Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 13. rujna 2016.

ESSENCE Gel Eye pencil_ REVIEW

Ciao dragi moji,

Vjerujem da većina vas ima problem razmazivanja olovke na očima ili da vam boja nestane s vodene linije za par minuta ..
I ja sam jedna od tih koja muku muči s tim. Najveći problem je razmazivanje u unutarnjem djelu oka. Osim što mi se skoro pa svaki eyliner i svaka olovka preslika na gornji dio kapka jer imam dosta spuštene kapke mučim muku is waterlineom.








Našla sam svoj ​​liner koji se ne preslikava o kojem sam pisala recenziju ( klik na link ) i htjela sam pronaći crnu i bijelu olovku za vodene liniju.
Na facebooku sam vidjela kako druge blogerice strašno hvale ove gel olovke, čak su stavljale video gdje na ruci imaju Swach ovih olovki te ih doslovno trljaju pod vodom ..
Nisam mogla vjerovati da niti malo Swach nije bio izbrisan ni nakon svog tog trljanja. Naravno odmah sam ih stavila na wish listu i prvom prilikom sam ih kupila.









Essence gel eye pecil obećavaju vodootpornost što i zaista jesu. Koliko se sjećam ima više izbora nijansi ( plava,zelena,smeđa) a ja sam sebi uzela crnu - 01 Black Blaze i bijelu - 07 Snow White

Gramaža jedne olovke je 0'57 g te imaju princip odvrtanja.

Tekstura je dosta rekla bih tvrda ali gusta, masna. Pigmetacija kao što možete vidjeti na slikama na ruci kao swach je odlična ali na vodenoj liniji to nije tako. Moram više puta proći po vodenoj liniji da bih dobila bolju pigmetaciju. Zaključak je da puno bolje funkcioniraju na suhom nego vlažnom kao što je to u ovom slučaju,  unutrašnjosti oka.
Cijena jedne olovke je 19,90 kn a ja sam svoj primjer pronašla u Dm-u.
Isto sam ih testirala pod vodom i preživjele su testiranje. Jako malo su se izbrisale. Bila sam oduševljena. Ali na mom waterlinu nisu preživjele niti sat vremena. Baš sam tužna i razočarana.
Bijela nijansa ima nešto veću postojanost i na mojoj vodenoj liniji ostaje nešto duže od crne nijanse. Primjetila sam da kroz dan gubi na intezitetu i da se briše u krajevima oka. Bijela nijansa vidi se samo na sredini vodene linije.


malo jači swachevi da vidite pigmetiranost i samu nijansu






swach u samo jednom potezu



swach nakon močenja pod vodom i malo trlljanja

Što se tiče crne nijanse ona je totalno razočarenje jer se preslika na donju vodenu liniju kada je apliciram na gornju vodenu liniju, a to mrzimmmm .. I još k tome razmazuje se ispod oka.

Inače ja imam neke "čudne" oči. U smislu da mi počnu suziti odmah čim stavljam sjenilo na donji dio kapka. Nekad neće suziti uopće a nekad mi suzi da mi sve razmaže. Probala sam koristiti kapi, iz ljekarne koje su mi malo pomogle. Onda sam počela koristit prirodne kapi na bazi aloe vere (Activator kojeg ste mogle vidjeti u mojim New in postovima - klik na link .
Sada je to suzenje oka skoro pa u potpunosti prestalo ali svejedno ove olovke nisu preživjele waterline onoliko koliko bih ja htjela. Bar pet sati da izdrže i da se ne razmazuju.


crna nijansa na očima
** na ovoj gornjoj slici možete vidjeti kako izgleda crna nijansa u možda dva sloja
( ne zamjerajte mi na trepkama,skinula sam umjetne pa sad moje izgledaju kaos..xd)




** slika iznad je olovka u bijeloj boji nanesena u 2 sloja


Ocjena za ovaj proizvod je 3

Jeste li isprobale ove olovke?
Ima li netko kome su preživjele para sati na waterlinu?

Broj komentara: 6 :

  1. Odgovori
    1. E dobro si me sjetila... To sam zaboravila napisati u postu...nadodati cu naknadno...uglavnom rade na princip odvrtanja...malo su nezgodne jer ae s vremenom istupe...meni je sada crna nija sa skroz ravna pa ju je teško nanositi..

      Izbriši
    2. Ja vec godinu dana imam br 02, i pokusala da odvrcem nece nista, evo sad tek skontam da su zalepili deklaraciju preko toga i da zbog toga ne moze da se odvrce :D inace, unistila sam je sa rezanjem :DD

      Izbriši
  2. Imam Essence kajal olovke i isto nisam sasvim zadovoljna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad sam vidjela postojanost swacheva nisam mogla vjerovati i naravno se ponadala da ću napokon imati must have olovku za waterline, kad ono shit...
      Od naših drogerijskih nisam još naišla na onu dobru,a Hig end još nisam isprobala...možda jednog dana...

      Izbriši