Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

srijeda, 19. listopada 2016.

GERARD COSMETICS_HYDRA MATTE LIPSTICK

Hello dragi moji,


Za početak želim reći i odmah prelazim na stvar da su ovo najbolji mat ruževi koje sam ikada probala...Iako imaju samo 1,8 g ne predstavlja mi nikakav problem jer su izuzetno postojani a to je ono što želim od jednog ruža. Gdje ćeš bolje kad ne moraš se brinuti kako vam ruž izgleda, jer se razmazao...itd.
Svi mi volimo da nam ruž traje što više sati i da ga što manje prepravljamo. Netko voli sjaj a netko potpuni matt. Ja sam jedna od onih koja obožava matt nijanse i koja ne može podnjeti sjaj, tj. onaj ljepljivi osjećaj na usnama. U svojoj kolekciji imam samo jedno sjajilo, i to neutralna nijansa koju sam dobila na poklon i skoro pa nikako ga ne nosim..jednostavno to nije za mene. Iako je svima nama već poznato da matt ruževi isušuju usne. Kod ovih divnih ruževa toga nema. Al zaista nema, s usnama bude sve normalno. Znači ne isušuju usne, niti malo.







Jako dobro sam istestirala ove ruževe nosivši ih po cijele dane.
Prvo sam nabavila nijansu ECSTASY koja me oduševila. To je topla mauve  tamnija nijansa, prava ljubičasto mauve nijansa...savršena
To je bila ljubav na prvo nanošenje.
Zatim sam s Beauty baya (klik na link) naručila još dvije nijanse po cijeni od 11,50$ što i nije tako puno. Uzela sam još nijansu INVASION - tamno mauve nijansa s smeđo sivim podtonom,bar tako izgleda na mojim usnama.
CHER tamnija prljavo mauve nijansa koja u sebi sadrži tonove borovnice...bar mene na to podsjeća.
Nažalost nijansa Invasion mi ne odgovara jer izgledam nekako mrtvo kad ju nosim. Ecstasy je definitivno moj favorit a Cher nije daleko od njega..



Kao što sam već napomenula pakovanje je dosta malo što možete vidjeti i na slici, aplikator je manji, spužvasti i lijepo prijanja na usne tj. lako se aplicira. Čep je predivne zlatne boje s crnim natpisom brenda.


Pigmetacija je vrhunska. Dovoljan je samo jedan sloj da dobijete ravnomjerno nanesen ruž. Jako lijepo klizi po usnama. Formula je odlična, kažu da je slična ANB ruževima koja ja nažalost još nisam probala. Suši se u mat nakon možda minutice. Ne preslikava se niti malo..heheh...možete se i ljubiti... Trajnost mu je jako velika. Ja sam ga nosila na poslu (8 sati)  i prepravljala sam ga samo jednom. Nema potrebe da nakon jela i pića idete ga  prepravljati. Inače kad prepravljam ruž ja ga skinem te opet nanosim nanovo jer mi je tako najbolje.
Nakon možda 6 sati počnu se lagano stvarati grudice na usnama i to najviše u kutovima ali nije toliko primjetno koliko vi to sami osjetite. Te se lagano počne gubiti nijansa. Nisam primjetila da se razmazuju, definitivno stoje na mjestu.
Navečer kad ih skidam s usana moram upotrijebiti odstanjivač šminke s uljem jer se jako teško skidaju. Doslovno će vam usne presušiti ako ih trljate s vodom.
Ne isušuju usne niti nema potrebe za hidrataciju usana prije nanošenje.
Tekstura ruža je vodenasta i na usnama kad se osuše nisu ljepljivi ko što znaju biti neki mat ruževi.
Dok njih nisam dobila Lingerie mi je bio najbolji ali ovi ruževi definitivno skidaju Lingerie s trona.
Moj zaključak je da su ovo najugodniji matt ruževi i sigurno kupujem još koju nijansu ali ovaj put nešto svjetlije. Sve preporuke za naše Gerardice. Nisam im našla manu.
A sada puno slikica sa swachevima...uživajte

SWACH NIJANSA ECSTASY
SWACH NIJANSA INVASION
SWACH NIJANSA CHER

SWACH OD GORE PREMA DOLE
1. ECSTASY
2. INVASION
3. CHER        

SWACH NA USNAMA
NIJANSA ECSTASY
SWACH NA USNAMA
NIJANSA CHER

SWACH NA USNAMA
NIJANSA INVASION
Ocjena za ove ruževe je čista 5

Imate li želju ih probati?
Kako vam se sviđaju nijanse?

Broj komentara: 11 :

  1. Sve tri nijanse su bas po mom gustu, a i pakiranje je stvarno lijepo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja obožavam ove dvije,dobro stoje i posebne su nijanse...Invasion mi isto divna ali me umrtvi,a to mi se ne sviđa. skoro pa ih svaki dan furam.. Jedva si čekam nabaviti malo svijetlije nijanse.

      Izbriši
  2. Baš mi se sviđaju nijanse koje si odabrala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Invasion mi baš liči na GR 10.. Inače sve tri su prelijepe :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivne nijanse, pogotovo I i E, voljela bih vidjeti slike swatcheva onako uz cijelo lice pa eto mali savjet za inače :* :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ta Invasion nikako na zelenu granu...heheh sad je kod tebe pa isprobavaj do mile volje..
      Hvala na savjetu. Pusa

      Izbriši
    2. Joj ta Invasion nikako na zelenu granu...heheh sad je kod tebe pa isprobavaj do mile volje..
      Hvala na savjetu. Pusa

      Izbriši
  5. Ovi recenzirani mat ruževi su fantastični.Recenzija je odlična,detaljna, sa slikama, bravo, sve pohvale. :-)

    OdgovoriIzbriši