Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 1. siječnja 2017.

HIG END I DROGERIJSKI FAVORITI U 2016.GOD.

Hello,💙💙💙💙

I eto, ode nama još jedna godina. Prošla je brzinom munje. Jednu godinu smo stariji i nadam se pametniji. A hoću li ja biti pametnija i kupovati manje šminke,heheheh...vidjet ćemo.
Šalu na stranu, ovo je post o mojim godišnjim favoritima. Kupovalo se svašta, na moje lice prošlo tonu proizvoda ali samo par njih ostavilo je trag. To su oni proizvodi koji su must have i bez kojih ne mogu živjeti.
Pošto mrvicu više volim hig end kozmetiku,i kozmetiku koja je nama nedostupna odlučila sam se za jedan post gdje ću vam predstaviti moje favorite hig end kozmetike a i drogerijske koje smatram vrlo sličnima. Proizvode koje sam najviše koristila kroz ovu godinu. Neki su mi noviteti ali su me dovoljno oborili da ih mogu svrstati u kategoriju godišnjih favorita. U nekim kategorijama našlo se i po dva proizvoda a u nekima po jedan. Sve sam svrstala po kategorijama i kratko opisala zašto mi se taj proizvod najviše svidio. Tako da vjerujem da će biti dosta dugačak post, pa krenimo onda.






PRIMER

NARS OIL - FREE PORE REFINING PRIMER
- već oko dva mjeseca koristim ovaj primer i toliko me oduševio da mu nisam našla mane. Radi sve ono što meni treba. Popunjava pore i fine linije, zagladi lice i puder bolje sjeda. Uz Maestro puder savršeno pristaje. Tek nakon 6 sati na mojoj T zoni izbija sjaj, što je do sada bilo nemoguće kod svakog proizvoda koji sam probala. To je razlog zašto ga najviše volim.

MAX FACTORX SMOOTH MIRACLE 
- uz Nars primer dosta često koristim ovaj "silikonski"primer . On ne matira, ali odlično zaglađuje kožu i savršeno pripremi lice za puder.




PUDER 

GIORGIO ARMANI MAESTRO FUSION FUNDATION
- sa sigurnošću mogu reći da je ovo moj Number 1 podloga za lice. Toliko savršeno da svaki put kad ga stavim čudim se kako lice izgleda prirodno. Najbolje funkcionira prstima što mi je malo frustrirajuće ali mu opraštam jer se savršeno poklopio s mojom mješovitom kožom.
Lagan na licu, nadogradiv, postojan, ne uvlači se u pore i bore, i potpuno prirodan da si ne vidi na licu. Mana mu je cijena...Nadam se da ću novo pakovanje uspjeti "uloviti" kao i ovaj predhodni po jeftinijoj cijeni.
Trenutno nemam ni jedan drogerijski puder kojeg bi stavila kao favorita. Nemam klik ni s jednim ..hehehh
Dugo sam koristila Revlon Color Stay koji mi je zadnji ostao među boljim drog. puderima.




KOREKTOR

URBAN DECAY NAKED SKIN CONCEALER
- sad mi je jasno zašto ga svi hvale. Užasno pigmetiran, odlično prekriva, ne uvlači se u bore, i kroz dan stoji na mjestu. I ono što me oduševilo je da ne isušuje okooločno područje već pruža laganu hidratizaciju. Stvarno odličan ,odličan.

MAKEUP FACTORY ANTICERNES TENSEUR LIFT CONCEALER
- prvi hig end korektor kojeg sam kupila. Kad se došao MUFE u Rijeku odmah sam morala isprobati njegove hvaljene korektore. Zanimalo me dali su hajp opravdani. Ja nemam problem s podočnjacima stoga sam tražila korektor s laganim prekrivanjem i koji neće isušiti okooločno područje. Kod ovog korektora sve to sam dobila. Lagani, hidratizirajući korektor kojeg koristim svakodnevno.

MAYBELLINE FITT ME
-ovaj sam korektor nabavila od jedne cure ali nažalost nijansa 10 je pretamna za mene, odnosno za okooločno područje. Tekstura je srednje gusta i ima dosta veliko prekrivanje. Dosta je sličan UD korektoru i mogu reći da je jedan od najboljih drogerijskih korektora.

AURA CORECT ME
- korektor koji nema neku prekrivenost, ali pošto ja nemam problem s podočnjacima meni je odgovarao kao korektor za posvjetljivanje. Nije težak i ne uvlači se u bore, te je postojan.
Ako vam treba dobar highlight ispod očiju svakako bacite pogled na njega.





