Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 6. prosinca 2016.

CATRICE KAVIAR GOUCHE PALETA - RECENZIJA

Heloo dragi moji,💚💚💚💚💚

Znam da ste već čitali više puta recenziju ove palete ali i ja vam želim ukratko dočarati svoje dojmove o njoj, kako sam se snašla i dali vam je preporučam saznajte u nastavku posta.. Danas vam donosim kratku recenziju iz najnovije limitirane kolekcije CATRICE KAVIAR GOUCHE quattro paletu. To je jedino što sam kupila iz  njihove limitirane kolekcije i jedino što me u biti privuklo.
Iskreno nisam veliki fan malih paleta, jer za mene one zauzimaju previše prostora. Radije ću si kupiti par velikih i koristiti ih. 
U zadnje vrijeme jako se lome koplja oko ove palete. Nekima je odlična a nekima nije. To je sve stvar ukusa i kolika imamo očekivanja od kupljenog proizvoda. 
Paletu sam kupila samo zbog jedne nijanse koja mi je upala u oko a i radi bloga, odnosno da napišem recenziju o njoj.

Paletu koristim oko dva tjedna skoro svaki dan i smatram da imam dovoljno riječi da vam opišem svoje dojmove o njoj, pa krenimo onda na moje mukotrpno otkrivanje palete.





OPIS

Paleta ima stvarno predivno i jako fancy pakiranje. Mala je, stane u svaki dlan i jako je praktična. Paleta nije bila pakirana u neku dodatnu kartonsku ambalažu niti je bila omotana folijom. Zato ako je budete kupovali obavezno je otvorite i provjerite da nema otiske prstiju.
Kako sam već rekla, pakovanje je skroz fancy i izgleda kao skuplji proizvod. Svaka čast brendu na tome. Materijal palete je pliš u crnoj boji s zlatnim motivom cvijeća. Iako je lijepa i na dodir mekana, nažalost nisam baš fan takvih paleta, odnosno pliš materijala jer se znaju jako zaprljati, odnosno teško se održavaju. Ova je crne boje pa možda bude manje vidljivo.
S unutarnje strane nalaze se 4 nijanse, 3 su potpuno matt a jedna najsvjetlija je shimmer nijansa. Kad otvorite paletu nailazite na prozirnu foliju koja štiti sjenila. Ta prozirna folija meni uvijek završi u smeću. S unutarnje strane palete nalazi se malo ogledalce koje je meni potpuno nepotrebno, ali ako idete na putovanja vjerujem da će vam poslužiti svrsi.
Najsvjetlija, blijedo ružičasta, shimmerasta nijansa odlična je u ulozi highlighta na unutarnjem djelu oka ili ispod obrva.
 Svijetlija i tamnija siva/taupe su matt nijanse koje koristimo ili za prijelaznu nijansu u pregibu ili ovu tamniju sivu u vanjski kut oka, i osim toga dovoljno su hladne da se mogu koristiti za popunjavanje obrva, te predivna aburgine nijansa, zagasito tamno crvena nijansa koju možemo koristiti na cijelom pokretnom djelu kapka ili kao tranzicijska nijansa u pregibu oka. S ovim nijansama može se napraviti bezbroj različitih lookova.
Iskreno nijanse na prvu izgledaju bomba. Savršene za smoky look ili na dnevnoj bazi ili večernjoj.
Gramaža palete je 8 gr.
Ja sam svoju kupila u Kozmu, a imate ih u svim drogerijama.  Jedino ako se nisu rasprodale. 
Cijena palete je 39.90 kn






