Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 26. lipnja 2016.

ILLAMASQUA CAKE LINER & KRYOLAN SEALER REWIEV

Ciao dragi moji,

Nije me bilo pa možda dva tjedna na blogu jer pripremam dva velika posta o Mug sjenilima o kojima se nadam uskoro pisati. Ima tu puno posla a ja imam tako malo vremena....heheh...tako je to kod nas blogerica. A i glupo mi nešto pisati ako nemam inspiracije...Pa eto inspiracija nekako došla pa sam se odlučila u međuvremenu napisati post o dva proizvoda koji ne idu jedan bez drugog.
Radi se o Kryolan Sealer i Illamasqua Cake Liner u nijansi Danger.
Po prvi puta sam se susrela s ovakvim tipom linera i mogu vam iskreno reći da mi je tisuću puta bolji nego obični gel liner. Najviše zbog trajnosti.
Vjerovatno već znate ali da ponovim da je Cake liner, liner koji se mora aplicirati mokar. Znači, on ne funkcionira kao obični gel liner, da stavite četkicu na njega i počnete ga nanositi na oči. Četkica mora biti mokra da bih liner mogao se aplicirati. Ja sam probala smočiti četkicu s malo vode ali nisam uspjela dobiti veliku pigmetiranost, zato sam bila prisiljena uzeti Sealer koji mi se pokazao kao pun pogodak za Cake liner.





ILLAMASQUA CAKE LINER KORIŠTEN OKO DESETAK PUTA





ILLAMASQUA CAKE LINER 4.5 g u nijansi Danger- tamno plava nijansa s sivim podtonom

Cake liner dolazi u malom crnom pakiranju, dizajn je prepoznatljiv za Illamasqu. Kada ga otvorite s gornje strane je malo ogledalce što je meni super simpatično baš zato jer je tako maleno potrebno za brze popravke šminke. Tekstura cake linera je tvrda a kad se smoči konzistencija je kremasta.
Kao što rekoh ovo je moj prvi cake i toliko ga volim da ga stalno trošim. Ova nijansa je prava mornarska i to mi je još draže jer želim malo promjene, volim osim crnog nositi i linere u boji.
Nijansa danger je dosta tamna, skoro pa kao crna. I jako lijepo stoji na očima.
Najveći plus kod ovog cake linera je izdržljivost. Neznam koliko ste upoznati, ali imam spuštene kapke i uvijek sam imala problema s preslikavanjem linera na gornji dio kapka, i uvijek mi se bar malo liner razmaže u vanjskom djelu oka. Kod ovog linera to nije slučaj. Testirala sam ga na 10 sati, preslikavanja uopće nije bilo, a nakon nekih 8 sati malo se razmazao u vanjskom djelu oka, ali gotovo neprimjetno za razliku kod drugih linera u gelu ili olovci. To mu je ogroman plus.
Swachala sam ga na ruku i pokušala skinuti trljanjem, nakon neuspješnog trljanja morala sam uzeti sapun i ručnik i dobrano ga trljati da bih se u potpunosti obrisao.
Osim trajnosti čistu peticu mu dajem za trošenje. Namjerno sam ga slikala načetog da vam pokažem da nakon možda već 10 puta korištenja ga je potrošeno ovako malo. Iskreno mislim da će jako dugo trajati.
Ovo je izvrstan proizvod koji svima preporučujem. Ja sam ga kupila novog na moje krpice, ali mislim da ga imate za kupiti u Mulleru ili Douglasu LINK za onnline kupNju BEAUTYLISH

SWACH CAKE LINER TANJA I DEBLJA LINIJA
ILLAMASQUA EYE LINER CAKE NIJANSA DANGER
KRYOLAN SEALER 15 ml prozirna tekućina pogodna za aplikaciju cake linera, zaštita za eyliner, produžuje trajnost i stvara vodotpornost.
Već prije sam čula da je ovaj Sealer odličan ali nikad nisam imala potrebe ga kupovati sve dok nisam kupila cake liner. Naručila sam ga na Kryolan.hr stranici po cijeni od 87,05 kn + 20 kn poštarina.
Njega je doslovno potrebna jedna kap da bi se nanio cake liner na oba oka.
Ja sam se malo poigrala s njim i shvatila sam i da ima puno načina kako ga upotrijebiti.
Bilo koja nijansa sjenila pomješana s sealerom dobije se savršeno vodootporan liner. Osim sjenila možete ga mješati s razlilčitim pigmentima. Bitna vam je samo gustoća dobra četkica i možete stvoriti liner u boji kojeg god želite. Ono što mene tu najviše oduševljava je trajnost.
Jedna kap Sealera pomiješala sam s Mug sjenilom Blacklight i dobiola predivan liner koji sam stavila na donji dio kapka. Nisam mogla vjerovati da je sve tako stajalo na mjestu dok nisam odlućila skinuti šminku. Trajnost zaista vrhunska.