ČETKICE I BLENDERI

** ČETKICE ZA LICE

990 BDELLIUM TOOLS
-kad su stigli na Pink pandu nisam se puno dvoumila i brzo naručila četkicu koju ču koristiti za bronzer. U početku nije mi se svidjela jer je bila nekako gruba. Nikako s njom na zelenu granu. Dala sam joj drugu šansu i od tada je moja must have četkica za bronzer. Savršeno aplicira i s lakoćom blenda. Sad sam se već navikla na njenu gustoću i kad uzmem drugu četkicu totalno imam čudan filing. Pisala sam recenziju o njima KLIK NA LINK.

REAL TEHNIQUES POWDER BRUSH
- ovu četkicu več imam oko 2 godine i još uvijek je u funkciji. Kao da je nova. Niti jedna dlačica joj nije ispala. Velika flaffy četkica s kojom stavljam puder u prahu.







** ČETKICE ZA OČI 

*ZOEVA    (RECENZIJA    

- zoeva, moja tiha patnja. Nažalost nemam set za lice, ali usopjela sam ugrabiti cijeli set za oči od jedne vizažistice na krpicama. Četkice su bile u odličnom stanju, i nakon godinu što ih imam one izgledaju isto. 
Iz velike hrpe četkica bez problema odvojila sam svoje najdraže, odnosno četkice koje koristim apsolutno svaki dan i bez kojih ne mogu zamisliti šminkanje.

                   228 CREASE četkica s kojom nanosim prvu tranzi. nijansu. Savršeno velika i mekana. Predivno je s njom raditi.
              224 LUXE DEFINED CREASE ravno rezani kist za blendanje koji savršeno pristaje za blendanje sjenila u vanjskom djelu oka, tzv. vanjski V. 
               227 LUXE SOFT DEFINER još jedan kist bez kojeg ne mogu. Njega koristim za završno blendanje te blendanje rubova. Savršen
         230 LUXE PENCIL odličan kist za unutarnji kut oka. Dosta često mi je potreban za nanos sjenila na donjem djelu kapka.

*SIGMA   ( moja kolekcija SIGMA ČETKICA, KLIK )


E 06 WING LINER od kada sam kupila ovu četkicu mojoj muki s apliciranjem linera došao je kraj. Imam jako puno eyliner četkica, svakakvih oblika, i niti jedna nije tako dobra i precizna kao i ova. Mala, dovoljno tvrda, koso rezana četkica s kojom bez problema vučete famozni wing. Velike  preporuke.

E 75 BROW ovu četkicu imam već 2 godine i s kojom imam fatalni klik..hehehhe
Kupila sam je na Pink pandi jer mi je trebala četkica za  eyliner. Nisu imali na stanju onu koju sam htjela pa sam si uzela ovu. Odlično radi i za liner i za popunjavanje obrva jer je dovoljno tvrda i precizna. Ja je trenutno koristim za obrve i vjerujte ne bih je za nizašto dala. To je alat koji je jako poteban i koji mi olokšava posao.



BEAUTY BLENDER ORGINAL
- osim orginala probala sam RT blendere koji su mi isto ok, ali ipak za jednu malu mrvicu orginal blenderi odnjeli su titulu favorita godine. Bez njega šminkanje ne ide. Kopije mi nisu toliko dobre jer su tvrđe. Svakako preporučam bez obzira na cijenu jer zaista vrijedi.



MASKARA

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL MASKARA
- s ovom maskarom imala sam ljubav na prvo nanošenje. Svaka akcija na ovu maskaru u drogerijama je bila iskorištena tako da sam napravila dobru zalihu..hehehh
Mrvicu me razočarala kad ju koristim oko 2 mjeseca jer se tada tekstura maskare malo posuši te više nije onoliko dobra kao u početku i primjetila sam da previše proizvoda izlazi van. Ali snađem se ja s njom i napravim trepke kako spada.

ELIZABET ARDEN 
- nažalost još nisam kupila full size ove maskare a stalno govorim da je moram nabaviti.
Znate ono kad prvi put stavite maskaru i zaprepastite se kako na kraju izgledaju vaše trepavice. WOW, to je bila riječ kad sam ugledala svoje trepke. Savršeno razdvojene, što mi je jako bitno, savršeno izdužene. Imala sam dojam kao da nosim umjetne kako je sam finish bio brutalan. Kad potrošim zalihe sigurno je kupujem. Mislim da joj je cijena oko 140 kn što je sasvim ok.



