Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 27. listopada 2016.

WISH LISTA FROM BEAUTY BAY CHRISTMAS SHOP_ALL MADE UP

Follow my blog with Bloglovin


 Ciao dragi moji,

Imala sam malo problema prvo sa fotoaparatom, pa onda mi se komp pokvario koji je i dalje na popravku ( trebao bi danas biti gotov ) u kojem su mi sve slike za blog. Sad sam trenutačno kod svoje mame te uspjevam bar nešto vam napisati...jupi....potrudim se ja...sve za vas....
Znam da sam u zaostatku i da čekate na neke postove za koje sam vas obavjestila na FACEBOOK stranici ali eto dese se nenadani problemi koji mene ubijaju, ali biti će ...sve u svoje vrijeme...

Nedavno su mi se javili s Beauty bay-a za poslovnu suradnju...jupi.... To je moja prva suradnja i naravno da sam se veselila te je prihvatila. Pošto sam ja njihov dugogodišnji kupac i dosta često ih spominjem u svojim postovima oni su to opazili te mi poslali  e mail gdje su me tražili da se prijavim u Affiliate program te postanem dio njihovog tima.
Na mom blogu možete vidjeti njihov banner koji kad kliknete ravno vas vodi na njihovu stranicu gdje možete početi kupovati. Naravno ako uđete preko moje stranice ja  skupljam bodove ili dobivam malu proviziju. Sve vam je to dio bloganja  i meni je to potpuna novost. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati. Svakako bih vam bila zahvalna da mi pomognete da ako već kupujete preko te stranice da to učinite preko moga bloga, ..hehehehhe...tnx...Kad već imam tu priliku zašto je ne iskoristit.
Ništa vam ne lažem ,niti glumim...svi znate koliko volim i koliko često naručujem sa te stranice. Pa zašto onda ne ih hvaliti kad su za mene oni najbolji, zar ne.

Kako nam je ljeto brzo proletilo tako su nam se lagano svi počeli pripremati za nadolazeće blagdane. Znam, još je možda rano ali će to proletiti brzinom munje...Vrijeme leti....
Beauty bay trenutačno ima božični shop KLIK kojeg sam ja naravno već pregledala te bih vam htjela napraviti svoju kratku wish listu. Bacite oko na stranicu ima svega i svačega pa tako i puno gift poklona za vaše najdraže.





Pa krenimo


MAKEUP GEEK sjenila REFIL - BARCELONA BEACH







Naravno da na mojoj wish listi mora biti MUG sjenilo. Obožavam ih.
Ovu netralnu tranzicijsku nijansu nikako ugrabiti i nadam se da ću uspjeti za božićne blagdane.
Post o svojoj kolekciji MUG sjenila 1.dio možete pročitati OVDJE a drugi dio kolekcije OVDJE.
Iako ih već imam dosta ja ih stalno koristim pogotovo ovakve neutralne nijanse, već sam nekima dotakla dno pa je već skoro vrijeme da popunim kolekciju...hehhehe...nisam već dugo...xd


MUG FASHION ADDICT - predivna boja orhideje koju već duže vremena želim





.
Gledala sam par tutoriala s ovom nijansom i bila sam oduševljena kako predivno izgleda na očima.

MUG POPPY je intezivno narančasta koja ima pinki podton.




Ova nijansa svaki look učini poseban kako za ljeto tako i jesen/zimu. Lijepo stoji tamnijim djevojkama ali i onima svjetlijim u kombinaciji s drugim nijansama.
Po meni zaista jedna posebna nijansa koju moram imati.


MUG TIKI HUT - srednje smeđa vrlo slična Desert sands koju obožavam. Tiki Hut je nešto toplija od Deset Sands koja u sebi ima više žutog podtona.





MORPHE BRUSHES 9B THE BLUSHED BLUSH PALETTE



Pošto se ja osim bloganja u slobodno vrijeme bavim šminkanjem, voljela bih imati ovu paletu. Da ne moram nositi 568 rumenila, ovako ponesem jednu paletu i imam sve nijanse na jednom mjestu.
Morphe brend volim i isprobala sam njihova sjenila, zato mislim da me ova rumenila ne bih razočarala.


JEFREE STAR COSMETICS - VELOUR LIQUID LIPSTICK nijansa ANDROGYNY







Pratim i jako volim Jefree, on je moja inspiracija da budem i radim ono što želim i volim.
Volim njegovu iskrenost i otkačenost.
Njegovi ruževi su jako hvaljeni a još nisam isprobala. Šmrc,šmrc.
Nadam se bar jednu nijansu imati u kolekciji.

LIT KOZMETIKA - SUPERFLY LIT KIT




 Jako volim šljokice, glitere, pigmente. Sve što je uočljivo na očima ja volim. Nemam ni jednu bazu za glitere zato mi se ovaj set učinio savršenim da ga smjestim na ovu wish listu.


ALL MADE UP

BEAUTY BAY THE COLLECTION 
ITS TRENDING, DELUXE EDITION 

- MUG sjenilo Cosmopolitan
- MUG sjenilo Bitten
- EYEKO eyliner 1,2 g
- STILA Huge Extreme Lash Maskara
- KEVYN  AUCOIN Lip Pencil 0,69g
- GERARD COSMETICS Liquid Lipstick - Iced Mocha
- GERARD COSMETICS Slay All Day Setting Spray - peach
- MAKEUP BAG


Ovo što Beauty bay ima u ponudi se meni jako sviđa. Razni beauty setovi u kojem dobijete različite proizvode za jedan look. Ovaj set je mene najviše privukao jer ima sve na jednom mjestu. Skoro sve sam isprobala i odlični su proizvodi. Eyeko eyliner, Stila maskaru i Kevyn lip pencil nisam isprobala ali naravno da bih, pa tko ne bi...hehehehh
Obavezno pogledajte njihovu ALL MADE UP kolekciju KLIK OVDJE gdje nude razne makeup bag s različitim proizvodima s kojim možete stvoriti razne lookove.

MORPHE BRUSHES - 701 7 PIECE ROSE BRUSH SET





Ovaj set mi je već duže vremena na beauty bay wish listi koje nikako da kupim.
Ako si ne uspijem kupiti Zoeva set , morati ću se zadovoljiti s ovima. Imam Morphe četkice za lice i zadovoljna sam kvalitetom. Od viška četkica glava ne boli. Njih nikad dosta.

Heheheh...na kraju je moja wish lista duga koji kilometar. Nadam se da ću si bar nešto pokloniti za nadolazeće blagdane a mogla bi i svoju obitelj i prijatelje žicati za bar jedan poklon za ove wish liste.
Eto dragi moji, to je to. Svakako škicnite na njihovu stranicu i pogledajte što nude.
Ako me pratite onda već znate da je to stranica koja je već dobro provjerene te nema straha od onnline shopinga. Puno njih još ne zna da je Beauty bay u Engleskoj te da sve članice EU ne moraju platit PDV ni carinu bez obzira na iznos vaše kupovine. To je provjereno.

Imate li vi nešto na wish listi iz ove moje liste??

kissss....kisssss


2 komentara :

  1. Badava im Zoeva kad je ne dostavljaju u HR! Čestitam na suradnji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda bude jednog dana...one su moj vrh,i nisam mogla da ih ne svrstim u ovu wish listu...
      Hvala ti,drugarice moja

      Izbriši