Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 16. rujna 2016.

FAVORITI_ MJESEC KOLOVOZ

ciao dragi moji,

Nisam bila sigurna dali da objavim ovaj post jer sam nedavno pisala o svojim Ride or Die proizvodima što možete pročitati OVDJE jer su dosta slični proizvodi. To je kozmetika koju ja svakodnevno koristim, pa malo promjenim i tako, ali eto na kraju sam se ipak odlučila za favorite jer ima nešto proizvoda što isto volim a nisu mi must have proizvodi.
Današnji post je moj mjesečni raspored gdje objavljujem svoje mjesečne favorite koje sam najviše koristila i naravno voljela. Uvijek imam proizvode koje konstantno koristim i obožavam ih i kupujem ih iznova. Dosta toga kupim novo isprobam, koristim neko vrijeme i zavolim ih te ih naravno svrstam u mjesečne favorite. Zašto sam izabrala baš ove proizvode pročitajte u nastavku posta, stoga krenimo;








**Anastasia BEVERLY HILLS *** Modern Renaissance paleta
Nije ni čudno što sam nju stavila kao mjesečni favorit jer sam je jako nahvalila u svojoj recenziji koju možete pročitati OVDJE. Definitivno jedna od boljih paleta koje sam probala. Jako često sam je koristila a to traje još i dalje jer me jednostavno vuče k sebi. Šta ću kad je divna. To nije bila ljubav na prvi pogled već na prvi dodir ( poljubac..hehheeh) Koliko god je divna toliko je i kvalitetna. Trusi se dosta ali mi to uopće ne smeta jer je savršeno pigmetirana i mekana na dodir. A s njom raditi je divota. Olakšanje kad blendam nijanse, koja je to lakoća a ne mučenje kako zna biti kod nekih sjenila.
Preporučujem je svima koji si je mogu priuštiti (skupite novce za nju jer zaista vrijedi), svi oni koji vole  tople crvenkaste, pink nijanse.
Namjerno sam slikala korištenu paletu baš da možete vidjeti koliko sam je do sada koristila i u kakvom je stanju...hehhheh...skoro pasvaki dan je koristim


I ovo je moja paleta nakon mjesec dana korištenja

NYX *** Color Correcting Concealer paleta
Već sam potrošila svoju najdražu nijansu iz ove palete. Ta breskvasta nijansa savršeno se uklopila u moj podton kože i koristim je za posvjetljivanje ispod očiju. Nije teška, ne uvlači se u borice i postojana je sve dok ne skinem šminku. Sad kupujem opet tu paletu samo zbog te nijanse.hheheh.
Recenziju o ovoj paleti možete pročitati OVDJE


Illamasqua *** Loose Powder nijansa 010 
Odličan puder za setiranje korektora ispod očiju. Ne stvara cakey efekt niti se uvlači u borice. Okooločno područje baš izgleda flawess. Na licu ga ne koristim jer za to imam drugi matirajući puder.






SONYA *** Mineralni puder nijansa 410 light
Trošim već četvrto pakovanje jer je odličan. Pogotovo mi paše sada za ljeto. Inače se jako znojim po ljeti, najviše po licu  a još radim u radnom okruženju gdje nema klime pa bi mi svaki puder ili bb krema doslovno skliznula s lica i dobila bih prištiće. Svako ljeto moje bi lice bilo puno prištića jer kad se puder i znoj izmiješaju nastane totalna katastrofa. Zato me ovaj puder spasio. On je posve prirodan na bazi aloe vere, koža s njim diše, i lijepo ujednačuje ten. Prvo ljeto nakon dugo vremena ja nemam problema s prištićima. Dođu jedan - dva u onim danima i to je to. I na kraju dana ja nemam fleke po licu. Ma perfect. Miješam ga s prirodnom kremom od aloe vere s SPF-om30 i nanosim ga prstima na lice. Veće nepravilnosti poput pokojeg ostalog ožiljka i crvenila zakamufliram korektorom. I lice je svježe i prirodno. Pre, pre zadovoljna. Uskoro pišem recenziju o njemu.

PHYSICIANS FORMULA *** Powder Blush
Od kada je ovaj brend došao u moj grad ja nikako otići do Kozma da vidim što on nudi. Slučajno sam se našla u tom Kozmu u kojem se prodaje i naravno odmah si našla ovo rumenilo i još jednu malu paleticu. Mineralni puder je srednje pigmetacije, ima lagani shimmer koji je skoro pa neprimjetan na licu. Daje prirodniji izgled licu. Mana mu je što na ovim vrućinama nakon par sati izblijedi. Vidjet ćemo kako se ponaša zimi.


