Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 2. prosinca 2016.

NEW IN - STUDENI

Bok Hello dragi moji, 💙💙💙💙


Evo nas u još jednoj mjesečnoj rubrici gdje vam predstavljam svu svoju kozmetiku koju sam kupila, svoje novitete.
Predstaveći vama svoje novitete lakše od vas dobivam povratnu informaciju za koji ste proizvod najviše zainteresirani za recenziju. Vaša želja moja zapovijed.😊
Da ne duljim previše krenimo mi na još jedan mjesećni New in , za studeni.
Kao i uvijek i ovaj mjesec se šopingiralo.
Zaista mislim da imam big problem,  a to je kupovanje kozmetike. Ne kupujem robu, ni ništa drugo a kozmetiku nemilo doslovno prenagomilavam.😊
Neznam, volim isprobavati, pa tako sam i ovog mjeseca od moje drage krpičarke uzela nešto proizvoda koji su teško dostupani.





Po prvi puta susrela sam se s brendom NARS.
Do sada sam samo slinila nad njim jer, em što je nedostupan i još k tome jako je skup. NARS OIL FREE PRIMER je nešto zaista divno. Ukratko skoro pa savršen.  Radi sve što očekujem od jednog primera za lice. Uz primer gratis sam dobila NARS DUO SHADOW iz CHRISTOPHER KANE kolekcije. Predivne dvije shimmer nijanse koje na očima izgledaju posebno.
Uz Nars primer uzela sam još hvaljeni SMASHBOX PHOTO FINISH PRIMER WATER koji još testiram.  Iskreno malo mi je čudno stavljati primer na taj način jer lice bude mokro neko vrijeme. Nešto duže mu treba da se upije u kožu a to me malo živcira.
I još jedan Nars proizvod se našao kod mene,  ovaj put je riječ o NARS RUMENILO u nijansi Sin Iskreno ovo je najljepše rumenilo koje posjedujem
Dosta izgleda tamno, mauve nijansa ali predivno izgleda na licu. Dosta je prirodan što mi savršeno odgovara.






URBAN DECAY NAKED SKIN KOREKTOR nijansa Light Neutral je dugo bio na mojoj wish listi. Sada ga napokon imam. Samo mogu reći da je hype oko njega opravdan.
Nakon velikog razočarenja Kvd Eye primerom (uskoro recenzija)  dala sam šansu BECCA EYE PRIMING PERFECTOR.
Inače već dugo koristim Too faced i nezamjenjiva je za osobe s masnim kapcima.  Sa Becca primerom sam i više nego zadovoljna. Još ga testiram ali za sada je prošao moj test..
Svi znate koliko volim ABH proizvode tako da sam čim sam vidjela da u ponudi ima bilo šta od nje, odmah sam rekla, daj.
Heheh... Ovaj put uzela sam ANASTASIA JE HILLS REFIL u nijansi Gold Bar kojeg još nisam probala..xd...  Uz refil gratis sam dobila Banana highlight refil.
Nema sretnije žene od mene.
Još jedan puder, ovaj put se radi o GIVENCHY TEINT COUNTURE BALM puderu koji mi je za sada prolazan. Odlično prekriva i ne vidi se na licu.  Nisam se zaljubila kao u Armani puder ali dajem mu prolaznu ocjenu.
Još jedan poklon je bila SIGMA FAN F90 ČETKICA koju sam nažalost zaboravila uslikati, ispričavam se..xd
Toliko sam svoju krpičarku davila za četkice, kad god bi tražila neku ispred nosa bi mi se prodala tako da joj je valjda bilo žao a i samo joj je ta ostala pa mi je nju poklonila. Draga moja, hvala do neba. 




Toliko sam čula riječi hvale za GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK da sam morala isprobati. Htjela sam 03 ali nikako ju pronaći pa sam uzela nijansu 05. Nije mi bilo dovoljno i još sam se počastila s jednom nijansom 04. Hype oko ovih ruževa je opravdan. Jeftini a jako kvalitetni. Još želim dvije nijanse (03 i 10) i dosta ( nadam se).
Uzela sam prvi hrvatski PRESSED GLITTER nijansa Midnight blush naručivši ga onnline preko Queen glitter stranice. Iskreno očekivala sam punooo više a mrvicu me razočarao. KLIK NA RECENZIJU. Na moju veliku radost uspjela sam ulovit dugoželjene COLORPOP MATT LIPSTICK u nijansi Bad habit i Trap.
Tako me srce boli za njima. Tako su dobri tako kvalitetni, tako jeftini a tako je komplicirano do njih..šmrc,šmrc... . Poštarina i carina bi me oderali.
Sa Pink Pande naručila sam NABLA CREM EYESHADOW nijansa Underpainting koji sam tek dobila i još nemam dovoljno dojmova, SIGMA F70 CONCEALER ČETKICA, ( najbolje četkice koje malo po malo skupljam,KLIK NA POST O MOJOJ KOLEKCIJI SIGMA ČETKICA)  te dva proizvoda koje sam uzela radi darivanja za svoje pratitelje. DARIVANJE U TIJEKU NA MOJOJ FB STRANICI KLIK.




