Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 29. rujna 2016.

Q & A Tag

Helooo

Sad vas ima dosta, dovoljno pratitelja kako na fejsu tako i punoo pregleda na blogu, a nešto je i Instagram porastao... Ali nebitno,  ne zamarm se time ali je lijepi osjećaj kad vas ima nekoliko, mala grupica ljudi koji vole isto što i ja, i znajući da te netko čita i prati te da mu pomogneš u izboru ili nauči neki novi trik.
Zato sam se odlučila da napišem Tag gdje ćete, odnosno gdje već jeste postavljali mi pitanja ( na Facebook stranici)  gdje ću ja na ta ista pitanja dati vam svoj iskreni odgovor,  pa krenimo onda;;




nedjelja, 25. rujna 2016.

NYX LINGERIE MATT LIPSTICK_FAKE VS REAL

Ciao dragi moji,


Evo mene opet s fake kozmetikom. Zašto kažem opet? Nedavno sam pisala post o razlikama fake vs real beauty blenderu koji je bio jedan od najčitanijih postova na mom blogu. Neizmjerno sam sretna kad mi se javljate i kažete mi da sam vam puno pomogla. Dosta vas pa ni ja, nismo uopće znali da postoje fakovi blendera, ali eto, drago mi je da sam i ja na svojoj greški nešto naučila te sam pomogla i vama da sami raspoznate orginalnost blendera.. Ako ste slučajno propustili taj post  KLIK na link o usporedbi kopije i orginala.
Inače ne preferiram kopije prvenstveno jer ne vjerujem u njihovu kvalitetu na što sam se više puta opekla, njihov sastav koji je svima nama nepoznat te nije prošao sva testiranja koja jedna šminka treba proći...Dovoljni razlozi, bez obzira što je jeftino, da više nikad ne kupujem fake kozmetiku. Isto tako preporučujem to i vama.
U ovom postu isto pišem o jednom fake proizvodu kojeg nisam ja kupila već moja frendica baš iz tog razloga što je bio jeftin. Kada sam ja to saznala objasnila sam joj malo više o tome, dala joj potrebne informacije te je zamolila da mi ruž ostavi na testiranje za ovu temu posta.

Radi se o popularnom matt ružu NYX LINGERIE u nijansi EMBLLISHMENT,
Ja sam svoj orginal Lingerie zamjenila sa svojom dragom blogericom Stelom za druge proizvode koje su mi u tom trenu bili potrebniji a imam već slične nijanse, klik na link ( tako da slike orginala nisu moje već skinute s neta gdje ću vam ispod svake slike ostaviti  link autora).. Uglavnom sam imala i isprobala orginal kupljen u Diviani Cosmetics po cijeni od oko 80 kn (koliko se sjećam). Isto se radilo o ovoj nijansi o kojoj danas pišem.

IZVOR
ORGINAL


utorak, 20. rujna 2016.

DOSE OF COLOURS LIPSTICK shade STONE_REVIEW

Hello,,

Kad je u pitanju ruž za usne ne mogu mu odoliti a da ga ne kupim. Ruž, sjenilo i highlighter to su te tri stvari koje ja obožavam i non stop ih kupujem.  Hehehe...nikad ih dosta.
Već sam pisala post o svojim najdražim matt ruževima ( možete ga pročitati OVDJE ) koje sam tada imala u kolekciji koja nije bila ni približno raskošna kao sada. Naravno ja ne stajem i želim svašta nešto novo isprobati tako da sam se odlučila za Dose of Colours Matt Lipstick u nijansi Stone. Svoj primjerak kupila sam od jedne cure po cijeni od 80 kn.
Koliko sam uspjela prosurfati Dose of Colours imate za kupiti samo onnline i to na Beauty bayu, njihovoj službenoj stranici ( KLIK ), Amazon i E bay-u. I cijene im se kreću oko 20$. Samo pripazite na fejkove. Prvo se dobro informirajte o ambalaži i samom proizvodu pa tek tada bacite se na shoping. Nedavno sam naletjela na fejk beauty blender o kojem sam pisala OVDJE i sad sam se opekla te dobro pazim što i gdje kupujem. Trenutno posjedujem samo jednu nijansu koju jednostavno obožavam jer mi je prekrasna.




petak, 16. rujna 2016.

FAVORITI_ MJESEC KOLOVOZ

ciao dragi moji,

Nisam bila sigurna dali da objavim ovaj post jer sam nedavno pisala o svojim Ride or Die proizvodima što možete pročitati OVDJE jer su dosta slični proizvodi. To je kozmetika koju ja svakodnevno koristim, pa malo promjenim i tako, ali eto na kraju sam se ipak odlučila za favorite jer ima nešto proizvoda što isto volim a nisu mi must have proizvodi.
Današnji post je moj mjesečni raspored gdje objavljujem svoje mjesečne favorite koje sam najviše koristila i naravno voljela. Uvijek imam proizvode koje konstantno koristim i obožavam ih i kupujem ih iznova. Dosta toga kupim novo isprobam, koristim neko vrijeme i zavolim ih te ih naravno svrstam u mjesečne favorite. Zašto sam izabrala baš ove proizvode pročitajte u nastavku posta, stoga krenimo;




utorak, 13. rujna 2016.

ESSENCE Gel Eye pencil_ REVIEW

Ciao dragi moji,

Vjerujem da većina vas ima problem razmazivanja olovke na očima ili da vam boja nestane s vodene linije za par minuta ..
I ja sam jedna od tih koja muku muči s tim. Najveći problem je razmazivanje u unutarnjem djelu oka. Osim što mi se skoro pa svaki eyliner i svaka olovka preslika na gornji dio kapka jer imam dosta spuštene kapke mučim muku is waterlineom.





četvrtak, 8. rujna 2016.

POTROŠENI PROIZVODI #1

Ciao,


Nakupilo mi se dosta proizvoda koje sam potrošila u narednih pola godine. Pošto sam sve lijepo uredno čuvala, svaku ambalažu, sada vam mogu predstaviti proizvode koji su me oduševili a i one koji to nisu. Ima dosta toga pa bih odmah krenula. osim dekorative ima i preparativna kozmetika dok gelove za tuširanje, šampone i dezodoranse sam bacila jer nisam baš za to da pišem o njima jer za mene je sve to isto. Uvijek koristim isti dezić, šampone mijenjam ali nisam naišla na svog najdražeg a gelovi za tuširanje isto često mijenjam a najviše volim Dove jer mi pruža posebno nježan ugođaj dok se tuširam.




nedjelja, 4. rujna 2016.

FAKE VS REAL BEAUTY BLENDER

Ciao,
Nisam mislila da ću ikada pisati ovaj post, ali eto opekla sam se kupivši kopiju beauty blendera i sada vama želim skrenuti pažnju da ne napravite moju pogrešku. Ja nisam ni znala da postoje fake blenderi, znala sam za dupe ali fake ne, ali očito danas ima puno kopija od svega i svačega pa tako i od blendera.
Probati  ću vam što točnije i detaljnije opisati razlike između orginala i kopije, i na amablaži u kojoj blender dolazi i na samoj  spužvici.

S LIJEVA NA DESNO*
*KOPIJA MINI BLENDER
*KOPIJA BLENDER
*ORGINAL BEAUTY BLENDER