Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 9. prosinca 2016.

CATRICE_HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION - recenzija

Hello, 💖💖💖💖💖💖


Ovaj post već dugo čeka na svoj red ali nikako da ga završim i objavim, pa eto mene da vam i ja prenesem par riječi o ovom hvaljenom puderu te vam otkrijem svoje dojmove o njemu.
Ono što ja tražim kod dobrog pudera jest da ima srednju do jaču prekrivenost, da na licu izgleda prirodno, te da ima veću postojanost bez da nakon 8-10 sati budem na fleke te naravno da se lako aplicira.
Ako sve to ima to je moj must have proizvod.
Vjerovatno ste već  pročitali nekoliko recenzija o ovom puderu i znate točno kako on izgleda i otprilike kakav je ali ja ću svejedno napisati nekoliko riječi o njemu te predočiti svoja iskustva s njim.










OPIS
Puder dolazi u matt staklenoj bočici na kapaljku, koja izgleda jako fancy i luksuzno jer je teška i oku lijepa. Jako me podjeća na moj Armani puder koji je moja TOP podloga za lice.
Puder funkcionira pomoću kapaljke, odnosno stiskom kapaljke na samom vrhu proizvod ulazi u nju te je spreman za nanošenje.
Mana kapaljke je ( u mom slučaju ) što ne pokupi dovoljno proizvoda, već moram svako toliko staviti kapaljku u puder, stisnuti i opet van te staviti na lice. Kapaljka nije baš kvalitetna. Doslovno 3-4 puta moram stiskati kapaljku za nanos pudera na cijelo lice.
Tekstura pudera je vrlo tekuća, i nešto teže se blenda, mirisa nema.
Na licu se dosta brzo suši tako da ga morate brzo blendati ili ćete biti na fleke a to nikako ne želimo. Zato GO Girl 😉😎
Prekrivenost ovog pudera je srednje do jače, te nikako nije nadogradiv.
Gramaža je 30 ml što je normalna količina kao u većine tekućih pudera.
Cijena pudera je 55.90 kn i možete ga kupiti u svim drogerijama. Ja sam ga kupila u Dm-u i uzela sam nijansu 030 Sand Beige koja mi je za mrvicu svijetla, ali izbora baš i nemam. Uz malo bronzera i rumenila na licu izgleda ok. Moram smislit nešto da funkcionira, zar ne?? ;)
Koliko već i znate puder dolazi u samo par nijansi ( svega 4 ) što je jako mali izbor. To obavezno moraju promjeniti. Najtamnija nijansa je meni taman, a ja sam srednje svijetla.
Puder je namjenjen za normalnu kožu kod koje će proći najbolje,  te masnu i mješovitu.  Za suhu kožu ga nikako  ne preporučam jer sam sigurna da bih isticao suhe djelove na licu.  Finish ovog pudera nije onako beživotno matt već ima lagani satenski matt finish, što je meni najdraži jer licu daje prirodniji izgled. 




Krenimo NA MOJE DOJMOVE i kako je tijekao proces testiranaja.

Prvo nanošenje ;
Kada sam ga prvi put nanjela, kabuki četkicom,  kružnim pokretima, nisam nikako bila zadovoljna jer je bilo previše pudera na licu i lice je djelovalo umjesto. Nije mi se svidio finish nanesen kabuki četkicom, u mom slučaju Sigma F80. Isticao je pore i fine linije. Baš se ono, vidjelo da imam puder na licu što ja nikako ne volim. Prvi Fail.

