Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

srijeda, 19. listopada 2016.

ANASTASIA BEVERLY HILLS_MODERN RENAISSANCE PALETA_REVIEW

Ciao curke moje,


Što se tiče  brenda Anastasia zaista sam zaljubljena u ovaj brend..Baš šteta što nije dostupna kod nas u Hrvatskoj jer mislim da bih pokupovala sve živo što postoji. Njezin brend više se bazira na proizvode za obrve, ali i ona se polako širi te u ponudi ima i odlične ruževe, korektore, sjenila pa i palete. Inače su njene palete limitirana kolekcija što znači da kad se jednom proda gotovo..tko je kupio je kupio.
Kao i što sam naslov govori današnja tema je jedna predivna paleta koja nije limitirana kolekcija već je zauvijek puštena u prodaji.




Modern Renaissance paleta


Paleta dolazi u predivnom pakovanju rekla bih od dosta čvrstog kartona i vrlo je praktična jer nije ni velika ni mala, po mom mišljenju baš onakva kakva treba biti. Unutar palete nalazi se ogledalo koje je srednje veličine i koje ja skoro nikad ne upotrebljavam, ali može vam dobro doći kad idete na neko putovanje.
Što se tiče pakovanja vrlo je fancy, boja je nekako blijedo rockasta s bijelim natpisom imena paleta i zlatnim natpisom brenda. Odmah čim ulovite paletu u ruke pomislite "ajme kako je nježna" jer je rađena od pliša - velvet finish. Ali to joj je i mana jer koliko god da je lijepo jako će se puno i brzo uprljati, jer šminka je šminka, uvijek se prlja, zar ne? 









Zanemarimo to, jer kad otvorite ovu predivnoću doslovno vam ispadnu oči od predivnih nijansi.
14 predivnih nijansi od kojih možete napraviti puno različitih lookova. Nijanse su većinom tople i neutralne, ružičaste i crvenkaste nijanse što mislim da većina cura preferira. Osim za večernji makeup može se iskombinirati lagani dnevni koji neće biti prenapadan. U paleti možemo pronaći i tranzicijske nijanse te nijanse za cijeli kapak i highlighter koji nanosimo u unutarnji kut oka ili ispod obrve. Osim ogledalca u paleti se nalazi mali pretinac u kojem se nalazi četkica za nanošenje sjenila. S jedne strane imate četkicu za blendanje dok je s druge strane četkica za nanos sjenila a može se koristit i za blendanje i nanos sjenila na donjem djelu oka. Četkica je upotrebljiva ali je nešto grublja od onih na koje sam ja navikla, Zoeva i Sigma četkica ( o svojoj kolekciji sigma četkica pisala sam ovdje, a recenziju Zoeva kistova pročitajte ovdje ). Definitivno nije za baciti.
U paleti se nalazi 2  satin nijanse, 1 metalic i 11 matt, što je za mene odlično jer više preferiram matt.
Sva sjenila iz palete su hipoalergena i Cruelry Free te dermatološki testirana.

Svaki refil iz palete ima 0,7 gr, znači cijela paleta ima 9,8 gr.

Proizvedeno u USA.
Pigmetacija je wowwww, ja sam oduševljena. Zaista je vrhunska i još uz to je nijanse su jako mekane na dodir što me izuzetno veseli. Koliko god su mekane toliko se i truse.
Da, truse se i to dosta jako. Pogotovo ove satin nijanse koje će vam ako ne pazite završiti po cijelom licu.
Trušenje sam najviše primjetila kod Love leter, Tempelia, Primavera nijanse.
Kod ove palete doslovno morate mrvicu kistom dotaknuti nijansu te višak otresti te lagano aplicirati. Bez problema se nadograđuju do željenog inteziteta nijanse. Ne bih trušenje uzela kao veliki nedostatak jer i za to ima rješenja, samo treba polako i pažljivo. Većinom se sve palete truse, neke više a neke manje to je normalno. Meni je tekstura i pigmetacija najbitnija što sam kod ove palete i dobila i to i više nego što sam očekivala. Definitivno mogu je svrstati u favorita godine.



Svoju paletu kupila sam na Beauty bayu (link ) po cijeni od 52,60$ ( oko 380kn). Sada je na beauty bayu trenutno nema na zalihi,ali osim na beauty bayu možete ih nabaviti i na drugim onnline trgovinama poput Cult beauty,RoseBeautyStore,Nordstrom,Amazon( ali po puno većoj cijeni),E-bay,Net-A-Porter.....Koliko sam primjetila negdje je još uvijek imaju na zalihi a negdje je rasprodana i cijene variraju, tako da bi vam moj savjet bio ako je želite naručivati da malo više pronjuškate, ili sačekati dok je ne dobiju na beauty bayu ili s cult beauty trgovine.




**Malo sam pregledavala moju kolekciju sjenila i našla sam nekoliko rekla bih dupe ili sličnosti s nekim nijansama iz ove palete.
Raw sienna ---- MUG desert sand ( vrlo,vrlo slične nijanse)
Burnt orange ---- MUG creme burle ( burnt orange je više toplija i ima više narančasti ton,ali su vrlo slične)
Vermeer ---- MUG shimma-shimma ( vermer je više sjajnija, više pop )
Bueni fresco--- MUG unexpected ( vrlo slične )


Anastasia ima u ponudi pojedinačne refile za kupiti a u ovoj paleti ponovljene nijanse koje ste već mogli kupiti su Burn orange, Bueno fresco, Warm taupe dok sve ostale nijanse su potpuni novitet. 











Evo popis i kratki opis pojedinih nijansi iz palete:
  • TEMPERA matt, svijetlo bež nijansa koja u sebi sadrži vrlo malo sitnih šljokica koja su na očima neprimjetna, odlična nijansa za posvjetljivanje ili fiksiranje baze
  • GOLDEN OHRE matt, srednje - svijetla žuta s maslinastim podtonom, odlična tranzicijska nijansa, mekane tesksture
  • VERMEER satin finish, svijetlo rockasta nijansa savršena kao highlighter u unutrašnjosti oka ili ispod obrve, može se koristit i preko cijelog kapka, tekstura izuzetno mekana, dolazi do jačeg trušenja - sličnost MUG shimma-shimma
  • BUON FRESCO matt, srednje svijetla mauve nijansa, tranzicijska nijansa, mekane teksture...sličnost MUG unexpected
  • ANTIQUE BRONZE metalic finish, tamno smeđa s toplim crvenkastim podtonom te bisernim sjajem, tekstura mekana
  • LOVE LETTER  matt, predivna po meni najdraža, tamno ljubičasto - rockasta nijansa hladnijeg podtona, nešto je tvrđe teksture od ostalih nijansi
  • CYPRUS LETTER matt, taupe smeđa s toplim podtonom, mekana tekstura
  • RAW SIENNA matt, srednje svijetlo smeđa nijansa toplog podtona, odlična tranzicijska nijansa, mekane teksture ---sličnost MUG desert sand
  • BURNT ORANGE matt, srednje narančasto smeđa nijansa toplog podtona,mekane teksture--sličnost MUG creme burle
  • PRIMAVERA satin finish, svijetlo srednja mijansa boja breskve s zlatnim odsjajem, izuzetno mekane teksture, dolazi dojačeg trušenja
  • RED OCHRE matt,srednje tamno crvenkasta nijansa s smeđim podtonom, tekstura mekana
  • VENETIAN RED, matt, srednje tamna crvenkasta nijansa toplog podtona, tekstura mekana
  • WARM TAUPE matt, taupe smeđa nijansa toplog podtona, izuzetno mekane tekstue,odlična tranzicijska nijansa
  • REALGAR matt,srednje tamna narančasta nijansa sa smeđim podtonom, mekane teksture iodlična tranzicijska nijansa


