Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

ponedjeljak, 7. studenoga 2016.

USPOREDBA MATT RUŽEVA_ABH_KVD_LA SPLASH

Ciao dragi moji

Napokon sam popravila komp i odmah vam objavljujem ovaj post jer sam ga već davno obećala....
Ako me pratite na Facebook stranici vjerojatno onda već znate da sam nedavno uspjela "ugrabiti"  dugo željene matt ruževe Kat Von D i Anastasia Beverly Hills a i našao se tu i potpuni novitet La splash cosmetics  (za kojeg prije nisam nikad čula), ruževe s kojima sam oduševljena.. . A svi oni koji me ne pratite na fejsu nastavite čitati post do kraja i saznajte moje dojmove o ovim ruževima i koji me to ruž po svojoj fenomenalnoj formuli oborio s nogu.
Inače su Kat Von D (u nastavku KVD) i Anastasia Beverly Hills (ABH)  brendovi koji su nedostupni kod nas a ako ih želite naručiti onnline onda je problem poštarina.  (cijena + postarina + carina). Em šta su malo skuplji još uz to poštarina i vjerojatno i carina ako naručujete preko njihove službene stranice. Tako da ispada da za jedan ruž morate dati dosta para
 ( oko 300 kn).
Stranica na kojoj možete naručiti ove ruževe je RoseBeautyStore a da ne morate platiti carinu ili PDV jer se ta stranica nalazi u UK a ona nam je u EU. Znači sve što naručujete iz EU nema plaćanja carine i pdv-a.
U ovom postu želim vam usporediti ruževe te prenjeti svoje dojmove o njima.. Kratak opis i moji dojmovi..






Ja sam svoje primjerke " ugrabila" od jedne cure preko krpica s kojom već poslujem duže vremena i za koju sam sigurna da je njena kozmetika orginal ( inače ne bih kupovala).
Imala sam sreće i za jedan ruž sam dala 85 kn, što je odlična cijena.
Ugrabila sam što sam mogla i s nestrpljenjem čekala da mi stignu na kućnu adresu.
Radi se o KVD lipstick nijansa Lovesick i Double Dare ( koju sam zamjenila s Outlaw nijansom), te ABH nijansa Soft Lilac. Naknadno sam uzela još jednu KVD nijansu Mother.
Vjerujte ljubav na prvi pogled što se tiče nijansi.
La splash lipstick naručila sam preko PINK PANDI isti dan kad su stigli jer sam možda par dana ranije u jednoj grupi čula sa su ti ruževi jako dobri i postojani.  Naručila sam dvije nijanse Ghoulish ali sam zabunom dobila GO Ghoulish te nijansa Rose Garden..
Sve nijanse su vrlo vrlo slične jedino je GO Ghoulish nešto sasvim drugačije..
Da ne duljim krenimo mi redom;


Svi navedeni ruževi dolaze u tipičnom pakovanju jednog tekućeg ruža sa spužvastim aplikatorom.

LA SPLASH LIQUID LIPSTICK

Nijansa Rose Garden - pinki mauve nijansa, izuzetno pigmetirana i postojana.
GO Ghoulish - siva nijansa s ljubičastim podtonom
Gramaža ruža je 3ml
Cijena 119 kn ( pink panda )
Sastojci:
C9-C11 Isoparaffin, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Silica Dimethyl Silylate, Quaternium -18 Bentonite, Propylparaben. May Contain: MICA (CI77019), CI77891, CI 15850, CI45410, CI77492, CI 77499, CI 77497

Gdje ih kupitiPINK PANDA,  BEAUTY BAY






NIJANSA ROSE GARDEN




NIJANSA GO GHOULISH



Dojmovi;

Iako spadaju u isti rang uspoređujući ih s ostalim ruževima po pigmetiranosti i postojanosti ovi ruževi jako isušuju usne ali baš jako.
Baš je potrebno nakon njega napraviti piling usana da se uklone mrtve stanice kože s usana.
I naravno prije njih bilo bi poželjno hidratizirati usne dobrim balzamom.
Oni ne iscrtavaju vaše pukotine na usnama što je dobro za razliku od npr. Bronx matt ruževa kod kojih je to bilo svakodnevno koliko god pripremila usne prije apliciranja.
Postojanost je dosta velika, nekoliko sati. Nakon jačeg obilnijeg obroka jako malo nestaje na rubovima usana. Nije nadogradiv, što znači da ga je bolje skinuti skroz i onda opet nanjeti jer u protivnom se stvaraju slojevi ruža koji se itekako osjete na usnama te se stvaraju grudice.
Kroz jedno radno vrijeme samo jednom ga skinem i opet nanesem.
Miris ovog ruža je dosta neugodan, nekako kemijski ali se uopće ne osjeti na usnama.
Ne preslikava se, niti malo.
Kada ga želite potpuno skinuti s usana doslovno morate ribati po usnama. Jako se teško skida što je malo frustrirajuće,  kako za mene tako i za moje usne.

Ocjena za ovaj ruž je 4.

