Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

utorak, 5. srpnja 2016.

NEW IN _LIPANJ

Ciao dragi moji,

Kao i svaki mjesec pa tako i ovaj kod mene se uvijek nađe nešto noviteta dekorativne i preparativne kozmetike. Ako vas nešto posebno zanima slobodno mi pišite u komentarima pa ću se potrudit za posebnu recenziju.





Pa krenimo prvo na preparativu:

Ako me pratite znate da koristim prirodnu kozmetiku tvrtke Forever Living koja je jedna od najvećih distributera aloe vere na svijetu, točnije kozmetički brend Sonya koji ima dosta veliki raspon preparativne kozmetike a i dekorative i sve je to na bazi aloe vere, 100% prirodno.
Već neko vrijeme koristim serume i kreme ( klik na link o recenziji tih krema )na prirodnoj bazi koji su jako pomogli mom licu, zato sam se ovaj put odlučila proširiti svoju kolekciju kozmetike za njegu lica pa sam se odlučila za FOREVER MARINE MASK masku za dubinsko čišćenje i hidrataciju kože s prirodnim morskim mineralima, te aloe verom, med i ekstrakt krastavca.
Pošto smo u ljetnim danima potrebna mi je dobra zaštita od sunčevih zraka zato sam se odlučila isprobati njihovu prirodnu kremu ALOE SUNSCREEN SPF 30 također s glavnim sastojkom aloe vera. Gdje ćeš bolje, prirodno a još k tome ima zaštitu od sunca.
Htjela sam isprobati i AVOCADO FACE & BODY SOAP za kojeg kažu da je izvrstan za prištiće u kombinaciji sa njihovom zelenom kremom. Sapun koristim za jutarnje čišćenje lica.
I još jedna sitnica bila je SONYA ALOE EYE MAKEUP REMOVER koji je dovoljno nježan da bez trljanja po očima skine sav makeup.
S "mojih krpica" napravila sam zamjenu s jednom curom te sam nabavila tester size 2 x ESTER LAUDER IDEALIST SERUM.
I zadnje od preparative ali ne i najmanje važno je GUERLAIN ABEILLE ROYALE SERUM. Njegova cijena je jako visoka  ( oko 100$ ) i nisam baš sigurna dali bi izdvojila tako veliki novac za neki serum, ja sam imala sreće nabavit ga za duplo manju cijenu. Heheheh...hvala Bogu.






Ono što moram pohvalit i što me jako oduševilo je MAYBELLINE FIT ME KOREKTOR u nijansi Light, koristim ga već od početka mjeseca i imama samo riječi hvale za njega. Definitvno najbolji korektor kojeg sam ja probala,  evo link posta gdje sam pisala usporedbu korektora kojih imam u kolekciji ( klik na link ).
Od brenda Sonya uzela sam već po drugi put MINERALNI PUDER u nijansi Light. Ja sam si napravila zalihe ovim puderom jer mi savršeno odgovara pogotovo sada u toplije dane jer je izuzetno lagan i prirodan na licu. Dobro sam prošla jer su imali akciju na kozmetiku 1 +1 gratis, koja je još uvijek u tijeku do isteka zalihe, pa ako vas zanima više slobodno mi se javite.
Dosta često kupujem ESSENCE LIPLINER jer ih dosta brzo trošim. Ovaj put sam si uzela i zalihe heheeh da slučajno ne ostanem bez njih. Dvije nijanse bez kojih ne mogu jesu 06 satin mauve, LONGLASTING LIPLINER 07 plum cake, tu se i našla jedna novina nijansa 02 sweetheart.
Uzela sam za probu novi GLOSSY STICK u nijansi 03 luminous rosewood.
Ovaj mjesec bila sam u Diviani i kupila si još jednu nijansu najboljeg mat ruža NYX FULL THROTTLE  u nijansi 05 Trickster ( klik na link za recenziju ). Osim ruža uzela sam si NYX BAKED BLUSH + ILLUMINATOR + BRONZER s kojim nisam baš oduševljena.
Uspjela sam nabaviti za nekih 50-tak kunica hvaljeno rumenilo THE BALM HOT MAMA koje je najbolje rumenilo koje imam.
Tu su se našli hvaljeni ANASTASIA BEVERLY HILLS ILLUMINATORI  u nijansi So hollywood i Riviera koji mi doslovno oduzimaju dah kad ih apliciram, ma nešto predivno.Just glow....




Najbolja stvar koju sam kupila i  koju preporučam svima koji vole cake linere KRYOLAN SEALER, jer bez njega cake liner ne bih bio toliko postojan i pigmetiran (recenzija) big love.



Po prvi puta naručila sam s njihove stranice NABLA REFILE SJENILA  u nijansama:
-fahrenheit
-petra
-atmosphere
-pegasus
-ground state
-zoe
-circle
Osim refila uzela sam HIGHLIGHTER U NIJANSI ANGEL I COUNTUR U NIJANSI GOTHAMk, nažalost Angel mi je pao na pod i malo mi je napuknuo ali i dalje ga mogu koristiti.
Osim što je extra brzo došla moja narudžba dobila sam gratis ovu malenu Z paletu u koju mi stanu ova dva pana, te prozirnu, plastičnu torbicu za spremanje šminkice.


evo mali swacheva NABLA SJENILA
swach highlighter ANGEL
contur refil GOTHAM


I na kraju svega lijepog što sam si ovaj mjesec kupila jesu 3 X UMJETNE TREPAVICE ( 5 pari ) o kojima sam pisala na Facebookuk, to su trepavice s E-baya po smiješnoj cijeni od 7 kn s kojima sam i više nego zadovoljna jer na očima izgledaju prirodno i toliko su lagane da ih uopće ne osjetim. link za narudžbu
Kao poklon od jedne cure dobila sam VELOUR TREPAVICE koje su me nažalost razočarale jer su preteške za oči. One jesu lijepe ali mene nekako žuljaju, još se moram s njima pozabavit.



I to je to od mog New in za ovaj mjesec, nakupilo se toga. U biti tek na kraju ovako kad idem pisati post vidim koliko sam toga kupila i mislim u sebi luda ženo....hheheh..al eto,volim to,to me usrećuje,pa onda samo naprijed girl.

Šta ste vi novoga kupili?
pišite mi ako želite neku recenziju od ovih proizvoda


Broj komentara: 6 :

  1. Jako lijepi new in :D Ima tu puno stvari koje si i sama želim, poput Nabla sjenila i highlightera :) Zainteresirala si me za Kryolan sealer, nisam vidjela ništa slično oO Inače imam samo jedan cake eyeliner i nije mi baš nešto. Pitam se bi li mu ovo udahnulo novi život :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti..i mene su Nabla sjenila oduševila,pokušavam se suzdržati od ponovne kupnje..heheh...vidjet ćemo dal ću izdržati.
      Sealer je uvijek dobro imati za različite nijanse eylinera koje sama napraviš sa sjenilima..a uz to je extra postojan...probaj,nije skup a dugo će ti trajati

      Izbriši
  2. Ova Nabla sjenila izgledaju fantasticno , bas razmisljam o kupnji ..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pisala sam o njima recenziju pa pogledaj...ona matt su posebno dobra

      Izbriši
    2. Citala sam naravno i recenziju hehe :) samo sto tamo nisam komentarisala :)

      Izbriši