Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 30. kolovoza 2016.

RIDE or DIE Makeup TAG

Heloooo,

Ovim putem pozivam sve blogerice da se pridruže u ovom tagu :).. Youtuberice snimaju a mi pišemo i slikamo, pa zašto ne.
Svakodnevno pratim gledajući svoje najdraže vlogerice na youtubu i u zadnje vrijeme youtubom kruži jedan zanimljivi makeup tag koji je izmislila jedna od mojih najdržih Jaclyn Hill.
Tag mi se svidio i dao mi je ideju da ga napišem i predstavim vam svoje Ride or Die proizvode.
Proizvode bez kojih ne mogu živjeti...hehehe....nezamislivo šminkanje bez njih.
Isprobala sam dosta razne šminke, puno kupujem i ponešto prodajem, isprobala svašta nešto al one meni najdraže ostale su u mojim ladicama. Iako više preferiram kozmetiku koja nije dostupna u Hrvatskoj i Hig end kozmetiku znam uloviti i dobar drogerijski komad šminke. Više puta sam ostala razočarana našim drogerijskim proizvodima nego onima koje kupim onnline, zato sam nekako više za taj tip kozmetike.









Na mom popisu našlo se dosta drogerijske kozmetike i ponešto hig end, tako da krenimo jednim redosljedom predstavljanja moje Ride or Die kozmetike.

1. PRIMER 

* LOREAL LUMI MAGIQUE -
pure light primer( sorry,zaboravih ga uslikati...:( )
* SEPHORA BASE ZERO BRILLANCE - anti shine primer


IZVOR


Pitate se zašto oba dva, oba dva volim ali ih koristim na različitim mjestima na licu i imaju različito djelovanje.
Nažalost nisam isprobala puno primera jer sam ih možda prije dva mjeseca tek počela koristiti. Trenutno testiram Laura Geller Spackle Treatment ali ne mogu još dati svoje dojmove jer je prerano za bilo što reći.
Lumi Magique koristim ispod očiju kao baza i priprema kože za korektore. Ovaj primer namijenjen je za suhu kožu i za one osobe koje žele glow efect. Primer je odličan, zaista vam lice lijepo sjaji ali na mojoj mješovitoj koži meni osobno to ne izgleda lijepo nakon par sati nošenja jer sam tada previše masna na kritičnoj T zoni..Čelo mi izgleda kao da me netko namazao mašću..hehehe
Kod neke vlogerice sam vidjela kako koristi illuminirajući primer ispod očiju. Time postiže efekt sjaja, te popunjava fine linije oko očiju. I zaista funkcionira. Dobije se neki poseban sjaj kad se nanese korektor.. Svakako isprobajte
Sephora primer koristim na T zoni i dosta dobro matira lice. Ne cijeli dan ali nekih par sati sadrži sebum pod kontrolom.


2. PUDER

** SONYA MINERALNI PUDER
* ESTER LAUDER DOUBLE WEAR

Mineralni puder počela sam koristiti prije par mjeseci i zaljubila se. Ovaj puder je na prirodnoj bazi od aloe vere. Ne začepljuje pore, ujednači ten, i koža vam slobodno diše kao da nemate ništa na licu. Komotno možete ići s njim spavati jer nema ništa štetnih sastojaka u sebi.
Uskoro ću pisati recenziju o njemu pa ću vam više dočarati o ovom divnom puderu.
Double wear je moj puder koji rijetko koristim, najviše za posebne prilike a tu mi se pokazao jako dobrim jer ima jako prekrivanje i ne izaziva mi nered na licu te je postojan. Jako je skup ali dobro ga je imati kad se rijetko koristi, heheh, onda dugo traje



3. BRONZER

* BENEFIT HOLLA BRONZER

Jedno vrijeme sam kupovala samo bronzere, većinom su to bili naši drogerijski. Dok nisam naišla na ovaj koristila sam TheBalm BahamaMama bronzer. Isto dobar drogerijski bronzer koji odgovara mom podtonu kože (svijetlo srednja put, Mac NW25). Benefitov bronzer je nešto najbolje što sam probala,a najviše iz razloga što se predivno blenda na licu. Nijansa se lijepo uklapa  mom podton kože. Nema narančastog u sebi iako je toplog podtona.
Moram navesti još jedan s kojim sam isto bila prilično zadovoljna, Maybelline Master Sculpt nijansa medium.,
Ja sam svoj deportirala u Z paletu jer mi je tako praktičnije.

izvor




4. HIGHLIGHTER

** MARY LOU MANIZER

Po meni jedan od najboljih koje sam probala. Iako ih imam puno i dosta često ih mijenjam nekako se njemu uvijek vraćam i iznova mu se divim.. Sve preporuke




5. RUMENILO

** PHYSICIANS FORMULA
** THE BALM HOT MAMA

To su ta dva, nisam se mogla odlučiti jer ih oboje ih volim. Potpuno su drugačijeg tona, ali ih oboje volim. Daju poseban sjaja licu jer jedan i drugi u sebi imaju sitni shimmer. Jedino što nisu postojani koliko bih ja htjela. S vremenom kao da blijede na licu. Ali su jedni od najboljih koje sam isprobala.