BRONZER

BENEFIT HOOLA BRONZER
- jedan jedini i najbolji. Odlična pigmetacija. Taman kako treba, niti prejako niti preslabo. Lako se nanosi a još lakše blenda. Neutralnog je podtona i mislim da bih svima odgovarao.
Imala sam sreće i kupila 2 pakovanja od jedne cure ( cure koje često spominjem u svojim postovima, ako me pratite znate o kome govorim ).
- drogerijski bronzer trenutno nemam za svog favorita 😩




RUMENILO

THE BALM HOT MAMA
- prvo i jedino rumenilo od The Balma i odmah je stavljen u favorite, U biti to mi je jedino rumenilo u breskvastoj nijansi. Iako ne preferiram breskvaste nijanse jer mi ne stoje ovaj je nešto posebno. Predivan sjaj na licu.

NARS SIN
- predivno rumenilo nijansa Sin koja vuče na mauve nijansu.. Uvijek kod mene prevladavaju rockaste nijanse a ovaj put se našlo nešto drugačije, To je bila ljubav na prvo nanošenje jer daje licu neku posebnu svježinu. Nije prenapadan već dosta prirodno izgleda na licu. Srednja pigmetacija i puno shimmera.



HIGHLIGHTER

THE BALM MARY LOU MANIZER
-mislim da se ovaj highlighter našao kod većine blogerica u favoritima. Pa tako se našao i kod mene. Ovo je jedan od meni najdražih koje sam ikada probala. Daje licu poseban glow.

MAC MINERALIZE SKINFINISH NIJANSA SOFT & GENTLE
-toliko sam ga htjela i sad ga napokon imam. Iako je dosta skup opet sam imala sreće i nabavila ga skoro novog po puno manjoj cijeni. Kad bih morala birati između ova dva highlightera vjerujte mi da ne znam kojeg bih odabrala. Oba dva su mi preeeee dobri. Koristim jedan dan jedan drugi dan ovaj drugi, i tako u krug.



SJENILO - PALETE

MY CUSTOM Z PALETA POPUNJENA MAKE UP GEEK REFILIMA RECENZIJA 
1.DIORECENZIJA 2 DIO MUG KOLEKCIJE

-svi vi koji me pratite znate koliko sam zaluđena popunjavanjem z paleta, odnosno sama slažem svoju custom paletu s nijansama koje meni odgovaraju. Meni je ovo odlična stvar i već eto popunjavam 3 paletu, i ne želim stati. Moja paleta popunjena je većinom sa MUG sjenilima koja su zaista jako dobro. A kad je nešto jako dobro ne gleda se cijena, već ga kupiš i uživaš. To je jedina paleta gdje ja dotaknem sjenilu dno, onda vam je sve jasno. Velika preporuka za Mug sjenila, najviše matt i Foiled. 3 Z paleta na redu je za punjenje..heheh




PROIZVODI ZA OBRVE

ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW POWDER DUO
- ja mislim da sam ja probala sve moguće proizvode za obrve kod nas u drogerijama. Uvijek su te nijanse toplog podtona što meni nikako ne odgovara na obrvama. Zato sam posegnula za ABH proizvodima jer sam vidjela da ona ima različite nijanse hladnijeg potona. Powder duo mi je za mrvicu bolji od pomade jer mu je završni finish puno prirodniji. Ono malo pakovanje trajati će mi sigurno koju godinu jer su sjenila jako pigmetirana i polako se troše. Imate moje veliko "kupi" za powder duo.

ANASTASIA BEVERLY HILLS DIPBROW POMADE
- pomade je prvi proizvod koji sam kupila od Anastasie i odmah sam se zaljubila. Ako volite jači izgled obrva iliti ga instagram obrve ovo je prava stvar za vas. Kad naučite raditi s pomade onda znate staviti sve. Ja sam se mučila ali sam naučila i sad ga stavim u roku minute. jača pigmetacija i odlična postojanost. Pakovanje će vam trajati preko 6 mj. Ako vam se slučajno posuši, jer je to gel, možete ga miješati sa Inglot Duraline koja će vam pomoći u razvodjavanju gela. RECENZIJA

LOREAL BROW ARTIST PLUMPER
- ovo mi je obavezan korak u sređivanju obrva jer dođu dani kad moje obrve polude. Jedna dlaka je gore druga strši prema dole...hehehe...za poludit . Ovaj gel koliko toliko omogući da vam par sati dlačice stoje na mjestu. Definitivno ću ga opet kupiti.



