Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 15. srpnja 2016.

INGLOT_EYLINER & DURALINE_ RECENZIJA

Ciao dragi moji,

Ovaj put sam se odlučila za recenziju Inglot gel linera i tekućine Duraline, pa ako želite saznati moje dojmove o njima nastavite čitati ovaj post.
Nedavno sam pisala (klik na link) o cake lineru Illamasqua u nijansi Danger s kojim sam isto tako oduševljena, ali on je tu kad ne želim nositi tipični crni liner.
Osim gel linera naručila sam preko facebooka s njihove stranice Duraline. Svi znamo da se gel lineri s vremenom malo posuše, zato je uvijek dobro imati ovu tekućinu koja će nam pomoći da se gel liner bolje aplicira. Ovo mi je bio prvi susret s Inglot kozmetikom tako da sam bila i više nego uzbuđena jer ću isprobati nešto novo.






INGLOT GEL LINER 77 BLACK

Cijena gel linera je 97 kn a dobijete 5.5 gr proizvoda što će vam jako dugo trajati. Gel liner dolazi u maloj plastičnoj teglici tipičnoj za gel linere, s poklopcem na odvrtanje.
Tekstura mu je gušća, a apliciranje vrlo jednostavno.
U planu mi je bilo naručiti i crveni gel liner ali ga nisu tada imali na stanju a međuvremenu sam si nabavila Nyx Vivid, tako da sam uzela samo ovaj crni. Inglot ima u ponudi linere u različitim nijansama od klasične crne, do žute ,roze, zelene, crvene....






MOJI DOJMOVI:

S prvim nanošenjem odmah sam se zaljubila. To malo čudo je toliko crno da crnije ne može biti. Pigmetacija mu je odlična. Trajnost mu je izvrsna, sve dok ne skinem šminku.
Za njega kažu da je vodootporan što definitivno potvrđujem. Jako teško se skida s očiju. Morate imati dobar make up remover da ga u potpunosti skinete.
Probala sam par linera u gelu ( Bobi Brown, Sigma, Nyx, Kryolan) i niti jedan od njih mi nije bio dobar, svi oni su se nakon 5-6 sati preslikali na gornji dio kapka. Ovaj od Inglota prolazi taj moj test preslikavanja. Nanosim ga tankom četkicom od Sigme E10.
 On stoji na mjestu, za njega ne postoji preslikavanje. Dugo sam se s tim borila jer imam spuštene kapke i uvijek s tim problem. Sad sam ga našla, i ne ispuštam ga iz ruku.  On je moja ljubav, jer ima sve kvalitete koje želim od linera. Definitivno ga kupujem opet.





DURALINE

Što se tiče Duraline njega sam uzela čisto da imam ako mi se gel liner malo posuši.
Kap dvije Duraline tekućine u gel liner i imati novi liner.
Duraline je tekućina, silikon, koji pretvara svaki prah u tekuće ili kremasto stanje.
Tekstura mu je nešto između uljnog i vodenastog. Ali ne ostavlja nikakav masni trag.
Duraline je hypallergenic.
Osim što ga koristite za razvodnjavanje eylinera može se koristi i za sjenila. Ako želite da vaše sjenilo bude kremasto i da ima metalic finish duraline morate imati.
Jednu kap duraline stavite na ruku ili posudicu i umočite kist na koji ste prethodno nanjeli željeno sjenilo i nanesite na oči. Vrlo jednostavno a predivno izgleda. Iskreno to još nisam isprobala, ali sam gledala, i vjerovatno hoću kad dođe vrijeme za to. Mislim da s njim možete nanositi pigmente i glitere.
Duraline dolazi u staklenoj posudici s čepom koji ima kapaljku što vam omogućuje jednostavnije rukovanje. Duraline ima 9 ml a cijena mu je 75 kn. Iskreno ja neznam kad ću ovo potrošiti, al eto dobro ga je imati kad već volim ovakav tip eylinera.







MOJI DOJMOVI
Vrlo dobra stvar koju je poželjno imati. Zaista vrijedi svog hajpa o njemu.
Iako ga nisam baš previše testirala jer imam od Kryolan Sealer, vjerujem da je isto tako dobar. S njim sam probala nanjeti cake liner ali nije uspjelo. Cake liner je bio prevodenast. A što se tiče razvodnjavanja linera koji se već posušio u tome je zaista odličan.




Imate li kakvih iskustva s duraline? Imate li koju preporuku za Inglot proizvode?

Broj komentara: 5 :

  1. Pigmentacija mu je stvarno odlična, ide na moju WL :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam ti muku mučila s tim gelovima jer svaki koji kupim se nakon par sati preslika, bila sam ludaaaa
      onda sam ovo čudo pronašla i definitivno je postao moj must have..imaš sve preporuke za ovaj eyliner

      Izbriši
  2. Dugo razmisljam da kupim ovakav eyeliner , tj gel eyeliner . I trazila sam po blogovima recenzije , i nigdje da nadjem ,pa odustanem . I kako sam tebe otkrila , i listala ti blog , ugledah ovaj eyeliner . Pa kraljice kupujem ga cim mognem , jer si ga nahvalila , a meni i treba jedan takav :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto baš mi je drago.. Hehe
      Zaista je odličan..jako crn i pigmetiran.. I ono najvažnije NE PRESLIKAVA se. Sad je već prošlo oko 2mj da ga imam i malkice se posušio kao i svi ostali gel lineri,ali i dalje je lako s njim za raditi.. Zato sam ja sebi i uzela ovaj Duraline, jer je to prava stvar kad ti se gel liner posuši...

      Izbriši
  3. Makeup Paradise: Inglot_Eyliner And Duraline_ Recenzija >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Makeup Paradise: Inglot_Eyliner And Duraline_ Recenzija >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Makeup Paradise: Inglot_Eyliner And Duraline_ Recenzija >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK Ce

    OdgovoriIzbriši