MOJI DOJMOVI

Kupila sam ovu paletu jer sam htjela po prvi puta isprobati Catrice sjenila.  Zašto ne, hajde da i ja to probam. Nije skupa a jako mi se svidjela (najviše ambalaža)'pogotovo ova crvenkasta nijansa aburgine.💚
Sami swach palete nije me razočarao. Stoviše bila sam zadovoljna. Nijanse nisu baš mekane niti jako pigmetirane. Nadogradive su i lijepo surađuju jedna s drugom. Vrlo malo dolazi do trušenja.
Moje prvo nanošenje prošlo je grozno.
Stavila sam Nabla Creme eyeshadow u nijansi Underpainting, te sam je fiksirala najsvjetlijom nijansom u paleti.
Prvo sam krenula kao tranzicijsku nijansu nanositi svjetlo sivu nijansu... To je krenulo ok. Malo po malo sam blendala i nadograđivala. Nakon što sam počela nanositi drugu tran. nijansu  u pregib oka počeli su se stvarati problemi.  Koliko god bi blendala nikako izblendati sjenila. Blend, blend i ništa... Dodajem još malo onu predivnu aburgine nijansu i opet blend, blend.  i stvaraju se crtice i fleke.. Već iznervirana sve obrišem. Drugo nanošenje;  Krećem opet,  nanosim svoju omiljenu i provjerenu Too faced bazu i opet je fiksiram i opet sve isto. Drugi put brišem sve i sklanjam paletu. Brzo se žurim staviti liner i krenuti raditi.😠
Treće nanošenje- drugi dan
Drugi dan opet uzimam paletu, i nadam se da sam samo  imala loš dan šminkanja i da će danas biti bolje.
Opet krećem, baza Nabla, fiksiram ali ovaj put krećem s prvom tran. crvenkastom nijansom u pregib. Lagano nadograđujem i blendam i vidi čuda sve ide glatko.
U vanjski rub oka stavljam najtamniju sivu nijansu i uspjevam sve izblendati.
Doslovno mi je trebalo 10 min za jedno oko na što ja nikako nisam navikla..  Inače za dva oka mi je potrebno oko par minuta.  Uglavnom sam se uspjela snaći s njom.  Nisam je odbacila nakon prvog neuspjeha već sam bila uporna. Koristila sam je skoro svaki dan na istu shemu.
Zaboravila sam napomenuti da je trajnost sjenila uz bazu odlična, odnosno sve dok sama ne odlučim skinuti šminku.



SWACH NA DANJEM SVJETLU



Doslovno moram jako puno četkicu umakati u sjenilo da bih dobila zadovoljavajuću pigmetaciju.
Moji konačni dojmovi o ovoj paleti su srednje zadovoljavajući. Nije ona tako loša ali bome nije ni dobra. Dosta uložim truda u nanos i blendanje sjenila što je dosta frustrirajuće pogotovo kad se spremam za posao i nemam vremena na pretek. Na kraju, nakon jako dugog blendanja trud se isplati jer nijanse predivno izgledaju na očima. Stvarno možete s njom napraviti na tisuće različitih jesenskih lookova. Ako vam ne smeta toliki trud oko blendanja sjenila onda si možete kupiti ovu paletu.
Paleta je jeftina i toliko vrijedi. Ne možete očekivati nešto extra od nje. Meni je do sada ovo najgora paleta odnosno sjenila koja sam isprobala ali ja kupujem sjenila koja su dostupna samo onnline i koja su nešto bolje kvalitete. Ja razmišljam da mi je bolje dati više para za jednu pošteno dobru paletu koju ću nenormalno koristit nego kupiti 10 ovih malih s kojima ću se doslovno namučiti.

Ocjena za ovaj proizvod je 3.

Kako vam se čini paleta?? Kakvi su vaši dojmovi?

Broj komentara: 6 :

  1. Da, sjecam se tvojih "muka" s fejsa sto se tice palete.
    Nemam tu paletu. A nije ni da mi treba..
    Nekima je dobra. Nekima osrednja. Kao tebi
    Smatram da nisam nista propustila. A i nisu bas nesto moje boje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Po mom mišljenju nisi apsolutno ništa propustila a još i ako ti boje ne odgovaraju onda no sikiriki...pusa

      Izbriši
  2. Ja i ona se jednostavno nismo našle...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Većini se ne sviđa...jako malo pozitivnih feedbacka sam čula za nju...Ja sam bila uporna i uporna...sad većinom koristim aburgine nijansu ili se igram paletom kad imam viška vremena... Šteta da je neću maksimalno iskoristiti jer su divne nijanse...

      Izbriši
  3. Tako i ja razmišljam i zato sam prestala kupovati ta jeftilenska sjenila i palete. Bolje jedna dobra, nego gomila osrednjih. Ali eto i ja sam pokleknula i kupila ovu Catrice, jer mi je bila lijepa ambalaža. Meni je ovo trenutno najlošija paleta koju imam u kolekciji, ne kažem da se ne može uopće koristiti, ali potrebno je toliko truda oko nanošenja, a ja iskreno za to baš i nemam živaca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čitala sam tvoju recenziju i vidim da baš isto mišljenje imamo o njoj...jbg... Nismo svi isti...Big like 😍 😘😘

      Izbriši