Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 3. studenoga 2016.

MOJA KOLEKCIJA DEKORATIVE

Follow my blog with Bloglovin
Helloo,


Dosta vas me je pitalo da snimim ili napišem par riječi što se to sve nalazi u mom Beauty kutku, odnosno ladicama. Jedva sam našla svoj kutak u kući i napravila ga po svom guštu. Naravno kolekcija se širi a mjesta je malo, tako da ću si morati napraviti novi kutak, tj. nabaviti novi stol. Zadnjih godinu dana kupujem i prodajem kozmetiku i tako sam postala teški fanatic za shopingom.
Sve je kupljeno vlastitim novcem i 90% šminke koju sam vam prikazala ja koristim. Dosta toga zadržim ali i prodam ( klik na BLOG SALE ) ili poklonim jer mi nema smisla da samo stoji i skuplja prašinu. Osim što volim sebe šminkati počela sam šminkati i druge osobe, ne tako često ali nadam se boljem. Nikad se ne sjetim uzeti fotić da malo poslikam, a s mobom mi slike ne ispadnu dobre, odnosno ne vidi se makeup kako spada. A osim toga i blogerica sam, a što mi blogerice volimo nego isprobavati i recenzirati svoju kozmetiku.  Ako me pratite znate da kupujem kozmetiku onnline i da je kod mene jako malo drogerijske šminke. Vjerujem da će ovo biti dugi post gdje ću vam ukratko opisati što je u mojoj kolekciji te izdvojiti svoje favorite. Neću previše duljiti, ionako će ovo biti dugački post. Nadam se da ćete izdržati do kraja. Pa krenimo :


MOJ  BEAUTY KUTAK

Na slikama ispod je prikazano kako izgleda moj mali kutak, koje mi je, vjerujte, najdraže mjesto u kući..moj teritorij
Jedan mali stol s četiri ladice pune kozmetike. Nemam baš puno mjesta pa većinu kozmetike moram držati na stolu. Sjedim na maloj stolici kupljenoj u Jysk-u koja je vrlo udobna.
Nasuprot stola za šminkanje je još jedna malo veća komoda u kojoj držim nešto robe, i ponešto kozmetike. Na njoj držim dva stalka za ruževe.


Na slici ispod je samo jedan raspored kozmetike u ladicama i na stolu na kojem se šminkam.
U ladicama imam male posudice za bolju preglednost šminke koju imam. Vrlo su praktične i jeftine i mislim da ih posvuda im za kupit. Moje su ja mislim iz Yyska.


Ispod slika prikazuje ono što mi je na stolu a to su ovi fora organizatori s ladicama koje sam slučajno kupila u pošti. Toliko su mi se svidjeli da sam išla po još jedan komad. Set se sastoji od tri djela, dva djela sam iskoristila za šminku dok ovaj drugi koji ovdje ne vidite mi je poslužio za razne dokumente.
Sve što držim na stolu mi je kozmetika koja je nova, koju tek trebam isprobati i kozmetika koju najviše koristim da mi je nadohvat ruke.




PRIMERI ZA LICE I OČI

Jedno vrijeme imala sam maniju kupovanja primera stoga sam ih se nakupovala dosta dok nisam naišla na onoga koji mi najviše odgovara. Kao favorita izdvojil bih LAURA MERCIE FOUNDATION PRIMER, i još je u fazi testiranja ali za sada imam pozitivne dojmove o MAX FACTOR SMOOTH MIRACLE primeru. 




TEKUĆI PUDERI BB KREME

Previše pudera na jednom mjestu. Tri pudera su za klijentice razne nijanse dok su ovi ostali za mene po potrebi. Ja brzo potrošim puder jer ga svakodnevno koristim. Definitivni favorit je ARMANI MAESTRO puder koji je skinuo do sada sve pudere koje sam ikada isprobala. Savršenstvo.
Jedna jedina BB krema je NUXE .Jedna od najboljih bb krema koja sam probala jer ima dosta veliko prekrivanje za jednu kremu u boji.




