Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 28. listopada 2016.

LAURA GELLER SPACKLE TREATMENT MAKE UP PRIMER-RECENZIJA



Helooo,

Jedno vrijeme imala sam žešću potragu za dobrim primerom.. Nakupovala sam se dosta njih i sve ih dobro testirala. Posljednjih godinu dana primeri su postali neizostavan dio moje podloge. Naravno uz dobar primer i puder vaša podloga može izgledati bezprijekorno.
Zadatak primera je da zagladi vaše lice i da popuni pore. Postoje više vrsta primera kojih danas imate za kupiti na svakom čošku. Primer za popunjavanje pora, za matiranje, za crvenilo, za zaglađivanje...ma ima ih koliko hoćeš... Najbolje je koristiti onaj koji odgovara vašem tipu i stanju lica.
U mom slučaju je bila potraga za primerom koji nije na bazi silikona i koji je za korekciju crvenila na licu. Stoga vam danas  donosim jednu kratku recenziju primera za lice za osjetljiviju kožu. U nastavku saznajte da li me razočarao ili oduševio.





Po prvi puta sam se susrela s brendom Laura Geller te naravno svoju pošiljku s Beauty baya s oduševljenjem sam očekivala. Kad se radi o nečem što još nikada nisam isprobala, odnosno nepoznati brend, ja još više sam oduševljena i jedva čekam da stigne na moja vrata.



Kao što sam već i navela Laura Geller primer kupila sam na  BEAUTY BAYU po cijeni od 23.10$.
Količina primera je 56 g što je dovoljno za par mjeseci korištenja.
Primer dolazi u tubici s čepom na odvrtanje. Lako se dozira i vrlo lako možete kontrolirati koliko proizvoda će te istisnuti iz tubice.
Laura Geller Spackle Soothing Makeup Primer je specifičan po svom sastavu jer sadrži prirodne ekstrakte te antioksidante koji pomažu pri iritaciji na koži. Zeleni pigmenti koji se nalaze u sastavu sprječavaju crvenilo kože. Uz sve to primer je hidratizirajući te je pogodan za suhu kožu.
Formula samog primera je čvrsta, znači nije niti malo tekući, već kao neka kremica iz tube.
Na kožu prijanja ugodno te stvara odličnu podlogu za daljni makeup.
Pogodan je za sve tipove kože pogotovo suhu, osjetljivu i kožu sklonu crvenilu.
Mislim da bi odlično odgovarao osobama s rozaceom.










Moji dojmovi:

Kod ovog primera morala sam se malo namučiti za recenziju jer u par navrata kada bih ga stavila nisam primjetila nikakve razlike. Svaki dan sam ga koristila probavajući razne metode nanošenja s različitim puderima. Uvijek bih na pola lica nanjela primer s puderom dok druga strana ne bih imala primer ili bih koristila neki drugi za usporedbu.
Prvih tjedan dana taj primer nije ništa radio na mom licu. Pore su i dalje bile vidljive. Make up je bio postojan kao i bez njega. Znači baš ništa. Ali......
Kada sam ga počela testirati da pola lica nanemsem s primerom a pole ne, tek onda sam vidjela razliku i djelotvornost ovog primera.
Moja koža je mješovita i na mojoj T zoni treba primer koji matira i koji popunjava pore, što kod ovog primera ne možete dobiti. On za to nije stvoren.
Na mojim obrazima, pogotovo lijevom, još uvijek postoji pokoji ožiljak ili prištić, odnosno crvenilo.
Ovaj primer uvijek bi nanjela na obraz na kojem bi bilo jače crvenilo.
Nanosila sam ga prstima i potrebna je vrlo mala količina za cijelo lice ( u mom slučaju pola lica).
Puder preko primera se nanosio normalno, ali nakon toga više nisam imala potrebu za correcting.
Njegovi zeleni pigmenti uspjeli su pridonjeti manjem crvenilu kože što me zaista ugodno iznenadilo jer sam u početku mislila da će završiti u smeću jer mi nije ništa radio. Osim toga svidjelo mi se što hidratizira kožu te osjećaj tokom dana je bio vrlo ugodan. Što se tiče trajnosti makeupa na licu nisam primjetila da ovaj primer produžuje trajnost pudera na licu. Uspoređivajući ga s drugim primerom nije mi položio test na trajnost.
Nakon tjedana i tjedana i sto puta testiranja došla sam do zaključka da uspijeva smanjiti crvenilo i da bi bio savršen za osobe koje pate od težeg crvenila kože i suhonošci.
Moram navesti da korištenjem ovog primera nisam imala nikakvih loših reakcija na koži, u smislu prištića. Mogla bih reći da je on kao krema koja sadrži te zelene pigmente i antioksidanse koji pomažu vašoj koži. Zeleni pigmenti ne ostavlaju tragove na koži. Lijepo se razmažu te upiju u kožu.
Kakao se bavim šminkanjem dobro će doći u mom kitu za osobe s osjetljivijom kožom te ću ga uspjeti potrošiti.
Da li bih ponovo kupila ovaj proizvod? Vjerovatno više neću jer nije mi toliko potreban jer nemam velikih problema crvenila. Više mi odgovaraju matirajući primeri ili fileri za pore i fine linije.
Dobro ga je imati u kitu za druge tipove lica.

P.S.
 Na kraju bloga imate banner za beauty bay, pa klik na njega ako želite šopngirati 
OD 28.10 DO 30.10 NA BEAUTY BAYU 
Imate popust od 20% na iznos iznad 40 £
                         25% na iznos iznad 60£
                         30% na iznos iznad 100 £                uz code FLEEKOUT

Jeste li probali kada Laura Geller proizvode? Imate li kakvr preporuke?

Broj komentara: 6 :

  1. Uh, pao mi kamen sa srca sto je za suhu kozu. Vec vidim spremanje u kosaricu da sam procitala "mat" 😄

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha...è draga moja...on je za sve tipove kože ali namjena mu nije za matiranje već hidratacija i corecting.

      Izbriši
  2. Ime neke dobre sastojke sto mi se svida! Svida mi se i to sto le blago zelenkast za nas crvene :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Uvijek sam u potrazi za dobrim primerom.
    No, mislim da mi ovaj ipak nebi odgovaro jer imam masnu T zonu. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj to definitivno nije...ako su ti obrazi suhi ili imaš crvenilo on će ti pomoći.

      Izbriši