SWACH**PRVI RED
SLIKANO NA SUNCU

SWACH **PRVI RED
SLIKANO U HLADU

SWACH**DRUGI RED
SLIKANO NA SUNCU

SWACH**DRUGI RED
SLIKANO U HLADU


Moji dojmovi:
Ja sam se zaljubila u nju, ne na prvi pogled, ali nakon što se pojavila doslovno kod svake youtuberice ja sam se sve više i više počela zanimati za nju. Jako su mi svidjele ove rockasto-crvenkaste nijanse.
Pošto nemam takvih nijansi u kolekciji odlučila sam se za kupnju. 
Očekivala sam puno ali to sam i dobila. Ispunila je sva moja očekivanja. Pakovanje, ogledalo to mi uopće nije bitno. Ja gledam ono što je unutra tj. kvalitetu sjenila. Moraju biti mekane teksture i jako pigmetirana što je kod ove palete izvaredno napravljeno. I još k tome blendaju se kao san. Znate da volim MUG sjenila ( o kojima sam pisala ovdje prvi dio a ovdje drugi dio ) i da ih želim skupiti sve, ali zaista ova sjenila iz ANB paleta nisu im ni do koljena što se tiče blendanja.
Što se tiče trušenja to mi je potpuno zanemarivo jer se i u tome snađem.
Cijena palete je normalna za takve hig end brendove. Naravno da više plaćamo samo ime nego proizvod, ali dobro, nije mi žao jer sam dobila ono što sam htjela. Da sam dala 500 kn očekivala bih savršenstvo.
Koristim je skoro pa svaki dan, i pokušavam napraviti što je moguće više različitih lookova.
Uspjela sam par lookova poslikati, nemam iskreno baš vremena za to jer vjerujte treba opalit jako puno slika da bi na kraju samo njih možda dvije tri bile upotrebljive.
Ocjena za ovu paletu je čista 5.
Sad evo par slikica lookova što sam napravila s Modern Renaissance paletom. Imajte na umu da su ovo lookovi za posao, znači šminkam se radit pa slikam prije posla koliko stignem. I ponekad imam problem suzenja oka na vanjskom djelu oka što mi onemogućava spajanje gornjeg kapka sa donjim jer mi se sve razmaže. Tako da moram ovako. Nadam se da ću nekada napraviti look kako treba.












 Kako vam se čini ova paleta?
Jeste li kada isprobali ANB proizvode?






Broj komentara: 17 :

  1. da imam posao-sigurno bih si priuštila nešto od tog brenda..
    ali ovako.. dok se ne zaposlim... sumnjam..
    ali paleta je lijepa, boje mi se sviđaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da to ti vjerujem...kad se jednog dana zaposliš imaj je na umu...ja radim pa si je nekako mogu priuštit...možda bi tražila od svojih najdražih da mi je kupe za ročkas...heheh...e to nije loša ideja...

      Izbriši
  2. Lijepa je paleta, ali nisam sigurna koliko je za mene jer ne koristim bas tople boje toliko na ocima. Dobro mi dode par toplih za pregib, ali za tu cijenu se ne isplati za samo par.
    Ali svakako je lijepa! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam je uzela najviše zbog ovih crvenkastih nijansi pa na kraju sve koristim.. Možda dvije nijanse ne volim a ostale su wow...skoro pa svaki dan

      Izbriši
  3. Trušenje ove palete mi je i dalje grozno! Ali ako stavimo to na stranu, često je koristim u zadnje vrijeme jer su nijanse stvarno krasne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma samo se trebaš naučiti i naći rješenje za padanje sjenila po licu...mene je tekstura i pigmetacija oduševila da na ovo zaboravljam...ja joj opraštam jer je napravila izvrstan posao...koliko sam čula da je ova paleta do sada najbolja po kvaliteti sjenila...meni je ona do sada vrh

      Izbriši
  4. Joj što je predivna ova paleta. Redovito slinim kada je vidim na ig i yt i stvarno oduzima dah. Pogotovo jer me u zadnje vrijeme fasciniraju crvenkaste nijanse. Drago mi je da te dobro služi, a look-ovi su savršeni. :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
  5. Paleta je prekrasna, pigmentacija i boje odličnee! :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Fantastična, fantastična! Osobono nemam ništa od ovog brenda, ali mi je ova ljepotica baš ljubav na prvi pogled. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaj na umu da si bar nešto nabaviš od ovog brenda...dosta toga sam probala i u svemu je vrhunska, a paleta,za nju nemam riječi hvale

      Izbriši
    2. Imaj na umu da si bar nešto nabaviš od ovog brenda...dosta toga sam probala i u svemu je vrhunska, a paleta,za nju nemam riječi hvale

      Izbriši
  7. Nisam nikada probala ABH proizvode, ali vidim da dosta kruze price na blogosferi i na Youtubeu da su odlicni proizvodi. Kada mi budget dozvoli, defintivno cu probati nesto od ABHa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preporuke su njena sjenila,palete i olovka za obrve Brow wiz. I pomade je odličan ako voliš izražene obrve

      Izbriši
  8. Žeeelim ovu paletu, makar samo ova rozo crvena sjenila onako povadit :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heheh zbog tih nijansi ja je i kupila
      Predobra je...love love

      Izbriši