Drugo nanošenje ;
Drugo testiranje je prošlo mrvicu bolje. Na pola lica je nanesen opet kabuki četkicom a druga strana samo blenderom. Ovaj put sam stavila manje pudera i lice je izgledalo bolje nanesen kabuki četkicom, ali opet ne toliko dobro jer istakne fine linije i pore, te još uvijek lice djeluje umjetno.
Druga strana odnosno s Beauty blenderom mi se nekako više svidjela jer je bila prirodnija ali opet nedovoljno dobra. Prekrivenost je bila slabija, a kad se ovaj puder nadograđuje lice vam izgleda cakey.
I što sam primjetila kod strane nanesene  blenderom nije mi se svidjelo. Kroz par sati kao da je lagano skliznuo s lica. A to nikako ne želim.
I onda sam par dana stopirala s puderom i čudila se drugim blogericama kako ga tako hvale kad uopće nije dobar.

Treće nanošenje ;
Nakon par tjedana opet sam ga uzela i probala nanjeti u manjoj količini s prstima i obavezno ispod primer te puder utapkala s blenderom . I vidi čuda, svidjelo mi se. Lice nije izgledalo umjetno, nije bilo cakey. Pore nisu dolazile do izražaja, hvala bogu. Puder sam fiksirala puderom u prahu.
Ono što me jako obradovalo kod ovog pudera što je izdržao na mojoj mješovitoj koži dobrih 8 sati.  Nije skliznuo s lica niti je lice bilo na fleke.
Malo je ušao u fine linije na licu ali to se meni dešava većinom sa svakim puderom tako da mu to ne uzimam kao nešto loše. Što se tiče T zone, nakon par sati bi izbio sebum, što je meni više manje kod svakog pudera jednako. Kod nekog izbije prije kod nekog kasnije. Kod ovog pudera zasijala sam se nakon cca 5 sati.
Vrlo ugodno me iznenadio postojanošću a jako me razočarao načinom na koji ga moram stavljati na lice. Iskreno ne preferiram aplikaciju pudera s prstima. To mi je nehigjenski i sve živo oko sebe umažem zbog prljavih ruku.
Sad je skoro pa puder potrošen i dobro istestiran. Ponoviti kupnju neću jer me nije toliko očarao. Idem  dalje za potragom dobrog drogerijskog pudera za svaki dan.
Malo je puder previše nahvaljen i imala sam velika očekivanja. A na kraju me razočarao jer me užasno namučio dok nisam našla najbolje riješenje kako da ga stavim na svoje lice. Kad pogledam njegovu cijenu, i njegovu postojanost te zanemarim da ga moram stavljati prstima,  mogla bih mu dati prolaznu ocjenu.





Na slikama ispod htjela sam vam dočarati kako izgleda lice nakon nanošenja kabuki kista.
Jako su istaknute pore i izražene su fine linije.
Kod nosa možemo vidjeti cakey finish.



Rijetko kada da puder meni istakne ovaj dio kod nosnica
Ovaj puder je to radio u velikoj mjeri


Na ovoj slici se već malo bolje vidi kako mi je puder naglasio pore i ušao u fine linije

Tako da je ocjena za ovaj puder 4.
Jeste li isprobali ovaj puder?
Kakvi su vaši dojmovi?

Broj komentara: 12 :

  1. Imam ga u nijansi 010.
    Meni je dobar. Odlican!
    Nanosim ga kopijom RT kista. Imam normalnu kozu lica.
    Puder traje dok ga ne skinem(uz fiksator).
    Svakako cu ga opet kupiti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam mješovita i dobro se drži,što me stvarno oduševilo... Ali na mom licu ima dosta vidljivih pora, bora na čelu i oko usana i tu se taj puder jako uvlači...ja volim da puder pokrije a da se ne vidi da ga imam...i naravno da mi sakrije odnosno popuni pore...kao što sam rekla nije loš ali ga ne kupujem opet. Idemo u daljnu potragu.

