Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 20. rujna 2016.

DOSE OF COLOURS LIPSTICK shade STONE_REVIEW

Hello,,

Kad je u pitanju ruž za usne ne mogu mu odoliti a da ga ne kupim. Ruž, sjenilo i highlighter to su te tri stvari koje ja obožavam i non stop ih kupujem.  Hehehe...nikad ih dosta.
Već sam pisala post o svojim najdražim matt ruževima ( možete ga pročitati OVDJE ) koje sam tada imala u kolekciji koja nije bila ni približno raskošna kao sada. Naravno ja ne stajem i želim svašta nešto novo isprobati tako da sam se odlučila za Dose of Colours Matt Lipstick u nijansi Stone. Svoj primjerak kupila sam od jedne cure po cijeni od 80 kn.
Koliko sam uspjela prosurfati Dose of Colours imate za kupiti samo onnline i to na Beauty bayu, njihovoj službenoj stranici ( KLIK ), Amazon i E bay-u. I cijene im se kreću oko 20$. Samo pripazite na fejkove. Prvo se dobro informirajte o ambalaži i samom proizvodu pa tek tada bacite se na shoping. Nedavno sam naletjela na fejk beauty blender o kojem sam pisala OVDJE i sad sam se opekla te dobro pazim što i gdje kupujem. Trenutno posjedujem samo jednu nijansu koju jednostavno obožavam jer mi je prekrasna.







Nijansa Stone je predivna nude rose nijansa s sivim podtonom, da kad je vidiš zaljubiš se u nju. Baš je lijepo umjerena za dnevni makeup. Jedna od najljepših pinki nude nijansi koje sam probala.

TEK NANESENI SWACH
SLIKANO NA DANJEM SVIJETLU


POTPUNO SUHI SWACH ( oba )

SWACH NA USNAMA


Ambalaža
Liquid Matte lipstick dolazi u plastičnoj ambalaži tipičnoj za ovakav tip ruževa. Gramaža je 4,5 g što je sasvim normalna veličina.

Aplikator je rekla bih normalna, i vrlo se lako aplicira na usnama, pristaje usnama. Vrlo precizno možete nanjeti ruž za razliku od Lingerie koji ima grozno neprecizan aplikator



Formula je divna, tekuća.  Kao što već rekoh lagano klizi po usnama. Suši se nakon nekoliko sekundi u potpuni matt.
Ruž je cruelty free, vegan, bez glutena i parabena

Trajnost  mu je jako visoka (cca 6 sati bez popravljanja), pigmetacija odlična, ne isušuje usne i ugodan je na usnama.
Jedina mana mu je što je dosta ljepljiv. Pogotovo u početku dok ne prođe neko određeno vrijeme. Kada sam ga prvi put nanosila ta ljepljivost mi je užasno smetala, ali sada nakon što ga furam skoro pa svaki dan više mi ne smeta, navikla sam se.
Neki matt ruževi znaju popucati na usnama, kod ovoga to nije slučaj. Lagano nestaje s usana nakon dobrih cca 5-6 sati i to najviše na samim rubovima usana. Ne preslikava se i slobodno možete jesti i piti a da vam nije u glavi upitnik "jel mi se ruž razmazao".

SASTOJCI


Miris je ugodan, pomalo slatkasti i nije jako izražen. Nakon aplikacije miris potpuno nestaje.


Moji dojmovi
Znate koliko volim Gerardice ( pisala sam o njima, KLIK ) i za jednu malu mrvicu bolje su od Dose of colours samo iz tog razloga što je ovaj ljepljiv. Ostalo je sve jednako. Cijena im je dosta visoka, ispada oko 140 kn za jedan ruž. Nekome je to normalno a nekome previše. Ja ga vjerovatno ne bih ni kupila da nisam naišla na ovaj od ove cure. Iako se više isplati jer se dobije 4,5 gr proizvoda za 140 kn dok su gerardice Hydra matte 1,8 gr za nekih 70-tak kn. E pa sad, svakom na volju.
Ovo su tipični instagram ruževi koji su jako popularni u posljednjih nekoliko mjeseci.
Osim ABH, Gerardica, Kat von d i tako dalje Dose of colors svrstavaju se među najboljim matt ruževima. Ja to potvrđujem i preporučam da bacite oko na njih.
Svakodnevno ga nosim i paše uz skoro svaki look koji napravim.
Naravno ova moja recenzija odnosi se na nijansu Stone što ne mora značiti da je kod svake nijanse jednako. To već i sami znate da se ruževi tu razlikuju.



NO MAKE UP



Nijansa Stone s malo highlighter na vrhovima usana

Jeste li kada probali ovaj brend?
Kako Vam se čini?

3 komentara :

  1. Slike su ti divne, s cime slikas?

    http://nikolinasbeautyworld.blogspot.de/?m=1

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga...trudim se...sad kad je bilo puno sunca bilo je lako
      ..a sad na jesen moram smislit plan za kućno slikanje...dobro osvjetljenje radi čuda...nekad, kad se žurim slikam mobitelom, a fotić je Nikon p510..
      Dosta sam zadovoljna ali nisam sa slikanjem makeupa na očima...to me muči... Ali nadam se da ću i to svladati...

      Izbriši