Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

srijeda, 5. listopada 2016.

NEW IN_RUJAN

Ciao dragi moji,


Ode nama ljeto...ja happy jer ga baš i ne volim...što sam starija teže podnosim vrućine...još radim gdje nema klime tako da mi to još više umanji želju za ljetom. I ono najvažnije ne mogu se baš previše šminkati koliko zaista volim..
Ovaj mjesec rujan sam defintivno pretjerala sa kupnjom kozmetike. Ništa nije bilo planirano već ono "ugrabi priliku dok je imaš"...Već provjerena cura od koje sam već prije kupovala, za koju sam sigurna da je s kozmetikom sve ok, znači orginal sigurno. Većina je kozmetike kupljena na mojim krpicama od te osobe koja mi naravno daje velike popuste. Inače vjerujem da si ovo nikad ne bih uspjela priuštiti jer je jako skupo. Kozmetika je minimalno korištena, dezinficirana i uredna. Ja nemam problem korištenja kozmetike koju je već netko koristio. Nisam gadljivi niti osjetljivi tip osobe. A u biti sve prije dezinficiram.Toliko sam sretna i zahvalna toj curi da ću biti njen vjeran i stalni kupac. Uskočila mi je koliko god je trebalo, konkretno mislim na novce( uvijek me pričeka dok ne skupim)...Ako ovo čita, draga hvala ti !!! Da ne duljim krećemo s jednim od meni najdražih new in-a na ovom blogu. Znači prvo krećem sve što sam u ovom mjesecu kupila po puno jeftinijoj cijeni, pa čak i duplo, nešto i troduplo jeftinije, od ove drage mi cure;






KAT VON D LIQUID LIPSTICK nijanse Lovesick i Double Dare - za ove ruževe mogu potvrditi da su najbolji matt ruževi koje sam ikada probala a najviše iz razloga što ih uopće ne osjetim na usnama što mi se baš jakooo sviđa. Čak mi je Kat bolja od ABH matt ružava. Double Dare nijansa mi nažalost ne stoji baš dobro jer ima malo narančastog podtona a ona mi ne laska, dok nijansa Lovesick rastura.
ANASTASIA BEVERLLY HILLS LIQUID LIPSTICK nijansa Soft Lilac - predivna nježna mauve pink nijansa koju isto volim ali ne toliko kao Kat jer se preko dana malo razmaže oko usana. Ali je isto među najboljim ruževima koje sam ikada probala.
MAC PIGMENT nijansa Tan i Melon - definitivno najbolji pigmenti koje sam probala. Najviše me obradovalo što se ne preslikaju na moj gornji kapak što inače mi se uvijek dešava.


LAURA MERCIER FOUNDATION PRIMER - koristila sam ga svega tri puta.. Za sada je jako dobar..za više informacija morati ćete još malo pričekati.
GIORGIO ARMANI MAESTRO FUSION MAKEUP FOUNDATION nijansa 5.5 - kad se samo sjetim koliko ovaj puder košta zavrti mi se u glavi. Tužna sam jer me oborio s nogu, predobar je a znam da ga više neću nikada kupiti jer je preskup, za jedan puder 500kn..šmrc,šmrc...Ja sam ga platila jednom korištenog u pola manjoj cijeni koja mi je već nekako prihvatljiva.  Najbolji puder koji sam probala. Pisati ću vam o njemu.
CHANEL POUDRE UNIVERSELLE LIBRE nijansa Peche Clair - s ovim čudom lice ne može izgledati loše.  Ne matira baš ali prelijepo izgleda na koži.
MAC SOFT & GENTLE MINERALIZE SKINFINISH - tako sam ga dugo htjela i sada ga napokon imam. Jedna riječ; savršenstvo.
BENEFIT HOOLA BRONZER 8G - Hoola bronzer već imam u svojoj kolekciji i obožavam ga. Pošto je teško dostupan uzela sam si malo zalihe.. Od viška glava ne boli...hehhehhe
BECCA LUMINOUS BLUSH nijansa Foxglove - predivno rumenilo sa shimmerom koje je jako pigmetirano pa morate biti s njim jako oprezni da ne izađete iz kuće kao klaun.
KAT VON D SHADE & LIGHT COUNTOUR PALETA - dvoumila sam se između nje i Abh palete tako da sam se odlučila za Kat po preporuci drage blogerice Arkona Makeup i nisam pogriješila. Blenda se kao san.
KAT VON D OBOSTRANA ČETKICA ZA KONTURE - još jedna četkica za konture u mojoj kolekciji koja je izuzetno mekana i lako se s njom radi.
ANASTASIA BEVERLLY HILLS EYSHADOW REFIL nijansa Bengal i Topaz - oduvijek sam htjela Abh refile da ih imam u svojoj Z paleti koju popunjavam.. Predivne nijanse koje su pigmetirane i mekane na dodir. Nadam se da ću proširiti svoju kolekciju njenim refilima.






Čim su ih dobili bez premišljanja sam preko Pink Pande uzela LA SPLASH COSMETICS LIP COUTURE LIQUID LIPSTICK u nijansi Rose Garden i OG-Ghoulish. Odlično pigmetirane i jakooo postojane ali isušuju usne jako.. Obavezan piling i njega usana.
Druga narudžba je pala najviše zbog potrebe za alatom za šminkanje klijentica. Za početak sam si uzela FREEDOM PRO HD BROW PALETE nijansa Fait Medium.
Već sam davno prije isprobala MAKEUP REVOLUTION THE ONE FOUNDATION Shade 1 ,a to je najsvjetlija, tj.bijela nijansa koja odlično funkcionira za posvjetljivanje tamnijih pudera. Inače sam puder naravno u odgovarajućoj nijansi mi nikako ne odgovara. Nekako ima čudan osjećaj kad se aplicira, prerijedak je i nema dobru prekrivenost a ni postojanost. Za miješanje s malo kvalitetnijim puderima u maloj količini mi je jako dobar. Funkcionira.
MAKEUP REVOLUTION PRO HYGIENE ANTI BACTERIAL BRUSH CLEANER isto je ponovljena kupnja. Odličan čistač kistova koji divno miriši. Odličan za čišćenje kistova nakon svakog šminkanja ili kod dezinfekcije četkica između klijentica. To je za rekla bih između generalnog pranja kistova koje obavljam obavezno jednom tjedno ili kad šminkam druge poslije svakog radnog dana. Isto je kupljen na Pink pandi po cijeni od nekih 50-tak kn. Sve preporuke za njega.
AURA GLORIOUS CHEEKS POWDER BLUSH nijnsa 227 Sugarbabe njega sam dobila u Tester boxu za rujan. Inače je on bio u boxu za srpanj ali pošto meni nisu poslali niti jedan dekorativni proizvod na ovaj način, poslavši mi naknadno proizvod koji sam sama izabrala između Aurine kolekcije "so dolly". Htjela sam odustati od kupnje Tester box jer su me totalno razočarali. Non stop se ponavljaju proizvodi i box mi se ne sviđa. Nije po mom ukusu. Ali draga gospođa s kojom sam se dopisivala preko messengera mi se prva javila i pitala me dali želim još jedan novi Tester box za rujan. I još jednom ma hajde dat ću im šansu, kada ono opet totalni fail. Tako da odustajem od ovog boxa.



MAKEUP FACTORY EYESHADOW nijansa 33 za mene su ovo najbolja drogerijska sjenila. Imam već jedno sjenilo u kolekciji ( mislim da je nijansa 63, mat smeđa) koja je izuzetno pigmetirana i mekana. Zato sam se odlučila za još jednu ali ovaj put nisam uzela matt već zlatno shimerasto sjenilo. Make up factory je dostupno samo u Mulleru koliko ja znam i cijena im je za matt oko 80 kn, a ovaj shimmer je preko 100 kn. Ali zaista vrijede. Preporučam ih da probate. Kod ovoga sam se malo zeznula jer nisam pogledala orginal pakovanje već samo swach, imala sam ga namjeru deportirati u svoju Z paletu kao i ovaj matt što već imam, ali nažalost ovaj shimer ne može se deportirati jer nije smješten u refil s metalnim pakovanjem. Šteta, ali nema veze svejedno će biti maksimalno iskorišten i nošen u mom koferu. Inače nikako ne preferiram single sjenila jer su ne praktična i zauzimaju puno mjesta tako da ih ne kupujem i nemam ih uopće. Ako se može deportirati onda super a ako ne ne kupujem ga.
U Diviani sam opet malo zalutala i morala si nešto uzeti. Ovaj put odlučila sam se za NYX FACE AND BODY GLITTER nijansa 07, prelijepi gliter koji koristim i kao eyliner miješajući ga sa Sealerom o kojem sam pisala OVDJE. Uz gliter uzela sam i jedan pigment ULTRA PEARL MANIA nijansa Lilac. Dobri su nyx--ovi pigmenti ali ne i savršeni jer mi se dosta preslikaju na mom spuštenom kapku. On je više za kratke staze. Ali još bih ga bolje isprobala uz duraline ili sealer ili neku bazu, da vidim dal se bolje ponaša.
Korektora nikad dosta pa sam si uzela NYX CONCEALER u nijansi Fair, Nije loš korektor ali mi je presvijetao za lice. A za posvjetljivanje mi je pretežak te mi ulazi u fine linije oko oka. Ja njega prodajem ako ga netko želi imate slike na Blog sale
Isprobala sam MAX FACTOR SMOOTH MIRACLE PRIMER. Čini mi se da ga još nisam prije viđala pa sam bila znatiželjna i uzela ga da ga isprobam. Osjeća se silikon i to dosta, ali nisam još pošteno ga isprobala tako da ne mogu baš puno reći. Mora doći na red od svega ovog što imam.
CATRICE HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION nijansa 030 Sand Beige, svi pričaju o njemu pa sam se i ja odlučila da ga isprobam. Nekoliko puta sam ga nosila i dosta je dobar. Dobar je za tu cijenu koliko košta. Postojanost me iznenadila ali mi se ne sviđa što se baš vidi da nosim puder. Nekako kao da imam masku ali je ne osjećam. Više volim srednju prekrivenost ali prirodni izgled. Definitivno je dobar ali moram ga još testirati.
SONYA MINERALNI PUDER nijansa 410 Light je već ja mislim peto pakovanje koje kupujem. Obožavam ovaj puder za ljeto jer je lagan i posve prirodan na bazi aloe vere. Uskoro recenzija da vam pobliže dočaram svoje oduševljenje puderom.
Nedavno sam bila na jednom eventu na prezentaciji brenda JEUNESSE kao pomoćnik moje mentorice Ive Berešić. Imali smo zadatak nanijeti čarobnu kremicu Ageiess na okooločno područje, te nakon maske našminkati naše modele kako bi se nazočne osobe mogle  uvjeriti u čarobni efekt ove odlične kremice koja vam u roku par sekundi zagladi kožu te vam nestanu "vrečice "ispod oka ( podočnjaci ) koje se s godinama stvore na našem licu. Detaljnije o ovom brendu i njihovim proizvodima pisati ću vam uskoro. Moram pripremit svoju mamicu da mi bude pokusni kunić jer ja nemam još problem bora i podočnjaka. Uglavnom dobili smo ponešto Ageiessa i maski na isprobavanje. 

Nadam se da sam sve navela jer  je bilo jako puno toga, a rekla sam da neću više kupovati što mi ne treba već samo ono najpotrebnije, ali kako da ne ugrabim priliku kad npr. Armani puder koji inače košta preko 500 kn ja ne kupim samo jednom korišten, kao i sva ostala šminka, za pišljivih 200 kn...Smiješne cijene ali itekako prihvatljive za hig end kozmetiku.





Bankrot je za ovaj mjesec, čak još nisam ni isplatila sve, moram čekati iduću plaću da vratim dugove. Zato idući mjesec neće biti baš toliki šoping, nadam se...hahahha..Trenutno sam pri kraju preparative pa ću morati si uzeti neku kremicu i serum...hahahah,...uvijek nešto a nikad kraja...Planiram pisati, samo još neznam kada kad imam puno toga na popisu recenzija, post o rekla bih "svom problemu" ili ovisnost o šopingu kozmetike. Ne mogu joj se oduprijeti...Imate li vi takvih problema???
Pišite mi što želite prvo čitati, jer ima puno toga još i od prije a ni sama neznam od kuda da krenem.
Slušam vaše želje...
Do idućeg čitanja, hvala vam i puno kisića vam šaljem...kisssssss

Broj komentara: 18 :

  1. Draga daj link od cure ������ sve je predivno ������

    OdgovoriIzbriši
  2. Jooj.. dođem na tvoj blog a narocito ovaj post i "parim" oči.. jaooo koje divote.. koja divna kozmetika... vise od pol si vjerojatno necu moc priustit al jbg.. zasad mogu gledat haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga
      Vjeruj mi da si ni ja više nikad ovo neću moći priuštiti jer i za mene je ona preskupa...ovo je baš bila sreća i prilika da ugrabim dugooo željene proizvode. Iskreno sa sa svima sam i više nego oduševljena... Ako te nešto posebno zanima, reci, pa tipkam post...

      Izbriši
  3. uuu koliko lijepih stvari :) ja sam kat von d paletu za knturiranje gledala i gledala i dosla do zakljucka da definitivno nije za mene ovako bijelu xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da možda bih ti ipak bila malo pretamna.. Ja ionako koristim najviše Highlight nijanse i samo onu prvu countur nijansu...ove ostale ako sminkam druge...

      Izbriši
  4. Odlican izbor. Soft and Gentle i Hoola imam, a taj Armanijev puder me kopka, jer do sada nisam naletela na njega BAnkrot??? Bah... Sitnica... Ovo ti kaze neko ko vec dugo boluje od "hronicne upale dzepne maramice" :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahah znači ima nas još... Armani je san, nesto zaista divno, najbolje što sam probala... Možda cu kad ovaj potrošim mjesecima štedjeti za njega jer biti će mi teško pomiriti se s činjenicom da ga više neman...hehehhe. Teško je kad probaš nešto jako dobro opet pasti na lošije... To je ono.. Teško s konja opet na magarca

      Izbriši
  5. Ženska, bankrotirat ćeš :P Baš se veselim recenzijama, pogotovo ovih divotica šta nisu dostupne kod nas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heheh..već jesam. Sad imam jednu malu stanku od šopinga dekorative.. Al vjeruj mi nije mi niti malo žao jer sam prezadovoljna proizvodima...

      Izbriši
  6. Joooj zavidim ti😍😍 Predobre stvari si uzela, jedva cekam recenzije❤
    Nikolina's beauty world

    OdgovoriIzbriši
  7. Ajme koji new in. Oči su mi ispale :o kat von d paleta mi je već dugoooo na wishlisti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je bila i sad je napokon imam..
      Svaki dan je u upotrebi i zadovoljna sam s njom...tnx

      Izbriši
  8. Gdje se može kupiti hoola bronzer? Ja ga posvuda tražim

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. http://m.lookfantastic.com/elysium.search?search=benefit+holla
      I još ga imaš ali samo u pakeru(setu) na rosebeautywtore stranici...
      Bronzer je odličan.

      Izbriši
  9. ooo pa ovo je fantastičan new in!

    OdgovoriIzbriši
  10. Boze koliko lijepih stvarcica na jednom mjestu..

    OdgovoriIzbriši
  11. Melem za oči ��

    OdgovoriIzbriši