INGLOT *** Gel liner nijansa 77 black
Jedini eyliner kojeg ja zaista volim jer je jako pigmetiran i meni ono najvažnije nepreslikava se.Već sam ga jako puno puta spomenula kao jednog od najboljih gel linera, pisala o njemu recenziju (KLIK NA LINK). Iako je to liner u gelu svi znamo da se oni s vremenom posuše ali bez obzira na to ja ih kupujem jer volim nanositi liner četkicom. Za spas vašeg gel linera ili pomade ili bilo kojeg drugog kremastog proizvoda pomoći će vam Duraline tekućina o kojem sam isto pisala recenziju zajedno s ovim tušem ( klik na gornji link ).
Planiram si još naručiti koju nijansu, možda crvenu, ljubičastu i bijelu jer volim nositi linere u boji. Malo promjene i nešto drugačije uvijek je dobro došlo. Za razliku od Nyx-ovih Vivid linera koji nisu baš bog zna što jer popucaju za ove Inglot linere čula sam samo riječi hvale.
Evo jedan link gdje jedna vlogerica recenzira proizvode od Inglot (Stephanie Nicole).





THEBALM ***MARY LOU HIGHLIGHTER 
Jedini highlighter kojem se iznova i iznova vraćam. Najomiljeniji.
Nemam puno riječi za njega osim da je moj must have proizvod i da ću ga možda često spominjati u mojim postovima

ELIZABET ARDEN *** Grand Entrance maskara
Iako je ovo samo tester, prvi put kad sam je nanosila i to samo u par poteza stvorila je skoro pa umjetni efekt trepavica. Budimo realni mislim da ni jedna maskara to ne može, ali ova nije daleko. Kad sam svom suprugu rekla "wow, s ovom maskarom mi ne trebaju umjetne trepke".
Jako lijepo razdvoji trepke, ne ostavlja grudice niti sam primjetila razmazivanje. Razmišljam o kupnji full size proizvoda jer me za sada oduševila. Nisam sigurna kakva će biti kad se malo posuši, ali voljna sam riskirati i pošteno je isprobati. Malo sam surfala gdje se može kupiti i koliko cepa. Nije baš jeftina a nije ni skupa, kako za koga. 150 kn nije baš strašno za nešto što ćeš jako voljeti i biti zadovoljan završnicom, zar ne  ( sorry, zaboravila je uslikati a želim je svrstati u favorite mjeseca )

LOREAL *** Lumi Magique primjer
Iako imam mješovitu kožu kupila sam ovaj iluminirajući primer da vidim kako to funkcionira na mojoj koži. U početku je divno i bajno, lice izgleda zdravo, lijepi dewy finish, ali nakon par sati t zona, pogotovo čelo se užasno jako zasija da mi uopće nije prijatno hodati svijetom s takvom masnoćom po licu. NO,NO.
Ali zato sam mu našla primjenu. Koristim ga kao bazu okooločnog područja. Osim što popunjuje fine linije oko oka zbog svog dewy finisha daje posebnu podlogu za puder. Volim ga na taj način primjenjivati. Isprobajte


EVELIN *** 2 u 1 korektor
Korektor koji kupujem već po neznam koji put. Ne koristim ga za podočnjake jer jednom sam ga probala i nije mi imao veliko prekrivanje,tj. nije ništa napravio po tom pitanju. Ali zato ga volim koristii za definiranje i posvjetljivanje ispod obrve. Dovoljno tekuć, lako se blenda i baš ta nijansa Light je odlična za posvjetljivanje.


GERARD COSMETICS *** Hydra Matte Lipstick nijansa Cher
Moje najdraže Gerardice...hehheh...još smo im našli i nadimak... Obožavam ih...To već i vrapci na grani znaju. Nijansa Cher je predivnoća i nešto jedinstveno. Gerardice su must have proizvodi svake šminkerice.. Nedavno sam pisala o njima, pročitajte OVDJE.
Ne želim puno pisati o njima kliknite na link i saznajte pojedinosti.




ESSENCE *** Longlasting lipliner nijansa 07 Plum Cake
Kako su mi Gerardice najdraži ruževi tako mi je i ova olovka i to baš ova nijansa Plum Cake, prava mauve nijansa vrlo sličan Gerard nijansi Estacsy. Pigmetirana, mekana i predivna. To je sve što imam za reći


I došli smo do kraja ovog još jednog posta o mojim mjesečnim favoritima. Proizvodi koji su me oduševili. Što će biti iduće to nikada ne znam. Moja wish lista samo raste i raste, stalno se nešto izmjenjuje i ponešto kupuje. Nekad ciljano kupim, a nekad potpuno spontano, i hvala dragom Bogu nisam imala teški fail, proizvod za koji sam dala puno novaca a nije mi se pokazao dobrim. Milijune da mi daš ne bih mi bilo dosta, koliko je mojih želja, nemoguće ih je ispunit.
Drage moje do idućeg posta puno vas volim. Čitajte me i dalje. I hvala vam svima što me trpite ovih posljednih 6mj...heheheh...ciaooooo



4 komentara :

  1. Predivni favoriti! Volela bih da se ''dočepam'' ABH paletice zato što su boje prelepe i univerzalne za svaku priliku.

    http://mirjanasite.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da,paleta je vrh...baš sam neki dan za frendicu išla gledati da naručimo paletu i nigdje je nismo mogli naći..out Of stock...valjda će je brzo vratiti u prodaju...svakako si je nabavi

      Izbriši
  2. Jesi probala Illamasqua puder u prahu na blic fotki? Zanima me jel dobijes flashback od njega. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Vrlo rijetko koristim blic, ali probat ću što prije testirati Illamasqua puder pa ti javim..

    OdgovoriIzbriši