FIKSATOR

GERARD COSMETICS SLAY ALL DAY FIKSATOR RECENZIJA
- odličan fiksator samo što sam se ja zeznula i kupila ljubičastu bočicu, odnodno miris lavande. Volim taj miris ali mi kao miris u fiksatoru kojeg stavljam na lice nikako nije odgovarao. Doslovno me gušio i pratio me miris lavande pola dana. Bila sam luda ali sam bila jako zadovoljna što se tiče samog fiksatora. Sve lijepo sjedini, ne ostavlja nikakve fleke i drži makeup kroz dan bez problema. Svakako pogledajte drugi miris jer ovaj će vas dobrano pratiti kroz dan ..heheheh




LINER

INGLOT GEL LINER 77 BLACK   RECENZIJA

- znate da imam spuštene kapke i da imam problem preslikavanja na gornji dio kapka. Jedno vrijeme sam imala potragu za savršenim linerom koji mi se neće razmazivati ni preslikavati i nakon duge potrage napokon sam pronašla svog voljenog. Radi se o gelu koji je odlične pigmetacije, crn da crniji ne može biti. I ono najvažnije preslikavanja uopće nema. Nakon 5-6 sati malo se razmaže u kutu oka ali potpuno zanemarivo. Mrzim ga skidati s očiju jer je toliko postojan da jako teško mi to ide za rukom. Ali sam našla način a to je skidanje uljem i onda nema problema. Ako se posuši nakon nekoliko mjeseci samo dodam malo Duraline tekućine i voila, gel opet savršeno klizi po očima.



PUDER U KAMENU ILI TRANSPARENTNI PUDER

CHANEL POUDRE UNIVERSELLE LIBRE
- ovaj puder je za mene savršenstvo jer ne ostavlja brašnjavi izgled lica. Davno sam imala tester size ovog pudera i toliko mi se svidio da sam ga godinama sanjala...heheh...i sad ga napokon imam i proglašavm ga bez ikakvih nedoumica favoritom godine. Svakako ga probajte. Znam da je skup ali bome dobijete ogromno pakovanje koje će vam jakooo dugo trajati.

THE BALM SEXY MAMA
- rijetko koji kameni puder potrošim skoro do kraja, a kod ovog pudera se to desilo jako brzo. Odlično matira i setira vašu podlogu. Ne ostavlja lice brašnjavim. Jedina zamjerka je što malo više ulazi u fine linije na licu.



BAZA ZA KAPKE

TOO FACED SHADER INSURANCE
- imam strašno masne kapke i niti jedna baza meni nije odgovarala sve dok nisam kupila ovu. Jedno pakovanje traje preko 10 mj jer vam je dovoljno jako malo za oba oka. Produžuje trajnost sjenila sve dok ne skinem šminku. Trošim drugo pakovanje i kupujem ga opet.

NABLA CREME SHADOW NIJANSA UNDERPAINTING
- ovo mi je novitet s kojim sam baš oduševljena. Kako sam malo prije rekla imam jako masne kapke i kod mene vam ne pomaže korektor jer ću za sat vremena biti sva razmazana. Sumnjala sam u ovu bazu jer je teško zadovoljiti moje kaopke..heheh...Ali, nakon mjesec dana svakodnevnog korištenja ja mogu potvrditi da je odličan i da je dupe za poznati Mac Paintpot. Jedina mana je što jako,ali baš jako brzo morate ga utapkavati na kapak jer se extra brzo posuši, ali to nije baš neki big problem jer it s work.

MAYBELLINE COLOR TATTO NIJANSA CREME DE ROSE
- odlična drogerijska baza za oči koja i kod mene maskonošca funkcionira. Imam ga samo u jednoj nijansi ali bi s vremenom, kad potrošim zalihe, kupila i u drugim nijansama.




RUŽ ZA USNE

KAT VON D MATT LIPSTICK
- nitko sretniji od mene kad sam se uspjela dočepati ovih teško dostupnih ruževa. Uspjela sam ih skupiti 3 komada i naravno voljela bih još...Baš sam danas saznala da su izašle nove nijanse i već imam favorita za kupnju..hhehehe... Najbolji matt ruževi koje sam ikada probala. Zašto? Jer ih uopće ne osjetim na usnama i uopće ne isušuju usne. Predivna i lagana tekstura. Ako imate priliku slobodno ih si nabavite. KLik na RECENZIJU mojih najdražih matt ruževa

GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK
- tako su jeftini a tako dobri. Vrlo su slični po teksturi KAT ruževima. Posjedujem dvije nijanse i voljela bih još..hheheh


OLOVKE ZA USTA

ESSENCE LONGLASTING LIPLINER
-essence olovke ja najviše trošim. Svaki moj odlazak u drogerije završi kupnjom par komada zalihe . Nenormalno ih brzo trošim, kao da ih jedem pa volim da uvijek imam rezervu. Najdraža nijansa mi je Satin Mauve.