6. ZAVRŠNI PUDER

** ILLAMASQUA LOOSE POWDER
** MAC STUDIO FIX 

Illamasqua puder koristim za setiranje korektora ispod očiju, pokazao mi se odličnim jer se ne uvlači u borice niti ostavlja cakey efekt i baš lijepo posvijetli okooločno područje.
Mac Studio Fix je odličan za setiranje ostatka lica. Njega koristim za posebnije prilike ili kod šminkanja drugih cura



7. KOREKTOR

** MAYBELLINE FITT ME
** NYX COLOR CORRECTING PALETA

Nyx-ovu paletu sam izabrala jer obožavam onu breskvastu nijansu koja odlično posvijetljuje ispod očiju. Hheheh to je i jedina nijansa koju sam već potrošila...Lako se nanosi i blenda te se ne uvlači u fine linije. Recenziju i moje dojmove o paleti možete pročitati OVDJE
A Maybelline Fitt Me korektor ima odlično prekrivanje i ostavlja flawess finish. Malo mi je pretežak za ljeto tako da ga koristim samo po zimi.





8. SPUŽVICE I KISTOVI

** ORGINAL BEAUTY BLENDER
** BDELLIUM 990 KIST ZA BRONZER/ MORPHE SET KISTOVA ZA LICE/SIGMA F80 ZA PUDER
** SIGMA KISTOVI ( za oči, E75 - angled brow 
                                                   E35 -  eyliner
                                                   E21 - smudge
                                                   E30 - pencil
   ZOEVA KISTOVI (za oči,   228 crease
                                                  227 luxe soft definer
                                                  224 luxe definer crease
                                                 142 concealer buffer
To su kistovi bez kojih ja ne mogu zamisliti šminkanje. Iako ih imam puno ovo su oni koje koristim svakodnevno koji su jako kvalitetni i ono najvažnije odlično rade svoj posao









9. PROIZVOD ZA OBVE

** ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW WIZ
** LOREAL BROW ARTIST PLUMPER

Od ANB sam isprobala sve proizvode za obrve i brow wiz mi je najdraži. Jedina mana je što je skup a brzo se troši, ali ja sam prezadovoljna kako mi izgledaju obrve tako da ga kupujem opet. Pomade isto volim i odličan je ali kad želim nešto izraženije obrve. Nešto u zadnje vrijeme više me privlači prirodnije a to mi brow wiz pruža. Isprobala sam ma baš sve drogerijske proizvode i niti jedan me nije zadovoljio. Najviše sam se mučila s nijansom, koju nikako nisam mogla naći jer su sve bile pretolple za moj podton kože. ANB ima veliki izbor nijansi i kod nje sam baš pronašla onu najbolju (ebony- pomade, dark brown brow wiz )
Loreal Plumper odlično drži moje obrve na mjestu cijeli dan.





10. BAZA ZA OČI

** TOO FACED SHADER INSURANCE

Jedna jedina i najbolja. Uz nju dobijem sve što očekujem od baze.




11. MASKARA

** MAYBELLINE SENSATIONAL

 Jako sam se dvoumila kod maskari ali ipak za malu mrvicu Sensational je dobila vodstvo.
Odlična mi je jer jako brzo dobijem efekt koji želim. Razdvaja mi trepke, ne ostavlja grudice i ne preslikava se. Elizabet Arden  Grand Entrance maskara je trenutno na testiranju i isto je jako dobra ako ne i bolja bali bilo je prebrzo donjeti zaključke jer još nisam potrošila ni prvo pakovanje. Ali kako mi se čini čim potrošim ovaj tester kojeg imam izgleda da ću kupiti full size.




12.EYLINER 

**INGLOT GEL LINER BLACK

Po meni najbolji gel liner koji sam ikada isprobala a bilo ih je jakooo puno jer imam problem preslikavanja na gornji dio kapka jer su moji kapci dosta spušeni. Svaki, ali baš svaki je to radio. Nakon par sati na mom kapku je crna linija. Uf, kako sam to mrzila. Sve dok nisam onnline kupila ovaj liner. Savršenstvo u svemu, pigmetacija vrhunska, aplicira se lako, trajnost ogromna, bez razmazivanja. Recenziju o njemu pisala sam OVDJE
Više preferiram gelove jer volim aplikaciju s četkicom, tako sam navikla.
Moram napomenuti da mi je isto jedan od dražih eylinera što se tiče trajnosti bio Essence Ink Liner u vodootpornoj verziji, ali njegova četkica mi je predstavljala veliki problem.



