Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 15. svibnja 2016.

NAJDRAŽI MATT RUŽEVI_BRONX,SLEEK,AURA,NYX



   Ciao dragi moji,


  Odlučila sam se da napišem ponešto o svojim najdražim matt ruževima koje imam u kolekciji.
Ja sam veliki fan matt ruževa i većina mojih ruževa je tog finisha. Osim matt finisha volim i kremaste teksture ruževa. Što se tiče sjajila posjedujem samo jedan koji skoro pa nikad ne koristim jer ne volim taj sjajni izgled, a ne volim niti taj ljepljivi osjećaj na usnama. Većinom ga koristim na curama koje šminkam.
Što se tiče matt ruževa da bi oni izgledali na usnama kako treba jer svi znamo da oni isušuju usne, neki više a neki manje, moramo imati njegovane usne.
Zato trebate koristiti pilinge za usne te koristiti balzame. Piling možete kupiti ili napraviti sam svoj piling kod kuće. Potrebno vam je neko hranjivo ulje ( maslinovo, kokosovo, vitaminsko...) i šećer. Ja sam svoj napravila od ulja s vitaminom E i bijelog šećera. Savršeno njeguje i dobro radi svoj posao, otklanja mrtve stanice na usnama. Nakon pilinga obavezno nanosim dobar balzam.
Ja skoro pa svakodnevno koristim piling, ovisno o mom stanju usana, nekad mi se zareda par dana, a nekad ne koristim piling po tjedan dana. Znači ovisi o stanju. Ali obavezno svaku večer koristim balzam za usne. Trenutno koji volim i koji extra njeguje moje usne je prirodni lips na bazi aloe vere i ulja jojobe.
Sve je to jako potrebno da bi vaš matt ruž na usnama izgledao dobro.
Kad se krenem šminkati prvo što napravim nanesem balzam. Dok se ja cijela našminkam balzam na usnama se upije. Nakon toga nanosim olovku za usta s kojom definiram usne a tek onda nanosim matt ruž. Smatram da je jako bitno da su vam usne pripremljene za ovakve ruževe.
Pa krenimo onda nekim redom na moje matt ruževe koje najviše koristim.
Krenut ću s najmanje dragog do onog najboljeg matt ruža u svojoj kolekciji;








1. AURA ABSOLUTE MATTE 
nijansa 615 Stay Folish - svijetlo ljubičasta nijansa s rozim podtonom

- trajnost srednja
- pigmetiranost dobra
- tekstura tekuća
Puno sam čitala negativnih recenzija za ove matt ruževe, ali ja mislim da kvaliteta tj.pigmetiranost i nanošenje ovisi o nijansi.
Ova nijansa koju ja posjedujem nije me baš tako razočarala. Iako mi je ovaj ruž najgori od onih kojih imam, dosta ga volim i nosim. Kad poželim malo ljubičastu nijansu posežem za njim.
Lako se nanosi i nadogradiv je. Ja ga obavezno stavljam u dva sloja. Suši se nakon minute i nije ljepljiv. Trajnost mu nije baš velika, ali da se nadograđivati tokom dana bez da morate obrisati sve i krenuti ispočetka. Nisam primjetila da nešto jako isušuje usne. Onako normalno bih rekla.
Željna sam probati još koju nijansu baš iz tog razloga da vidim kolike su razlike.
Kad naiđem na neki ruž koji mi na prvu ne odgovara dajem mu još koju priliku i pokušavam ga nanjeti s više raznih tehnika, s olovkom, s drugom nijansom, s sjajilom, te pokušavam pronaći način na koji najbolje funkcionira.

Ocjena za ovaj proizvod 3/5













2. AURA FINAL MATT
nijansa 701 Guess Who - nude smeđo - mauve nijansa
             704 Dusty Rose - svijetlo roza nijansa ( slična Mac Angel )

- trajnost srednja
- pigmetiranost odlična
- tekstura kremasta
Po meni su ovo odlični matt ruževi za malu cijenu. Puno su mi bolji od apsolute matt ruževa
Obje nijanse volim, mrvicu više preferiram nude nijansu jer je više nijansa za svaki dan.
Volim kombinirati ovu nude nijansu s Sleek petal nijansom. Tada dobijem ombre efekt i još veću postojanost na usnama.
Što se tiče pigmetiranosti ovih ruževa tu nemam ništa loše za reći osim odlično.
Trajnost im je srednja, oko 3 sata, znači više puta kroz dan moram popravljati. Ne osuše se potpuno u matt, i nisu ljepljivi.
Imaju predivan miris po vaniliji ali kad ih nanesete na usne se baš i ne osjeti.
Ono što mi se kod njih ne sviđa što se jako puno preslikavaju na čaše.

