju o njemu pa ako vas zanimaju detalji i moji dublji dojmovi o njemu KLIK NA RECENZIJU.
Sleek Matte ruževi su priozvodi koju su me razočarali.KLIK NA POST. Prva nijansa Petal koju sam imala bila mi je odlična jer sam je miksala s ostalim ruževima i radila ombre efekte. Bila sam uvjerena da nisu tako loši tako da sam si priuštila još koju nijansu, a već prije toga sam čula da nisu dobri te da previše isušuju usne. Ne slušam nego se sama moram opeći. Razmišljam onak "ne mora značiti da i meni neće odgovarati". I naravno pogriješila sam. Ali ono najgore od svega je što sam i treći put obavila šoping i opet kupila još jednu nijansu. Nemam šta reći, osim da sam tudum. Pala sam na predivne nijanse, ali nažalost tekstura je jako loša. Sleek mora poraditi na tome, jer je šteta.

Make up tag Najgluplja kupovina
SLEEK MATTE ME LIPSTICK
LAURA GELLER SPACKLE PRIMER


11. NAJBOLJA KUPOVINA


Makeup tag Najbolja kupovina
KAT VOD D LIPSTICK
INGLOT GEL LINER
ABH POWDER DUO
CHANEL UN.LIBRE PIOWDER
TOO FACED PRIMER


Sve ove divote iznad na slici su proizvodi koji su pun pogodak. imala sam sreće i nabavila sve po jeftinijoj cijeni. Od srca vam ih preporučam. 
Chanel Un.libre Powder na licu ne ostavlja brašnjavi izgled. Lice pd njega je skroz prirodno,bar tako izgleda. Heheh 
Too faced baza je moja naj baza već godinama i uvijek joj se nekako vraćam. Za osobe s jako masnim kapcima ona je spas.
Anastasia Beverly Hills Duo Powder je po meni njen najbolji proizvod za obrve.  Daje prirodan izgled i stoji cijeli dan a još k tome jako sporo se troši.
Inglot gel liner nijansa black je jedini koji mi se ne razmazuje ni ne preslikava na gornji dio kapka. 
Kat von d ruževi samo trebate probati. Vrh..

I dalje pozivam blogerice koje su zainteresirane za ovaj tag da slobodno pišu i otkriju nam svoje NAJ proizvode.

Broj komentara: 16 :

  1. E, baš mi je drago da si napisala. I hvala na lijepim riječima gore, pusa. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav obema, zabavno je, ali i zaista korisno procitati vasa iskustva. <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je zanimljivo i vrlo rado to citam. Takve vrste postova..

    OdgovoriIzbriši
  4. super post, dala si si truda :) s kojih stranica kupujes high ned proizvode?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tenkju...a što se tiče šopinga hig end kozmetike lovim je gdje god stignem...ako naručujem novo onda je s Beauty baya i Fellenique stranice...a znam kupovati od jedne poznanice minimalno korištenu kozmetiku ili na Mojim krpicama, ali tamo jako dobro moraš pripaziti jer ima punooo fejkova. Ja zatražim puno slika sa svih strana i onda uspoređujem... Za sada sam uspjela sve skužiti na vrijeme... A zamalo pljunula na fejk ABH hig. i countour paletu 500 kn...i zadnji čas sam skužila da je fejk...
      Uglavnom svuda pomalo..hehhe

      Izbriši
  5. Sviđa mi se ovaj TAG pa ću ga i sama napisati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super..jedva ga čekam čitati. Bome kod mene je bilo dugo razmišljanja za neke kategorije... Heheh. Treba se sjetiti i treba izabrati naj...

      Izbriši
  6. Kakva divna ideja za post :) Cim odvojim malo vremena uradicu i ja svoju verziju :) Bas sam uzivala citajuci :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlican je post, odlicna ideja.
    Svaki se put kad vidim te "super promisljene" kupnje kod nekog nasmijem bas onako, posteno. Tim vise sto vidim da nisam jedina koja to radi sebi i novcaniku. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga.
      Nas očito ima puno koji tako kupujemo. Heheheh...
      Iskreno teško se suzdržavam...pogotovo kad naletim na jeftinije ili akciju...bar me to veseli dok novčanik pati.heh

      Izbriši
  8. Odličan post, dopada mi se ideja :) Lepo je videti koliko su iskorišćene Dior senkice :) A baš se ismejah za najružniju stvar, slažem se ali ne zameram bezveze pakovanje jer puder ima dobar učinak :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heheh...a stare su 100 godina...već bi ih trebala baciti..
      Kad sam birala najružniju stvar nisam mogla ništa naći,i onda iza u ladici ugledam Essence puder.. On meni nikako ne odgovara ni izvana ni iznutra..ostavlja brašnjavi izgled na licu..hvala ti

      Izbriši