13. PALETE

** Z PALETA 
** ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE PALETA

Svi koji me prate znaju koliko volim svoju Z paletu, u njoj se većinom nalaze Mug sjenila.
Od onih najdražih izdvojila bih Beaches&Crem, Crem Brulle, Latte, Bitten od Nabla refila obožavam Fahrenhem, Petra i jedno sjenilo od Maca koje je izuzetno pigmetirano Blanc type. I još jedno sjenilo koje sam deportirala u svoju paletu je Make Up Factory nijansa 63.
ANB paletu obožavam zbog njene teksture i pigmetacije. Toliko su mekana na dodir da ih obožavam swachati.




14. FIKSATOR

** MAC FIX & PRIME

Nažalost nemam ga više, potrošeno...šmrc,šmrc..Prvom prilikom ga kupujem. Odlično je držao moj makeup na mjestu i davao osvježenje mom licu.

izvor


15. RUŽ

** GERARD COSMETICS HYDRA MATTE LIPSTICK
Najbolji, ali najbolji matt ruževi koje sam probala. Od Lingerie, Dose of Colours, Full Throtle koji su mi isto dosta dobri Gerardice definitivno pobjeđuju. Nisu ljepljivi, jako su pigmetirani, jako postojani i ne isušuju usne. Ma savršenstvo


16. OLOVKE ZA USTA

** ESSENCE LONLASTING LIPLINER

Olovka na odvrtanje koja me oduševljava pigmetacijom i mekanošću. Potrošila sam ih jako puno da ni neznam ni sama broj...jeftine a jakooo dobre



17. OLOVKE ZA OČI

** NYX JUBMO EYE PENCIL
Imam u bijeloj nijansi i toliko je volim da je svima preporučam jer dobro funkcionira kao baza, pigmetirana je i lako se s njom radi, dovoljno je masna da se lijepo razmazuje. Na vodenoj liniji izdrži na mojim očima par sati zatim nestane, ali je najbolja što se tiče trajnosti od svih olovki koje sam probala. Jednom prilikom moram nabaviti crnu nijansu ako je uopće ima u ponudi. Javite mi ako je imate.




Neke slike na ovom postu su izvor,preuzete s interneta jer ili nemam ambalažu jer sam ih potrošila ili sam zaboravila slikati proizvod...xd
I došli smo do kraja, podosta dugog posta, a nisam planirala baš tako puno pisati. Kad sjednem dobijem inspiraciju prsti samo lete po tipkovnici i samo pišem. Kad na kraju sve pregledam ispadne kilometarski post. Nadam se da vam to nije problem i da ste uspjeli ga pročitati do kraja.
Voljela bih da se odazovu ostale blogerice i da nam napišu svoje Ride or Die Makeup Tag.

Broj komentara: 13 :

  1. Već duže vrijeme gledam ovaj tag. Stvarno je teško izdvojiti svoje Ride or Die proizvode... orati ću dobro promisliti koji su zaista moji proivodi bez kojih ne mogu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heheh...slažem se s tobom.. Ja sam dugo razmišljala...

      Izbriši
  2. Fotke su ti jako,jako lijepe :) Bas volim gledati te izazove na yt, tako da si se dobro sjetila pokrenuti pisanje ovakvih postova :)
    Imamo cak jednog zajednickog favorita-Too Faced bazu za sjenila :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti...slikam kod mame i vrtu..heheh
      Pa one snimaju a zašto ne da mi blogerice pišemo
      Too faced je vrh...uskoro ću ga potrošiti, pa razmišljam promjeniti možda da isprobam UD primer...Al dobro dpbro moram proučiti da se ne zeznem

      Izbriši
  3. Sušer ideja, baš mi se sviđa tag :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim da cu ti defintivno ukrasti ideju posta!

    OdgovoriIzbriši
  5. Tag je odličan! zajedničkih stvari bezbroj <3
    prvom prilikom ga pišem ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za neke proizvode sam se odmah odlučila dok sam za neke dosta razmišljala...nije lako izabrati svoj najdraži...
      Baci se na pisanje,jedva čekam vidjeti tvoje ride or die proizvode..

      Izbriši
  6. Stvarno tu imaš odličnih proizvoda i za većinu se i ja slažem :)
    pusee od beseenbepopular.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehhe...hvala ti
      Naravno neki se proizvodi promjene...čim probam nešto bolje ili se zaljubim ili ne...Al dosta toga ostaje isto,moji ride or die proizvodi..

      Izbriši