      Izbriši
    2. Makeup Paradise: Catrice_Hd Liquid Coverage Foundation - Recenzija >>>>> Download Now

      >>>>> Download Full

      Makeup Paradise: Catrice_Hd Liquid Coverage Foundation - Recenzija >>>>> Download LINK

      >>>>> Download Now

      Makeup Paradise: Catrice_Hd Liquid Coverage Foundation - Recenzija >>>>> Download Full

      >>>>> Download LINK 2e

      Izbriši
  2. Imala sam nevjerovatnu zelju da ga probam, ali s obzirom da imam jako suhu kozu licu, odustala sam, jer bi to uzalud bacen novac.. Trenutno koristim Rimmel Lasting Finish 25H i jako sam zadovoljna. Medjutim, uvijek ima bolji, tako da nastavljam potragu za idealnim puderom, a Boga mi i maskarom, hahha.. :) :* <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Suha koža i ovaj puder dva neprijatelja...hahh...ja stalno kupujem novi.... Ne sjećam se kad sam zadnji put kupila dva puta isti...ja sam našla svoj pravi ali je jakoooo skup(500kn)...ako naiđem da ga netko prodaje u pola cijene kupujem odmah...kad tad će mi zatrebati...pudere koristim svakodnevno i dosta brzo ih potrošim.... Jedino ljeti sam ili na BB kremi ili na pirodnim min.puderima...i ja tražim maskaru...ako naiđeš na extra dobru ne zaboravi javit...jedno vrijeme sam koristila Maybelline Sensational ali sam ju se nekako zasitila...ona mi je dobra u početku i onda kad se mrvicu posuši ne sviđa mi se kako napravi trepke....imam u planu onnline naručit Eli.Arden Grande maskaru koju sam isprobala kao tester,al nikako da uzmem... Ona mi se čini jako,jako dobra...i nije tako skupa, mislim da je oko 14$...to mogu prožvakati... Hehhe....pozz

      Izbriši
  3. zašto bi nanošenje prstima bilo nehigijenski ako su ruke čiste? a znam puno cura koje ne peru kist za puder nakon svakog nanošenja. ja imam paket vlažnih maramica na stolu za šminkanje, da obrišem prste nakon nanošenja pudera i stvar riješena.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isto tako kao i ti, bez maramica ne ide nikako...ali opet očito nedovoljno ih očistim,i onda sve okolo zapackam...a i navikla sam se radit kistovima...

      Izbriši
  4. Meni je ovaj puder zbilja odličan, a nijansama sam jako zadovoljna jer mi je jako teško naći svijetle nijanse a da nisu žute ili narančaste. Kod ovog pudera mi je savršena 010 nijansa, mislim da to dovoljno govori koliko sam svijetla. :) Za razliku od tebe, meni se ne sviđa efekt koji daje kada ga apliciram prstima, ali mi je sa kabukijem super. :) Eto, svaka koža je drukčija. Definitivno ponavljam kupovinu i nadam se da ga neće povući iz prodaje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto vidiš, svaka koža je drugačija...za postojanost mu dajem čistu 10-tku...Al na mom licu izgleda umjetno...moje pore su vidljive tako da s ovim puderom napravim još gore...Al sam ga još malo i uspjela potrošit do kraja i ne kupujem ga opet..

      Izbriši
  5. Kakav peh..nigdje, nigdje i onda obje istovremeno xD Drago mi je da nisam jedina koju nije odalamio sa nogu!
    Već mi je bilo čudno čitat sve hvalopjeve kad kod mene nikako da izazove to divljenje...za mene ništa više od obične drogerijske podloge koju veći dio tipova kože može preskočit :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah...vidjela sam danas tvoju objavu na insta...drago mi je da nisam jedina koju nije oborio ;)
      Možda sam kod dvije blogerice čula da nije baš wow...
      Dobar je ali ne toliko koliko pričaju...da bar nema efekt maske bio bi najbolji...
      Baš jedva čekam tvoju recenziju..

      Izbriši
  6. Makeup Paradise: Catrice_Hd Liquid Coverage Foundation - Recenzija >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Makeup Paradise: Catrice_Hd Liquid Coverage Foundation - Recenzija >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Makeup Paradise: Catrice_Hd Liquid Coverage Foundation - Recenzija >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK CO

    OdgovoriIzbriši