Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 20. studenoga 2016.

VEČERNJA RUTINA NJEGE LICA

Hello,💗💗💗💗💗


Nakon jutarnje rutine njege lica KLIK NA LINK u ovom postu predstavit ću vam svoju rutinu njege ukroz jedan tjedan jer nije svaki dan ista.
Kako sam u jutarnjoj rutini napisala koristim proizvode na bazi aloe vere a znam i ubaciti pokoji tester ako slučajno naiđem na nešto što mi isto odgovara. Opet sam blogerica a mi volimo isprobavati, odnosno to je naš zadatak da isprobavamo razne proizvode.


Da ja previše ne duljim ajmo mi odmah na opisivanje moje večernje rutine njege lica;
Svakodnevno se šminkam tako da moram pod obavezno navečer skinuti svoju šminku. Kako se volim šminkati tako volim je i skidati, odnosno volim proces njege lica.
Prvo se umivam s AVOCADO sapunom te trljam malo po očima da otopim svu šminku na očima.  Nakon toga lagano tapkam lice s ručnikom (ne brišem u cijelosti)  te uzimam vlažne maramice koje već godinama kupijem u DM- u.




Odlične maramice koje su otopljene u miceralnoj tekućine vrlo lako skinu svu šminku s očiju. Ako slučajno je neka teža, odnosno vodootporna šminka poslužim se s Loccitane uljnim skidačem make upa.
Nakon toga po suhom (malo vlažnom) licu razmažem SONYA ALOE PURIFYING CLEANSER te ga umasiram u lice. On je kao mlijeko za čišćenje koje trebate ukloniti s blazinicom. Nakon njega opet se umivam te još jednom operem lice s Avokado sapunom. Nakon toga krećem s rolanjem. Posljednih 20 dana odlučila sam malo regenerirati lice te sam krenula s korištenjem dermarollera. Svakako ga preporučam jer zaista regenerira kožu. Nije magična stavar koja makne ožiljke i bore, ali da regenerira to zaista radi. Nakon završenog tretmana ( nakon 20/30 dana) razlike su vidljive. Pisala sam o njemu recenziju i svoje prve dojmove kad sam ga prvi put koristila KLIK . Puno bolje iskustvo s drugim nizom tretmana.


SONYA ALOE PURIFYING CLEANSER



Nakon rolanja pustim da se lice malo odmori, cca 30-45 min te tada nanosim SONYA ALOE NOURISHING SERUM koji obožavam. Predivan osjećaj na mojoj koži nakon njega.  Više o serumu čitate OVDJE.

SONYA ALOE NOURISHING SERUM

Krema za okooločno područje je uvijek ista ( Forever Alluring Eyes).
Dva puta tjedno obavezno radim piling. Za piling koristim SONYA ALOE DEEP CLEANSING EXFOLIATOR koji je vrlo nježan za kožu te ugodnog mirisa.  Nakon njega koža vam je u potpunosti čista. 


ALOE DEEP CLEANSING EXFOLIATOR

Isto tako ali jednom tjedno nakon pilinga stavim masku. Trenutno je to FOREVER MARINE MASK s prirodnim morskim mineralima, aloe Verom te ekstraktom krastavca.
Vrlo hidratizirajuća maska koja dubinski čisti vaše lice.

FOREVER MARINE MASK

Osim te maske, trenutno isprobavam VISHY MASKU s glinom za čišćenje pora.  Dva puta sam je nanjela i zajedno sa svim ovim proizvodima ujutro sam primjetila da su pore sužene i čišće. Što me ugodno iznenadio.
Uz ove svakodnevne preparate za njegu lica znam ubaciti i koji vitaminski serum ili ulje.
Zadnje što me oduševilo je korejski brend COSRX odnosno GALACTOMYCES 95 WHITENING POWER ESSENCE. Već sam o tome pisala objavu na FB staranici kako sam se čudila da nakon tri puta što sam ga koristila sam primjetila da su se pigmetacijske mrljice koje imam na vrhovima jagodica malo smanjile.
Svakako me ovo oduševilo te planiram narudžbu tog čuda.
Uvijek neki novi tester isprobam i ako me uspije oduševiti u tih par korištenja odlučim se na full size. 

RAZNI TESTERI

Moja rutina nema antioksidanta jer sam se opekla na njih ali opet mogla bih ih vratiti u rutinu jer se sada već lice naviklo na razne kiseline.
Vjerojatno bih si ubacila neki vitaminski serum a do daljnjega ovi navedeni proizvodi ostati će u mojoj rutini jer sam prezadovoljna efektom.
Naravno ne možete kod prirodnih krema očekivati promjenu kroz tjedan dana. Moj proces čišćenja lica ovim preparatima trajo je oko 2-3 mj i na kraju se ispalatilo.

Jeste li probali kada ovu kozmetiku?
Koja je vaša večernja rutina?

Broj komentara: 11 :

  1. Nisam nikad te prizvode koristila, ali drmaroller me mami. Rutina mi nikad nije ista, rotiram po potrebi koze iako sam je sad malo ustalila, pa je nakon temeljitog ciscenja jedno vece skinoren, a drugo clarins lotusovo ulje. Rotiram i dalje okoloocne, iako se silim sto cesce koristiti rocovu s retinolom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nakon dugo vremena sam našla proizvode koji mi pašu i koji su mw riješili prištića i ožiljaka... Tako da mi je sada teško prekinuti ovu rutinu..
      Roller kad sam prvi put koristila bila sam luda jer mi je lice bilo upaljeno i crveno preko dana...sad drugi put je bilo sve odlično... Baš je dobar... Samo šta nije preporučljivo stavljati puder, ali možeš staviti neku BB kremu na prirodnoj bazi...

      Izbriši
  2. Moram isprobati vlazne maramice!Nisam nista od ovoga koristila! Odlican i iscrpan post kao i uvijek! ;) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O maramicama sam već pisala na fb stranici...ja ih toliko volim da trošim već 10 pakovanje... Odlične...ovi proizvodi svi su na bazi aloe vere a svi znamo koliko je aloa dobra...meni su jako pomogli...uskoro ću pisati detaljnije o njima pa ako budeš zainteresirana slobodno mi se javi

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Svakako ti ga preporučam ali strogo se drži njihovih uputa za korištenje.. Ja sam uspjela napraviti dva niza po 20-tak tretmana i tek sada osjetim da su se iglice lagano istupile...morat ću si kupiti novi da na prijelazu god.doba regeneriram lice..

      Izbriši
  4. Sapun od aloe sam ti već rekla da želim probati,dermaroller je zanimljiv proizvod ali me odbija da se ne koristi puder.vichy sam zadnje probala onu njihovu novu masku u vrecicama za 2 korištenja,i ne hvala..niti malo mi se nije svidjela

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam masku Vishy stavila na T zonu,ali je u rutini bio i roller. Ujutro pore skroz zatvorene i čiste..e sad neznam kako će funkcionirati bez rollera...za sada sam zadovoljna

      Izbriši
  5. Odlicna i potpuna rutina. Nema dobrog makeupa bez dobre podloge, bez njegovane koze. A i njegovana koza je ljepsa od bilo kojeg makeupa. :)

    OdgovoriIzbriši