ANASTASIA BEVERLY HILLS LIQUID LIPSTICK

Nijansa Soft Lilac - mauve nijansa koja malo vuče na pinki stranu
Gramaža je 3,2ml
Cijena 20$
Sastojci:Isododecane, Cyclopentasiloxane, Kaolin, Petrolatum, Dimethicone, Isobutylmethacrylate/Bis-Hydroxypropyl Dimethicone Acrylate Copolymer, Beeswax/Cera Alba/Cire D'abeille, Polyester/Dimethicone/Ipdi Copolymer, Polysilicone-11, Phenoxyethanol, Cyclomethicone, Cyclotetrasiloxane, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Trimethylsiloxysilicate, May Contain: (+/-) Red 6 (Ci 15850), Red 7 Lake (Ci 15850), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Blue 1 Lake (Ci 42090), Red 27(Ci 45410), Red 30 Lake (Ci 73360), Carmine (Ci 75470), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891). *Contains Carmine as a color additive. ( sastojci su za Soft Lilac nijansu )
Gdje kupiti : SLUŽBENA STRANICA ABH, ROSE BEAUTY STORE







NIJANSA SOFT LILAC

Dojmovi

Koliko god sam bila sretna što ću napokon isprobati hvaljenu Anastasiu odnosno njen ruž sad sam malkice razočarana jer sam očekivala savršenstvo.
Nemojte me krivo shvatiti,  ja sam oduševljena ali sam mrvicu više očekivala.
Pigmetacija ruža je odlična. Dovoljan je jedan sloj za željenu pigmetiranost.
Trajnost ovog ruža je dosta velika.
Ali ne kao npr. La Splash. On je postojan ali ga moram barem 3 puta prepraviti kroz dan na rubovima usana. Malkice isušuje usne, ali na to sam već navikla.
Miris mu nije jak, niti je neugodan.
Kad uspoređujem npr. Kvd ruž i Abh ruž onda tek vidim da Abh i nije tako dobar kao što bi trebao biti..više u nastavku

Ocjena za ovaj ruž je +4


KAT VON D LIQUID LIPSTICK 

Nijansa Lovesick predivna mauve pink nijansa s neutralno hladnim podtonom
Nijansa Double Dare srednje tamna, koraljno pink nijansa  toplog podtonom
Nijansa Outlaw brick red, odnosno prava crvena ( ciglasta) nijansa
Nijansa Mother srednje tamna, prljavo mauve pink hladnog podtonom
Gramaža je 6,6 ml
Cijena oko 24 funti na rose beauty stranici
Sastojci:Isododecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Disteardimonium Hectorite, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Polyethylene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Synthetic Fluorphlogopite, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Dicalcium Phosphate.
Gdje kupiti: ROSE BEAUTY STORE,







NIJANSA LOVERSICK

NIJANSA MOTHER

NIJANSA OUTLAW


SWACH KVD DOUBLE DARE
** kako sam već napomenula, mjenjala sam se za nijanse, Double Dare za nijansu Outlaw, stoga nemam swach na usnama..

Dojmovi

Na prvu odmah sam se zaljubila u nijansu Loversick.  Baš nijansa za dnevni look i ona koju ja najviše volim.  Druga ljubav je bila formula ovog ruža. Pigmetacija je vrhunska.  Trajnost me oborila. Ovaj ruž kad naneseš ti ga uopće ne osjetiš, kao da nemaš ništa na usnama.  Ni nakon par sati,  pa ni nakon obroka ti ga i dalje ne osjetiš. Iskreno to mi je malo čudno jer sam uvijek navikla bar malo prepravljati ruževe pogotovo u unutarnjim rubovim usana. Ali kod ovog ruža toga nema.. On traje i traje i ti ga uopće ne osjetiš.
Nema zatezanja usana, nema grudica koji neki ruževi rade..
Nema ničeg a i dalje je on na usnama.  Savršenstvo.
Odlična formula koju sam dugo tražila i našla ga u KAT VOD D ruževima. Iako su skupi preporučujem ih od srca.
Za razliku od ABH koja se osjeti na usnama i kod koje sam ja baš očekivala ovo savršenstvo Kat je tu definitivno pobjedila...jupiiii..
Double Dare je nijansa koja meni nije odgovarala jer ima narančasti podton što ne stoji na mom tenu.
Zamjenila sam se za predivnu crvenu nijansu Outlaw..
Sve ove ruževe vam od srca preporučam jer zaista vrijede tolikog hajpa i tih novaca.. Gerard Matt lipstick dugo je bio moj favorit ali svi ovi ruževi uspjeli su ga skinuti s trona. Klik na RECENZIJU Gerardica.
Iako sam od ABH očekivala savršentvo dajem joj oprost jer je i dalje jedan od najboljih ruževa koje sam probala.



OD GORE PREMA DOLE
KVD LOVERSICK
KVD OUTLAW
ABH SOFT LILAC
LA SPLASH GO GHOULISH
LA SPALSH ROSE GARDEN


**p.s.  na slici sa swachewima svih nijansi nemam nijansu mother jer sam je kupila poslije ovog slikanja ruževa. Ali sam vam je naknadno slikala na ustima.
Nadam se da ste uživali u čitanju i da sam vam barem malo pomogla u izboru. Do idućeg čitanja puno pozdrava i najvećih pusica Vam šaljem... Kisss.kisss

2 komentara :

  1. 1, 3 i 5 nijansa vrh. Slicne a opet razlicite.
    E vidis.. mogla bi napraviti jedan post- dupe ovih ruzeva. Ovi su mì preskupi ( trenutno) a lijepi su pa ako ima koja jeftinija varijanata bilo bi dobro. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična ideja...potrudim se za dupe..hvala ti

    OdgovoriIzbriši