Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 24. studenoga 2016.

FREEDOM HD PRO BROW PALETA _FAIR/MEDIUM RECENZIJA

Follow my blog with Bloglovin
Heloo 


Već sigurno znate da ja obožavam ABH proizvode za obrve i da mu nema ravne. Skuplje jesu ali po meni najbolje, i naravno nije mi žao dati tolike novce kad sam s s njima izuzetno zadovoljna.
Pa čemu onda ova Freedom paleta?sigurno se pitate. Htjela bih ABH veliku paletu za obrve ali mi je preskupa za početnika u šminkanju kao što sam ja. Freedom paleta mi se učinila kao jeftinija varijanta vrlo slična Anastasi kitu. Tako da sam se odlučila za kupnju ovog seta, i najviše zbog šminkanja drugih jer ima puno nijansi na jednom mjestu a i učinila mi se praktičnom. Za početak biti će dovoljna i zadovoljavajuća.
Pa kad je već imam  hajde da je isprobam i napišem par riječi o njoj.












Paleta dolazi u crnom pakiranju napravljena od čvrstog kartona na kojoj piše velikim bijelom slovima naziv palete i brenda  FREEDOM HD PRO BROW PALETTE 
Paleta se zatvara na sistem magneta i nema šanse da se lako otvori.
Unutar palete nalazi se veliko ogledalo koje uvijek dobro dođe pogotovo ako idete na neko putovanje.
Unutar palete imamo 6 panova različitih nijansi sjenila za obrve.  Jedan pan je podjeljen u dva dijela nijansi, odnosno s jedne strane pana je svijetlija nijansa koju apliciramo na početak obrve dok s druge strane je tamnija nijansa s kojom popunjavamo obrvu od sredine prema kraju. Tako da dobijete 12 različitih nijansi. Jedan refil sjenila sadrži 6 gr proizvoda.
Osim Brow pudera dobije se jedan highlighter u rockastoj nijansi, ( pan od 2 gr)  jedan pan s voskom ( 2gr)  te pretinac u kojem se nalaze 4 kom šablone za iscrtavanje obrva  i jedna koso rezana četkica.
Puno proizvoda za
cijenu od cca 80 kn.

Paleta je nijansa FAIR / MEDIUM i kupljena je na PINK PANDI.  Osim ove nijanse u ponudi ima Medium dark ali bila je out of stock, tako da sam uzela ovu.
Pigmetacija srednja te nadogradiva.
Tekstura mekana. 














Moji dojmovi :

Paletu sam prvo swachala, te su svi swachevi napravljeni s četkicom koja se nalazi u setu. Po swachevima na slikama možete vidjeti da su skoro sve nijanse slične, pogotovo ove svijetlije. Što se tiče samih brow sjenila, velik je izbor nijansi ali kako sam već rekla dosta su slične i kad se apliciraju na obrvu skoro sve izgledaju isto, jako su male razlike. Svjetlije nijanse su nešto manje pigmetirane od tamnijih.
Sjenila se dosta truse što po meni nije dobro za jedan proizvod za obrve jer se trušenjem proizvoda dosta zamažete i puno se proizvoda baci. Isto tako nakon dužeg korištenja najtamnije nijanse primjetila sam da je polako počela pucati, odnosno tapkanjem četkicom po panu počela je malo po malo raspadati se. Tako da se dosta proizvoda baci, jer svako toliko morate puhnuti u paletu da odstranite višak sjenila.
Sve nijanse u paleti su toplog podtona što za mene nije dobro jer mi taj ton ne odgovara.
Neke nijanse nisu dovoljno pigmetirane i mora se jako puno proizvoda nanjeti da bi obrve bile popunjene. Pogotovo ova strana pana koja je namjenjena za početak obrve. Četkica je potpuno neiskoristiva. Umeci za obrve ili šablone nisam ni probala jer to ne preferiram. Za mene je to čista glupost.
Vosak kao vosak. Nema meni do pravog gela za obrve, najbolji mi je Loreal Brow.
Jedina dobra stvar u ovoj paleti je rockasti highlighter.
Iako je rozog podtona jako lijepo pristaje ispod obrva i daje jedan poseban sjaj.
Ja i dalje koristim paletu, ponekad na sebi i na svojim kljenticama jer se uz malo više truda može dobiti lijepo popunjene obrve.
Postojanost (zimski uvjeti)  su odlični odnosno sve dok ne skinem šminku.
Iskreno, ja sam naučena na ABH duo Powder s kojim doslovno jednom lagano umočite kist te prelazite s lakoćom po obrvama te za tren popunim obrve.
Ova paleta je odlična za početnike u šminkanju koji šminkaju svoje frendice i poznanice. Za svoju osobnu primjenu vam ne preporučam jer će vam ostati puno nijansi koje nećete iskoristiti. Zato bolje kupiti jedan duo Powder i imati ga dugo. 

SWACH RAĐEN S ČETKICOM IZ PALETE

SWACH HIGHLIGHTERA

Kako vam se čini ova paleta?
Jeste isprobali Freedom proizvode za obrve?

Broj komentara: 11 :

  1. Kod ove palete mi se ne sviđa upravo to što su nijanse jako slične i uvijek preferiram duo sjenila :9 No paletica mi je stvarno slatka <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da, to je ful glupo. Totalno.... Zato i meni je bez veze..a i svjetle nijanse su ful slične.. Ah, za prvu ruku biti će ok.. Pozz

      Izbriši
  2. Mrzim kada se truse! :/ Ovako izgleda lijepo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije da se jako truse kao neka sjenila, ali ipak naživcira

      Izbriši
  3. Kupila bi je samo da se divim koliko ih ima xD Inače nemam potrebu za tolikom količinom nijansi jer se šminkanjem ne bavim na nekoj redovitoj bazi, a pogotovo još kad vidim koliko su slične, čemu to :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da malo je glupo šta su baš tako slične...ne bih je ni ja kupila da je koristim na sebi,šta će mi toliko nijansi.. Ovo ja kao neki moj početnički kit.

      Izbriši
  4. Meni izgleda predivno ali znam da mi ne treba,tj.sad sam u potpunosti sigurna.Baš me zanimala recenzija tvoja jer sam ju bila gledala i sjecam se još kad di ju kupila odmah sam dojmove pitala😂

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rekla sam ti preskoči je.. Bolja je Freedom pomada...😘

      Izbriši
  5. Previse nijansi xD
    A ne znam jel bi mi koja i odgovarala. 😂

    OdgovoriIzbriši
  6. i like all those shades:) they are perfect! follow! now waiting for U:)

    OdgovoriIzbriši