PUDERI U PRAHU I KAMENU

Ista stvar je i kod transparentnih ili kamenih pudera. Od svih ovih CHANELL POUDRE UNIVERSELLE LIBRE koristim svakodnevno dok ovi ostali čekaju na bolje dane.
Ovdje sam ubacila jedan recimo da je highlighter jer se sav sjaji, a to je COLLISTAR LOOSE POWDER nijansa Perla Dorata jer sam ga zaboravila slikati s highlighterima...xd
SONYA MINERALNI PUDER mi je spasio lice po ljeti.Prirodni puder na bazi aloe vere...uskoro recenzija.



KOTEKTORI 

Nemam problem podočnjaka niti otečenost okooločnog područja tako da mi nije potreban neki korektor visokog prekrivanja. Do nedavno sam koristila AURA korektor a od kada sam kupila MAKEUP FOR EVER ANTICERNES TENSEVR LIFT CONCEALER   ne puštam ga iz ruku.
Ove ostale koristim na svojim klijenticama. Jedno vrijeme imala sam opsesiju NYX CONCEALER PALETAMA koje su isto za pohvaliti. Recnziju možete pročitati OVDJE.




RUMENILA 

Rumenila imam zaista previše i mislim da ću morati malo skratiti kolekciju jer će se pokvariti.  Neka dođu u sretnije ruke. Izdvojila bih BECCA LUMINOUS BLUSH koji je nevjerovatno puterast i pigmetiran, pa s njime treba biti oprezan. Ali je predivan na licu. 
Koristim ja i ove druge ovisno o raspoleženju i makeup looku na očima.




HIGHLIGHTERI (kameni i tekući) 

Imala sam puno highlightera ali sam sve prodala jer sam našla par njih koji su mi ride or die. Izdvajam MAC MINERALIZE SKINFINISH nijansa SOFT & GENTLE, i THE BALM MARY LOU MANIZER. Vrh od sjaja.




BRONZERI I PROIZVODI ZA KONTURIRANJE 

Nemam mnogo bronzera jer sam se toga riješila. I Bahama mama putuje za koji dan dragoj blogerici, u sretnije ruke. Ja sam sa BENEFIT HOOLA BRONZEROM oduševljena. Imam 2 kom za crne dane...heheheh
KAT VON D SHADE & LIGHT COUNTUR paletu ne ispuštam iz svakodnevne rutine od kada sam je dobila. Posebno bih napomenula njene highlight nijanse koje su savršene za posvjetljivanje okooločnog područja. 
Imam još i od NABLA countur nijansu Gotham i highlighter Angel ali trenutno nije kod mene jer je slučajno završila u koz.koferu kolegice kad smo bili na šminkanju za reviju.



KOZMETIKA IZ NESSESERA 

Na ovu kozmetiku sam totalno zaboravila i nju naknadno slikam i dodajem u post, odnosno ažuriram.
Svoj neseser držim u torbi koju nosim sa sobom kad idem van iz kuće.
THE BALM SEXY MAMA i SLEEK TRIO PALETA odlični su proizvodi s kojima radim Touch up u prijevodu prepravljam šminku.




TUŠEVI ZA OČI 

Jedan jedini tuš bi izdvojila koji je nezamjenjiv a to je INGLOT GEL LINER u nijansi 77 black. Jedini liner koji se meni ne preslikava. Znate da imam spuštene kapke i uvijek je bio problem preslikavanja na gornji dio kapka. Uz njega toga nema. Recenziju možete pročitati ovdje OVDJE. KRYOLAN liner isto često koristim kad želim malu promjenu. Predivna nijansa Aburgine.
Nedavno sam pisala prvi tutorial post za spuštene kapke pa klik OVDJE





OLOVKE ZA OČI I MASKARE

Olovke za oči su jedini proizvodi kojih  imam jako puno a uopće ih ne koristim. Ove su olovke neke stare nekoliko godina ali još ih čuvam. Znam, moram ih baciti. Iz cijelog ovoga kupa ja koristim 3-4 olovke. NYX JUMBO PENCIL i BOURJOIS ULTRA BLACK olovku.



