Stranice

Pages

nedjelja, 26. lipnja 2016.

ILLAMASQUA CAKE LINER & KRYOLAN SEALER REWIEV

Ciao dragi moji,

Nije me bilo pa možda dva tjedna na blogu jer pripremam dva velika posta o Mug sjenilima o kojima se nadam uskoro pisati. Ima tu puno posla a ja imam tako malo vremena....heheh...tako je to kod nas blogerica. A i glupo mi nešto pisati ako nemam inspiracije...Pa eto inspiracija nekako došla pa sam se odlučila u međuvremenu napisati post o dva proizvoda koji ne idu jedan bez drugog.
Radi se o Kryolan Sealer i Illamasqua Cake Liner u nijansi Danger.
Po prvi puta sam se susrela s ovakvim tipom linera i mogu vam iskreno reći da mi je tisuću puta bolji nego obični gel liner. Najviše zbog trajnosti.
Vjerovatno već znate ali da ponovim da je Cake liner, liner koji se mora aplicirati mokar. Znači, on ne funkcionira kao obični gel liner, da stavite četkicu na njega i počnete ga nanositi na oči. Četkica mora biti mokra da bih liner mogao se aplicirati. Ja sam probala smočiti četkicu s malo vode ali nisam uspjela dobiti veliku pigmetiranost, zato sam bila prisiljena uzeti Sealer koji mi se pokazao kao pun pogodak za Cake liner.



četvrtak, 9. lipnja 2016.

USPOREDBA KOREKTORA_AURA,MAYBELLINE,EVELIN,CATRICE

Ciao dragi moji,

   Odlučila sam se napraviti jednu malu usporedbu korektora kojih imam u svojoj kolekciji.
Odmah moram napomenuti da nemam problem s jako izraženim podočnjacima,tj. uopće ih nemam, i da ovakve korektore koristim najviše na dnevnoj bazi radi posvjetljivanja  okoločnog područja.
Za prekrivanje nepravilnosti koristim kamuflaže, korektore gušće teksture. Trenutno koristim Nyx Full Coverage Concealer, te testiram i Nyx Conceal palete. Obavezno moram izdvojiti Ardeco camuflage koja je zaista odlična. Nažalost nju sam potrošila, ali nakon što potrošim zalihu kupiti ću si je opet. Sve ove navedene korektore pokušala sam koristiti ispod očiju ali su mi se pokazale jako teškima te su ulazile u borice ispod očiju.




petak, 3. lipnja 2016.

SHANNOX VS CARLI BYBEL PALETA

Ciao dragi moji,

Prvo sam htjela napisati recenziju o novoj Shaaanxo paleti, ali sam se na kraju odlučila da usporedim dvije palete koje su poznate youtuberice stvorile u suradnji s kozmetičkom kućom Bh Cosmetics. Pošto je Carli Bybel paleta već duže vremena u mojoj kolekciji, znači prije nego što sam otvorila blog, nemam baš puno slikica za nju, pa sam vam skinula par slika s neta čisto da vidite razliku te da ih možemo usporediti.