Ocjena za ovaj proizvod: 4/5
















3.BRONX MATTE LIP TINT
nijanse MLT 04 - pink begonia - svjetlo roza, kričava nijansa
            MLT 06 - coral sorbet - ljubičasto roza nijansa

- trajnost velika
- pigmetiranost jako dobra
- tekstura jako tekuća
Ovo su mi novi matt ruževi koje sam nekoliko puta koristila i mogu reći da sam zadovoljna.
Velika je razlika između ove dvije nijanse koje imam, jedino im je trajnost ista.
Kod nijanse 04 koja je predivna, ali predivna kričavo roza nijansa koja pršti na sve strane. Jako je uočljiva i tamnoputim curama stajati se savršeno pogotovo sad za vrijeme toplijih dana. Nažalost, jako mi je žao zbog toga ali s ovom nijansom nisam se našla. Ona jako lijepo mi stoji, ali užasno se teško nanosi. Nikako da to izvedem ravnomjerno i da to izgleda na nešto. Jako se brzo suši i mora se s njim jako brzo radit. Stavim jedan sloj i nisam zadovoljna jer nije ravnomjerno, vidim još mjesta koja moram nadopunit, stavljam drugi sloj a ruž se već počinje sušiti i tada sve krene nizbrdo. Što ga više stavljam gore izgleda. Jednostavno mora se nanjeti u jednom sloju i to brzo i ako je ikako moguće perfektno. Moram se s njim još koji put zabavit, možda i uspijem ga svladati. Kada se nanese brzo se suši, nakon par sati nestaje na sredini usana, te sav ispuca. Svaka linija na usnama se vidi i to nimalo ne izgleda lijepo. Nije ljepljiv i ne isušuje usne jako.
Druga nijansa koju imam 06 je nijansa potpuno drugačija od 04. Ona se u jednom sloju nanese savršeno. Pretvara se u potpuni mat i ne preslikava se. Isto popuca ali tek nakon par sati nanošenja ali ne izgleda tako loše na usnama kao 04 nijansa. Nakon par sati obriše se na sredini usana ali se može popravit bez da nastane još gore. Nosim je često i zadovoljna.

Ocjena 4+/5


















4. SLEEK MATTE ME
nijansa Petal - blijedo roza nijansa

- trajnost velika ( oko 6 sati )
- pigmetiranost velika
- tekstura tekuća
Ovo je moj must have ruž koji najviše koristim za posvjetljenje drugih ruževa ili za ombre efekt. Vjerujte mi da nikad ne nosim ovu nijasnu potpuno samu jer mi je malo previše svijetla za moju put. Takio da vam ne mogu previše reći kako se ponaša kao sam na usnama. Što se tiče njega u kombinaciji s drugim ruževima ili u kombinaciji s oplovkom pokazao mi se jako dobrim, toliko dobrim da kupujem već drugo pakovanje i rado ću ga kupiti opet. On meni promjeni cijeli izgled usana i zaista ga moram imati. Pigmetiran je dovoljno koliko treba i trajnost je dosta velika, ali dosta isušuje usne. Ako volite raditi ombre efekte od srca velike preporuke za ovaj ruž.

Ocjena za ovaj proizvod:5/5












5. NYX FULL THROTLLE
nijansa Locked - tamno ljubičasto smeđa nijansa

- trajnost jako velika
- pigmetiranost izuzetno jaka
- tekstura kremasta, gušća
Ovaj ruž mi je novost, i svega dva puta sam ga nanjela, tako da ne mogu baš previše ga analizirati.
Dosta dobro se ponaša na usnama. Jako lako se nanosi, potreban jedan sloj, a može se i nadograđivati. Nakon desetak sekundi se osuši u potpuni matt finish. Nije ljepljive teksture. Ugodan je na usnama.
Samo jednom sam ga prepravljala nakon 8 sati. Puno bolje izgleda ako se nakon tih 8 sati skine i opet ispočetka stavi. Jedini minus je što sam nakon jela bila malo musava od njega. Nijansa se malo razmazala oko usana što mi je bilo jako čudno, ali uz malo korektora sve se da popravit. Nisam primjetila da jako isušuje usne.
Imam swach na ruci kad sam slikala za ovaj post, bio mi je zadnji na redu, i kad sam ga pokušala oprati morala sam ga doslovno ribati s ruke par minuta i čak se nije skinulo sve.
Što se tiče trajnosti i pigmetiranosti ruž je za deset.

Ocjena za ovaj proizvod 5/5













6. NYX LINGERIE
nijansa Embellishment - tamno sivo ljubičasta nijansa, prigušeno ljubičasta

- trajnost jako velika
- pigmetiranost jako velika
- tekstura tekuća
Predivna, predivna nijansa koja meni stoji kao salivena. Zaljubljena sam u nju. Ovo mi je prva tamnija nijansa koju imam i toliko je volim da je moram kupiti opet. I sad sam shvatila da moram malo više eksprementirati s tamnijim nijansama, a ne se samo držati svjetlijih nude rozih nijansi.
Tekstura je tekuća koja jako lijepo klizi po usnama, lako se nanosi, dovoljan je jedan sloj, po potrebi ili želji može se nadograđivati. Suši se jako brzo, kroz par sekundi u potpuni matt finish. Ne preslikava se uopće. Trajnost je jako dobra. Kroz osam sati prepravljala sam ga samo jedanput i to samo na kutevima usana. Nakon osam sati sam ga morala obrisati i opet nanjeti da izgleda bolje. Nisam primjetila da isušuje usne. Jako je ugodan na usnama i ne zateže usne.
Meni je ovo potpuno otkriće i voljela bih imati još par nijansi ali tu kod nas u Rijeci su rasprodani.
Ovo su za mene najbolji matt ruževi koje sam ikad probala.

Ocjena za ovaj proizvod: 5+/5











Nadam se da sam vam bar malo pomogla u izboru nekih dobrih matt ruževa i nijansi. Ako volite matt ruževe imate velike preporuke za ovih 6 što su meni najbolji, a posebno zadnja dva koja su zaista vrh.
Imate li vi kakve dobre prijedloge za dobar matt ruž?








Nema komentara :

Objavi komentar