MASKARE

Kad god je bila neka akcija ja sam kupila ove maskare...heheheh...zato ih imam puno istih. One su sve isprobane i dosta su dobre. ELIZABET ARDEN GRANDE ENTRANCE tester size maskara ali jedna od najboljih koje sam probala. Ima savršenu četkicu koja predivno razdvaja trepke. I to je ono što tražim od dobre maskare. Svaka će mi podići volumen u 2-3 sloja, ali kad ih razdvaja bez da se zaljepe jedna za drugu onda je to maskara koju moram imati. Trudit ću je kupiti u full size pakovanju.



BAZA ZA OČI

Jedna i jedina najbolja TOO FACED SHADER INSURANCE baza za masne kapke kao i moje. 
Ardeco je baza koju sam koristila prije Too faced i koja je bila srednje zadovoljavajuća. KVD baza izgleda da nije za moje kapke. Uskoro recenzija.



PROIZVODI ZA OBRVE

Velika Fredoom paleta je još u testiranju i nju najviše sam kupila zbog velikog izbora nijansi za šminkanje klijentica. Ja sam veliki obožavatelj ANASTASIE BEVERLY HILLS i sve njene brow proizvode sam isprobala. Izdvajam brow powder i brow wiz. Iako su njene olovke skoro pa potrošene ja još uvijek čuvam ambalažu jer mi se njene spolie četkice jako sviđaju, te njima rašćešljavam svoje obrve.



PIGMENTI I GLITERI

Obožavam pigmente i nešto manje glitere i dosta često ih nosim jer daju poseban efect svakom looku.
Nyx pigmenti su mi dobri ali mi se preslikavaju na gornji kapak tako da su mi definitivni favoriti pigmenti od MAC- a nijanse Melon i Tan.
Nyx-ov gliter znam miješati s Sealerom te ga nansim preko crnog eylinera. Odlična kombinacija. 




PALETE

Dosta paleta sam se riješila. Ostavila sam si one najdraže. Svoje Z palete jako volim i one su mi sve. Popunjene su većinom MUG sjenilima. Imam par MAC-ovih, NABLA ( RECENZIJA ) i par ABH refila. Sve ove palete volim i ne mogu izdvojiti ni jednu najdražu. Mjenjam ih često, ovisno kako me pukne taj dan u glavu...hehehehh
O svojoj MUG kolekciji pisala sam post u dva dijela.
Prvi dio posta klik OVDJE...   Drugi dio posta klik OVDJE....



POJEDINAČNA ( MONO ) SJENILA 

Njih zaista ne volim niti ih kupujem jer mi nepotrebno zauzimaju mjesta. Većinu sjenila sam dobila od svoje šogorice. Više sam tip za palete ili preferiram sama napraviti svoju paletu, praznu z paletu popuniti svojim omiljenim nijansama.
Zadnje koje sam kupila bilo je shimmerasto sjenilo MAKEUP FACTORY koje je moje veliko razočarenje jer su njihova matt sjenila brutalno dobra.



RUŽEVI I OLOVKE ZA USTA 

Imam jedan stalak koji je poredan svim ruževima koje češće koristim a to su većinom ona matt dok je drugi stalak manje u upotrebi ali ih još uvijek zadržavam. Nikad se nezna kad će mi trebati.
Olovke i ruževe obožavam. Mislim da to nikada neću prestati kupovati. A i oni se brzo potroše, pogotove olovke.
Uskoro recenzija najdažih matt ruževa...stay tuned







OLOVKE ZA USTA 



ČETKICE ZA OČI 
Sigma, Zoeva - to su mi najdraže.
Jedan stalak je za sve četkice za blendanje dok u drugom stalku su sve ostale.





ČETKICE ZA LICE

Obožavam Morphe četkice za lice i izdvojila bih BDELLIUM ( recenzija OVDJE.)
P.s. ne zamjerite na prljavim kistovima...xd





BEAUTY BLENDERI

Bez njih ne mogu i moram imati koji viška. Svi su orginali koji su mi najdraži i jedan je RT blender koji isto koristim. Usporedba FAKE VS REAL blender pisala sam OVDJE.



FIKSATORI

Ovdje sam uvrstila sve termalne vode koje imam i jedan fiksator koji mi je pri kraju. Uskoro recenzija GERARD SLAY ALL DAY FIKSATOR.  Na slici ispod su još dvije kreme na bazi aloe vere s SPF-om koje koristim kada miješam mineralni puder.



