Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

petak, 3. lipnja 2016.

SHANNOX VS CARLI BYBEL PALETA

Ciao dragi moji,

Prvo sam htjela napisati recenziju o novoj Shaaanxo paleti, ali sam se na kraju odlučila da usporedim dvije palete koje su poznate youtuberice stvorile u suradnji s kozmetičkom kućom Bh Cosmetics. Pošto je Carli Bybel paleta već duže vremena u mojoj kolekciji, znači prije nego što sam otvorila blog, nemam baš puno slikica za nju, pa sam vam skinula par slika s neta čisto da vidite razliku te da ih možemo usporediti.





Shaaanxo i Cari Bybel paletu naručila sam preko Bh Cosmetics. Trenutna cijena za obje palete je 14,50 $ + oko 5$ poštarina. Obje palete stižu iz Amerike tako da morate biti oprezni, tj. da vam iznos kupovine ne iznosi veći od 25$ jer će te plaćati carinu.
Obje palete izvana su vrlo slične,tj izrađene su od čvrstog kartona, i obje imaju unutarnje ogledalo koje vam u svakoj prilici može dobro doći za razne popravke vašeg makeupa.
Što se tiče kvaliteta sjenila svrstala bih u srednji rang. Pigmetacija im je vrlo dobra. Trajnost uz bazu odlična. Ne truse se.

SHAAANOX PALETA

Za ovu paletu imala sam velika očekivanja najviše zbog palete ruževa zbog kojeg sam je najviše i kupila. Htjela sam veći izbor nijansi ruževa na jednom mjestu.

Paleta je izrađena od čvrstog kartona, i sastoji se od dva djela. U svakom djelu nalazi se i malo ogledalce.
U jednom djelu nalazi se 9 nijansi ruževa koje su kremaste teksture, srednje pigmetacije, i srednje postojanosti. Vrlo je veliki raspon nijansi od nude pa sve do ljubičaste, crvene, smeđe....
U drugom djelu palete nalaze se 9 sjenila od kojih su samo 3 matt finisha, a ovih ostalih 6 jesu shimmer. Tekstura nekih sjenila su mekane na dodir, dok su neke malo grublje, rekla bih kredaste. Sjenila se ne truse.






PALETA RUŽEVA

PALETA SJENILA


Moji dojmovi:

Kao što sam i napomenula najviše sam naručila ovu paletu zbog većeg raspona nijansi ruževa, ali nažalost ova strana palete me totalno razočarala. Nijanse su kremaste i lako se nanose ali su mi previše ljepljive, neke su nijanse slabo pigmetirane i ono najgore trajnost im je jako loša. I neznam,paleta ima nekakav čudan tvornički miris. Čim otvorim paletu odmah osjetim taj miris od kojeg mi se zgrozi šminkanje, tako da baš i ne volim ovu stranu palete.

Druga strana palete tj. sjenila su mi puno bolja. Ove 3 matt nijanse su predivne kao tranzicijska boja. Njih nekako i najviše koristim. Od shimmer nijansi jako su mi se svidjele sve u prvom i drugom redu, ove ostale nikako nisu po mom ukusu i ne izgledaju mi dobro na očima.
Može se napraviti nekoliko različitih lookova ali mislim da vam ova paleta nije must have proizvod. Jedino ako želite kupiti paletu kao podrška za Shaaanox.
Ocjena za ovu paleticu je 3/5


SWACH RUŽEVA

SWACH SJENILA
PRVI RED - SJENILA
DRUGI RED - SJENILA
TREĆI RED - SJENILA

CARLI BYBEL PALETA

Paletu sam kupila negdje za vrijeme božičnih blagdana kad je Bh Cosmetics imao besplatnu poštarinu na inozemne narudžbe. Naravno morala sam iskoristit priliku i naručiti si ovu predivnu paletu sjenila i highlightera.