BRONX LIP LINER
- s brendom Bronx nemam dobar početak. Njihovi matt ruževi su mi bili toliko loši da sam jednostavno zanemarila kupnju bilo čega. Toliko su ih hvalili da su postojani..bla...bla...ja naravno kupila kad ono katastrofa. Pigmetacija loša, odnosno nisu uopće nadogradivi i jako isušuju usne. Usne su mi bile sve popucane od njih . Jedna blogerica ( me makeup Victim ) nagovorila me da dam drugu šansu bronxu jer kaže da imaju dobre proizvode te sam ja nju poslušala i kupila si olovku za usta. Dovoljno za početak. I eto sad je ta olovka u mojim favoritima..heheheh... Jako je pigmetirana i mekana te se lako nanosi. super



TREPAVICE

ARDEL SELF ADHESIVE 1055 DEMI WISPIES
- od nedavno sam počela i ja nositi trepke, i mogu vam reći da je puno jednostavnije i brže nego mazati svoje sa neznam koliko slojeva maskare a i puno lijepše izgleda. Nisam isprobala puno trepki ali ove koje jesam bile su mi jedne od najboljih. Ono što me oduševljava kod njih jest da ih uopće ne osjetim na očima a to mi puno znači, jer ako me trepka negdje žulja krenu mi suziti oči i ode sve u propast.
RED CHERRY DEMI WISPIES
- još jedne trepke s kojima sam oduševljena. Lagane i posve prirodne za svakodnevno nošenje.



OSTALI PROIZVODI KOJE SAM ČESTO KORISTILA

LJEPILO ZA TREPAVICE
DUO EYELASH ADHESIVE
- prvo sam koristila ono plavo, odnosno s plavim slovima koje je bijele boje ali se suši u prozirno ljepilo, i bila sam zadovoljna. Htjela sam isprobati i crno ( roza slova ) i nisam primjetila apsolutne nikakve razlike. Oba dva ljepila odlično lijepe. Meni drže cijeli dan. Ups zaboravila uslikati,Sorry..

INGLOT DURALINE  RECENZIJA
- za ovo malo čudo čula sam od puno stranih YT-ica koje ga jako hvale. Kada sam počela koristiti gel linere htjela sam isprobati ovu tekućinu koja bih trebala "oživjeti" moj gel liner koji se već posušio. Kupila ga i naravno oduševio me. Jedna mala kap napravi čuda. Od suhog gela vi dobijete lijepu teksturu gela i normalno nanosite liner. Odlična stvar koju od srca preporučam.

KRYOLAN SEALER  RECENZIJA
- tekućina bez koje ja ne mogu. Dosadilo vam je nositi samo crni liner, onda probajte sealer tekućinu pomiješanu s pigmentom ili sjenilom ili gliterom i nanesite na svoj kapak kao eyliner. Ja volim svašta isprobati i dosta često sealer miješam sa gliterom. Sealer omogućava veliku postojanost vašeg eylinera. Meni je ovo odlična stvar koja vam zaista treba ako volite nešto drugačije




Slika jednog looka gdje sam preko crnog linera nanjela Nyx glitter pomiješan sa sealerom.



I to je to...Nadam se da vas nisam umorila. Ja sam se zaista potrudila da ovaj post što prije završim i objavim početkom nove godine kako bi vam zaželjela sve najbolje u Novoj 2017. god. Želim vam puno sreće, zdravlja, para i puno nove šminke. Da vam vaša wish lista postane stvarnost.
Nadam se da ćemo se i dalje družiti i upoznavati te da ćete i dalje biti moji čitaoci.
Do sljedećeg posta u Novoj godini puno vas ljubim.....kisss💙


Broj komentara: 5 :

  1. Mary Lou je i moj favorit :D Imam i Soft & Gentle, ali ga takoo rijetko koristim, no uopće ne znam zašto, krasan je.
    Volim i CT Creme de rose i Nabla Underpainting, obavezno ih stavljam prije sjenila.
    A i GR tekući ruževi su odlični, imam jednu nijansu, no baš sam si naručila još tri, jedva čekam da stignu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imamo puno zajedničkih favorita..super
      ..ja soft & gentle obožavam... Kao što sam rekla kombiniram ih...ljubav...Nabla me iznenadio, nisam očekivala da će raditi kod mene na..a gr ruževe i ja skupljam... Hoću 03 i 10, nadam se ubrzo... Hvala ti...lp

      Izbriši
  2. Vecinu ovoga nisam probala, ali sve mi se cini diiivno :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome je jako fino...ja sam imala sreće pa sam većinu ove kozmetike nabavila po znatno manjoj cijeni... Inače ni ja ove divote ne bih isprobala...stvarno vrijede

      Izbriši