RAZNO (pomagala, čistači, kapi protiv suzenja očiju,  dezin.sredstvo...)

Pomagala koju su mi jako potrebna i bez njih ne mogu. U ovu skupinu ulaze i štapići za uši ali njih sam zaboravila poslikati, te vlažne maramice bez kojih ne moguuu



KOZMETIKA KOJU PRODAJEM

I ovo je jedan dio moje kozmetike, ali kozmetika koja mi ne odgovara iz nekog razloga i koju prodajem.
Više detalja imate na BLOG SALE






Ja se nadam da vam post nije bio dugačak. Trudila sam staviti što više slika a što manje riječi.
I nadam se da sam sve poslikala...heheheh
Ako vas zanima neki određeni proizvod vičite u komentarima za recenziju.
Hvala na čitanju i čitamo se uskoro...kisssss

22 komentara :

  1. Odlicna kolekcija, a palete bih vise nego rado polapala! ❤

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehh... To ti vjerujem...
      Trudim se ne skupljati previše kozmetike...kupim prodam i tako u krug.. I nikad kraja tome...hvala ti

      Izbriši
  2. Zaljubila sam se u tvoje highlightere...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam se zaljubila ne samo u highlightere nego u sveeeee...😍😍😍😍e otkud su ti ovi drzaci za kistove

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heheh...hvala ti...sve je to moja velika ljubav... držače kupim gdje god ih vidim...Većina je iz Kika ( ove kutijice gdje su manji kistovi) a nešto iz Plodina,Peveca..uvijek gledaš tamo gdje su svijećnjaci ili pribor za školu..dugo sam ih tražila i tek nedavno pronašla...super su

      Izbriši
  4. woooooooow *__________*
    sve drugo da napišem bilo bi besmisleno haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tnx draga,.. Trebalo je sve ovo poslikati...ali uživala sam u današnjem danu pišući ga i uspješno privela kraju te ga uspjela danas objavit. Zadatak ispunjen. ;)

      Izbriši
  5. koje slatke ladicice, nisam pojma imala da bi posta mogla imati nesto ovakvo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja..išla platiti račune i ugledala ove ladice... Odmah mi je sinula ideja za šminku...one su od čvrstog kartona i dosta su kvalitetne...pun pogodak... Ako vidim još uzimam si još jedan set,pogotovo zbog ladičara..

      Izbriši
  6. Predivna kolekcija, a kako me drži manija highlightera, taj dio mi se najviše svidio ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti..i mene pucaju tako nekad te manije...jedan period brijem na bronzere,pa highlightere pa ruževe itd
      ..uvijek nešto

      Izbriši
  7. Dobro da sam sjedila dok sam pasla oči...koliko toga ima!! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Heheh...pokušavam da ne skupljam preveliku zalihu...ako mi ne paše ili ga manje koristim odmah ide u prodaju. Kad gledam one američke youtuberice oči mi ispadnu na njihovu kolekciju ali opet mislim da je to, to much jer će više od pola toga završiti u smeću.. Šteta šminke...da to nema roka trajanja ajde onda ovako se ne isplati..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isti pogled na to imamo...još ja stvarno pazim na rokove gotovo svega kao neki manijak xD

      Izbriši
    2. Heheh...nije baš da sam manijak...Al opet ipak malo pripazim...za tebe znam..hehheh

      Izbriši
  9. Svida mi se tvoj make up kutak i palete sjenila
    Svjetlana Rimoldi

    OdgovoriIzbriši
  10. aaaajme koja kolekcija :O mogla bi početi snimati videe, bome imaš što pokazati! <3 <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heheh...možda jednog dana...neznam koliko bih vremena imala za to...kod bloga je drugačije... Kod snimanja moraš naći vrijeme kad sam sama,dobro osvjetljenje kojeg nemam,a malo sam i sramežljiva da me na tisuće ljudi gleda kako pričam... Al čuj nikad se nezna šta će me puknuti...nisam ni sanjala da ću biti blogerica pa eto me..hehe

      Izbriši