Paleta sadrži 10 nijansi sjenila od kojih su 5 matt finisha, a ostalih 5 je shimmer. Tekstura sjenila je kod nekih nijansi mekaša, a kod nekih kredasta. Sjenila se ne truse.Lagano se blendaju i jako su pigmetirane.
Osim sjenila u zadnjem trećem redu nalaze se 4 highlightera za razne podtonove. Znači paleta za svakog. Nijanse highlightera i sjenila su vrlo slična. Kada ih swacham jedan kraj drugog skoro pa i da nema razlike.( zadnja slika )


OVO JE TRENUTNO STANJE PALETE ( NAŽALOST SE RAZBILA)


IZVOR
IZVOR

Moji dojmovi:


Iskreno ova paleta kao što već i znate ako me pratite je moj must have proizvod. Najviše volim njezina matt sjenila i highlightere. Već sam im dotakla dno i mislim da ću si opet naručit ovu paleticu jer me oduševila. Jako mi se sviđaju ove mauve nijanse, i baš lijepo pristaju mojim smeđim očima.

Što se tiče highlightera prva dva u zadnjem redu su moji svakodnevni korišteni proizvodi. Osim što se koriste kao highlighteri mogu se koristit i kao sjenilo. Dva sjenila su vrlo,vrlo slična nekim nijansama highlightera ( slikala sam vam da vidite usporedbu,zadnja slikica)
Ma paleta je vrh i svima je preporučam. Nažalost imala sam malu nesreću s ovom paletom, pala mi je na pod i razbio se prvi highlighter, ali usojela sam ga deportirati u drugu posudicu tako da ga i dalje koristim. Baš tu razbijenu nijansu koristim za unutarnji kut oka i za ispod obrve.
Ja nisam našla manu u ovoj paleti, sve je stvar kako tko voli, nekom se sviđa a nekome ne.
I love this palet
Ocjena za ovu paletu je 5/5


PRVI RED - SJENILA

DRUGI RED - SJENILA
TREĆI RED - HIGHLIGHTERI
OVE SLIKU SAM NAPRAVILA SAMO DA VIDITE KOLIKU SLIČNOST IMAJU NEKA SJENILA S HIGHLIGHTERIMA

Broj komentara: 8 :

  1. Obožavam svoju Bybelicu i nebi je za ništa na ovom svijetu dala! Taman su nijanse po mom guštu :)
    Ovu drugu sam htjela naručit, al sam se predomislila jer mi se nijanse sjenila nekako čine sličnima onima koje već imam..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bybel odlična,dal je ona Limited edition ili nije,jel znaš možda??
      Ja kao da sam čula da je ali nisam sigurna.
      A Shaaanxo paleta,ima dosta sličnih nijansi kao Mug...eto meni baš nije omiljena

      Izbriši
    2. Ja bi nekako rekla da je to više marketinški trik nego LE..već je par puta bilo govora kako je rasprodana, pa je još uvijek na istom mjestu..jedino što je u kojih pola godine poskupila za 2 dolara...

      Izbriši
  2. Ja jako patim za kartonskim pakiranjima paleta, ne znam jesam li to samo ja ili sto vec?! Definitivno mi se svida paleta i kruzi prica po blogosferi da ima i boljih, ali isplati se uzeti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni nije bitno kakva je ambalaža..Al Bybel paleta je odlična pogotovo ako voliš mauve nijanse

    OdgovoriIzbriši
  4. Shaanaxo paletu sam vidjela na instagramu kod megtalksbeauty, oduševila sam se. Baš mi je krivo jer ruževi nisu zadovoljavajući. CB bih zasigurno kupila. Volim BHcosmetics

    OdgovoriIzbriši
  5. Tako je i mene bila oduševila pa kad sam je dobila ostala razočarana...sjenila su ok,a ruževi koma...prvi put se susrećem s tim brendom,nije loš..

    OdgovoriIzbriši
  6. predivna je,sve nijanse koje najvise volim su tu

    OdgovoriIzbriši