KRYOLAN SEALER



ZAKLJUČAK: ova dva proizvoda su nešto najbolje što sam kupila u posljednjih nekoliko mjeseci.
Velika trajnost i više namjena, ma gdje ćeš bolje. Obavezno si moram nabaviti i crni cake liner a sealer ću sigurno kupiti opet jer je uvijek dobrodošao.
Preporučujem ga svima onima koji vole nositi eylinere koji k tome žele da im je liner na mjestu do skidanja šminke, i svima onima koji vole linere u boji, koji žele svoje najdraže sjenilo ili pigment pretvoriti u eyliner.
Slikala sam par slikica na koji način ja koristim Sealer i Cake liner.


POTREBAN PRIBOR ZA APLIKACIJU CAKE LINERA
1. CAKE LINER
2. SEALER
3. ČETKICA ZA TUŠ
4. POSUDICA ZA DOZIRANJE SEALERA
JEDNU KAP UKAPATI U POSUDICU
DOVOLJNA KOLIČINA ZA OBA OKA
UMOČITI ČETKICU U SEALER
NAKON ŠTO SMO ČETKICU UMOČILI U SEALER POTREBNO JE MALIM KRUŽNIM POKRETIMA NANJETI CAKE LINER NA ČETKICU
SWACH NA RUCI
CAKE LINER NA OČIMA
CAKE LINER NA OČIMA
GORNJA LINIJA EYLINERA  JE CAKE LINER
DONJA LINIJA JE SEALER POMIJEŠAN S MUG SJENILOM BLACKLIGHT

Kako vam se čini ova dva proizvoda? Jeste li ih ikada probali?

Broj komentara: 8 :

  1. Nisam probala, super izglleda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prvom prilikom probaj...odlična stvar...ja još nisam naišla na tako dobar liner koji mi izdrži do skidanja šminke..Essence waterproof ink je isto dobar Al mi teško s njim radit jer mi četkica ne odgovara..

      Izbriši
  2. Nisam nikada probala te proizvode, mislim da ni neću. Nisam ja za tako što,haha
    obični crni tuš koristim, a i to vrlo rijetko jer imam spuštene kapke :/
    tako da mi ne treba,
    iako moram priznati- odlično ti stoji. na ovoj zadnjoj slici- oči su ti wow :D baš mi se sviđa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heheh hvala ti...ja volim eksperimentirati sa svime da nije uvijek isto...pusa

      Izbriši
  3. Već valjda godinu dana planiram nabaviti ovaj Sealer i nikako i nikako ga uzeti. E sad je na popisu za kupovinu! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Definitivno ga uzmi,odličan je i zaista služi za vise namjena..i dugo će ti trajati..

    OdgovoriIzbriši
  5. Iako eyeliner obožavam od 13. godine, nisam još nikad koristila ovaj tip. Jednostavno mi se čini kao previše posla i rađe koristim tekuće :)Nedavno mi je stigao MUR-ov Aqua Seal, mogao bi imati sličnu funkciju kao ovaj Kryolan. Za sad znam da highlight u unutarnjem kutu oka s njime ne mrda cijeli dan.

    OdgovoriIzbriši
  6. Da,slažem se s tobom da oko njega ima previše posla,al meni je bitno da se ne preslika niti razmazuje bar 8 sati..zato mi je ovaj odličan
    ..koja minutica duže al ne mrda cijeli dan...i ja znam sa sealerom mješati highlighter u unutarnjem djelu oka,i da ne mrda sve dok ne skinem šminku...predobra stvar,sad mi žao šta nisam prije ga kupila..;d

    OdgovoriIzbriši