U ljekarni sam vidjela nove VISHY MASKE za lice i uzela si jedan paket da isprobam. Uz dermaroller moje pore su ujutro bile čiste i zatvorene. Vidjet ćemo kako maska radi bez rollera.
U Diviani i Daniel cosmetics je bilo sniženje pa sam naravno morala iskoristiti priliku.  U Divianu sam išla samo po DUO LJEPILO za trepke a izašla s, NYC JUMBO PENCIL (25 kn na akciji,pa kako da odolim) u nijansi 605 Strawberry Milk, i još ARDELL DEMI WISPIES TREPAVICE
( nisam im uslikala jer su već dosta nošene) koje su najudobnije trepke koje sam nosila, te BRONX LIPLINER u nijansi 04.
S Bronx-om sam posvađana jer su me njegovi Matt Lip Tint ruževi totalno razočarali.  Na nagovor moje drage blogerice i prijateljice Me makeup victim dala sam ruku pomirenja na Bronx i počastila se olovkom za usta.
Isti dan pohoda na Divianu i Bronx navratila sam u Dm obnoviti zalihe ESSENCE LIPLINER OLOVKI, I ESSENCE LONGLASTING OLOVKE ZA USNE.
Ja volim njihove olovke. Brzo ih trošim i stalno ih kupujem.
Zadnje sam uzela CATRICE KAVIAR GOUCHE paletu s kojom sam doslovno danima vodila bitku. Prvo i drugo nanošenje su totalni fail, a nakon toga nekako sam uspjela napraviti look. Ne želim previše duljiti jer ću za par dana objaviti recenziju i moje dojmove  o paleti.
I ovaj mjesec moj novčanik plaće ali je moja sreća još veća. A to mi je najvažnije.

Kako vam se čini ovaj studenski New in??
Imate li favorita za recenziju??


Broj komentara: 12 :

  1. Ima favorita za recenziju ali ionako mi je sve (skoro sve) nedostupno tako da..
    Jgb.
    Takav je zivot 😂
    Al dobro si kupovala, dobro.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti draga...bome ne bih ni ja pola toga ulovila da nisam naišla na ove curke. To je sve minimalno korištena kozmetika koje cure prodaju po stvarno smiješno maloj cijeni. Ja vidim priliku i odmah je ugrabim. Inače ne bih nikada u svojoj kolekciji imala Nars. Ali drago mi je da sam i to probala

      Izbriši
  2. Uuuuuuu Narsov Sin..to bi voljela probati na sebi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajme Iva predivan je... Tako daje lagano prirodni izgled...ja sam se zaljubila... dosta je pigmetiran pa trebas biti jako oprezan. drago mi je da sam napokon ulovila Nars,,,

      Izbriši
  3. super ti je post... sto se tice colour popa nemas nikakve brige, narucila sam dva puta, niti su mi lupili pdv niti su me carinili, ali ne smiješ priječi 300 kn... moras paziti da ti i ruzevi i dostava bude do 300 kn i sve 5..meni je stiglo za 2 tjedna, sve u komadu, bez ikakvog beda i dodatnog placanja... cak je i u posti ''prespavalo'' ni tamo nisam placala lezarinu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme super, hvala ti na info..ja sam uvijek mislila da iznad 25$ naplaćuju carinu ili PDV...strava...sad samo moram čekati free šiping i onda navali narode.. Oduševljena sam njihovim ruževima...neki hig end ruževi koji koštaju ko svetog petra mogu se sakriti nad njima... Još jednom hvala..

      Izbriši
  4. Wauuuu kakav new in😍😍😍😍puno toga lijepoga😍😍😍😘

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moja teška ovisnost...za 15 dana mi je novčanik prazan... Teško je vidjeti priliku a ne iskoristiti je...razumiješ me jel tako... Pusa

      Izbriši
  5. Recenzija Smashbox prajmeraaaa! :) Čula sam sve pohvale, baš se zanima kako ti se pokazao :)
    Gde nabavljaš stvari? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Već mjesecima ti kupujem kozmetiku od jedne cure koja ju prodaje minimalno korištenu..
      Evo smashbox primer je bio jednom korišten i ja ga dobila za nekih cca 100 kn...inače bih teško došla došla do ove divote.. Potrudit ću se ubrzati recenziju za njega.

      Izbriši
  6. RAJ ZA OČI *0*

    ŽELIM RECENZIJE SVEGA. :D

    http://mirjanasite.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši