Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 1. studenoga 2016.

NEW IN - LISTOPAD i ROĐENDANSKI HAUL

Hello,


Prošli mjesec nisam baš previše šopingirala jer sam bila u dugovima za prošlo mjesečni new in koji je bio po meni sada mi najveći i najdraži, klik OVDJE . Većina proizvoda je kupljeno od jedne cure koje mi je uskočila te me pričekala za novce.
Ovaj mjesec slavila sam svoj 33 ročkas tako da je bilo poklona i od najbližih. Hvala svima na lijepim čestitkama na fejsu.
Opet se nekako nakupilo toga..hehehheeh,ah šta ću, uživam i volim to i ne mogu si pomoći.
Pošto mi je komp još uvijek u kvaru, a tamo su mi sve slike, morala sam opet poslikati svoj rođendanski haul. A šta ću, kad moram. Sve za blog. xd








Krenimo onda mi na ovo mjesečni new in. Najprije krećemo s rođendanskim haulom

Za rođendan od moje obitelji kupila sam si SONYA SKIN CARE COLLECTION
u kojoj se nalazi
1. Sonya Aloe Purifying Cleanser 177ml
2. Sonya Aloe Refreshing Toner whit white tea 177 ml
3. Sonya Aloe Nourishing Serum with white tea 118ml
5. Sonya Aloe Deep-Cleasing Exfoliator 118ml
4. Sonya Aloe Balancing Creme 71g












jer mi je ponestalo preparative. Nevjerovatno ali istinito, u jednom trenu imam pun ormarić kremica i seruma, a odjednom mi sve nestane u istom trenu .hehhehe....To su sve proizvodi koje ja već duže koristim ( od 2-og mjeseca ) i s kojima sam jako zadovoljna. Pisala sam o kremi i serumu OVDJE. Svi njihovi proizvodi bazirani su na aloe veri uz par prirodnih sastojaka. Oni su mi jako pomogli što se tiče prištića i ožiljaka. Osim toga i tekstura lica mi se popravila te sam primjetila da mi je T zona manje masna. Ja nisam stručnjak za sastojke u kremama, znam samo koje su dobre a koje nisu tako da druge osobe ( blogerice ) su mi rekle da ovo nisu 100% prirodni sastojci te da sadrže puno sintetičkih jeftinijh sastojaka. Neznam šta reći na tu izjavu, ni ne obazirem se jer znam da su dobre i da su meni pomogli, a to je ono najbitnije.  Osim njihovih krema pijem i 100% sok od aloe vere koji ima zadatak detoksikacije organizma. Vjerovatno je i to imalo utjecaja na moj oporavak lica. Imam u planu opširnije pisati o mom iskustvu s aloe verom pa sada neću previše u detalje. Ako ste baš zainteresirani, ubaciti ću u petu i napisati post što prije.  hheheh..



Osim cijelog kita uzela sam si njihovu okooločnu kremu FOREVER ALLURING EYES naravno glavni sastojak aloe vera, te njihov sapun za pranje lica ( koji sam zaboravila slikati ) AVOKADO  SAPUN.

Bilo je tu još poklona. Od svoje obitelji dobila sam LOCCITANE SET. Božanstveni set za njegu lica iz njihove najbolje linije koja se naziva Korizansko zlato.

Set se sastoji od

* HUILE DEMAQUILLANTE OIL - make up remover
* EAV ESSENTIELLE - cssential water
* LOCCITANE KREMA ZA LICE
* BAUME YEUX DIVIN - eye cream
* BOŽANSTVENO ULJE ZA NJEGU LICA





Dobila sam poziv od jedne drage osobe iz YVES ROCHERA povodom rođendana, te su mi ponudili popust na set za njegu tijela uz poklon parfemčić. Ja sam pristala da mi ga pošalju te ostala razočarana kad je stigao jer sam očekivala za cijenu od 100 kn koje sam platila za šampon, losion i gel za tuširanje da ću gratis dobiti parfem pristojne militraže a ne jebenih 4 ml. Još nisam ništa isprobala osim parfema kojeg sam slučajno prolila,jer mi je pao na pod, a u biti nije mi se ni svidio. 

U setu se nalazi 
* DETANGLING BODY & SHINE - 3 u 1 šampon
* HAMAMELIS - shower cream
* HAMAMELIS - body losion






Od moje drage frendice kupila sam si još jedan puder. Ovaj put se radi o GIVENCHY ECLAT MATISSIME puderu kojeg koristim cijeli mjesec i prezadovoljna sam s njime. Prekriva, matira i ne osjećam ga niti vidim na koži. Odličan. Osim pudera uzela sam još jedan KAT VON D ruž u nijansi Mother. Znate moje mišljenje o ovim ruževima tako da neću previše govoriti. Ni nemam riječi kojim bih opisala ove najbolje matt ruževe koje sam ikada probala.

Nedavno se kod nas u Socap orginal trgovini pojavio dugoočekivanio brend MAKEUP FOREVER (MUFFE).
Naravno da sam bila na otvorenju ( slikice ste mogle vidjeti na mojoj FACEBOOK  stranici ) i naravno morala sam šopingirati . Kupila sam ANTICERNES TENSEUR LIFT CONCEALER u nijansi 3. To je hidratizirajući korektor koji nema jako prekrivanje, ali meni to i ne treba jer nemam problem podočnjaka. On je meni dosta dobar jer se ne uvlači u fine linije oko očiju te predivno posvjetljuje. Mislim da bi bio odličan za suho područje oko očiju baš zbog te hidratizirajuće formule. Osim korektora kupila sam još jedan REFIL  u nijansi M 608 - tamno smeđa s crvenkastim podtonom. Odlična formula sjenila. Pigmetacija vrhunska. S lakoćom se blenda. Mana - preskup ( oko 130kn ).

U dm-u sam si uzela  CATRICE MATT LIP ARTIST LIPSTICK nijansa 020 Best Rose, ESSENCE MATT, MATT, MATT LONGLASTING LIPGLOSS u nijansi03 Girl of Today. Hm, šta reći o njima. Onak. srednja žalost. Uzela sam da ih isprobam jer ih hvale ali još ih testiram za konačne dojmove.
Totalni fail ovog mjeseca je bila CATRICE BROW SHAPER u nijansi CO1. Neznam, nikad goru olovku za obrve nisam koristila. Kupila sam je na brzinu i više nikad. Pigmetiranost nula bodova.
Dugo me nije nešto tako razočaralo kao ova olovka. Nije vrijedno spomena.

Neki dan ste na Instaću mogli vidjeti sliku gdje sam obajvila da sam dobila KAT VON D HIGH VOLTAGE EYE PRIMER koju još uvijek testiram. Ali po svemu sudeći izgleda da nije ono što sam očekivala, ne skida mi Too faced bazu sa trona koju već dugooo koristim.

Sa Pink Pande sam naručila SIGMA WINGED LINER EO6 i GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK u nijansa 05. Ruž me oduševio. Isprobala sam ga samo dva puta ali za sada imam samo pozitivne dojmove. Stvarno opravdani hajp. Sigma četkicu mi je preporučila youtouberica Dash OF blue te djelim isto mišljenje o četkici. Ona će vam omogućiti najlakše apliciranje linera. Tako je tanka i mala da s lakoćom stavljate liner s njom. Jedina mana koju sam primjetila da mene malo bode pri apliciranju linera. Tek sam je koristila 3-4 puta, svakako vam još javim zaključak dojmova..









I došli smo do kraja ovoga listopadskog new ina. Ako vam se nešto posebno sviđa i želite recenziju, vičite u komentaru. 

Kako vam se sviđa moj New in? Jeste li isprobali koji proizvod mog new ina?

xoxoxoxxo......vaša Siki....kisssss

Broj komentara: 8 :

  1. Cao!
    Definitivno bih pozurila detalje o aloa soku 😀
    Inace,najvise me zanima set Korzikanskog ulja,nekako si mislim da je wau.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sada sam zadovoljna setom..svakako ću pisati o tome kao i o aloi...alou već dugo koristim pa imam puno toga za reći..

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Tnx,hany..još mi fali trojka i bit ću mirna... Heheh

      Izbriši