Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 26. svibnja 2016.

FULL THROTTLE LIPSTICK_NXY_REVIEW

Ciao dragi moji,

Neko vrijeme nisam pisala post jer sam se doslovno borila sa novim fotoaparatom. Kako se slika, kako se uređuje i sve ostalo što nosi jedna dobra fotografija. Vjerujte mi da to nije uopće lak zadatak.
Al da ja ne duljim sada o tome krenimo mi na recenziju mojih trenutno najdražih matt ruževa za usne.

Radi se o predivne tri nijanse koje imam u kolekciji matt ruževa Full Throtlle lipstick .
Osim hvaljenih Lingerie i ovi ruževi su me ostavili bez riječi.







Prvo sam kupila jednu nijansu, a ruževe sam vidjela kod blogerice/youtuberice Dashofblue Makeup koja ih je nahvalila da su jako postojani. Naravno odmah isti tren onnline naručila sam si nijansu Locked pa su uslijedile još dvije nijanse.
Za početak ću vam ukratko opisati ruževe pa ću prijeći u opisivanje svake nijanse pojedinačno.





Full Throtlle lipstick su vodootporni matt ruževi koji se lako nanose, užasno su pigmetirani, i postojanost im je jako velika. Dostupni su u Diviana cosmetics po cijeni od 75 kn.
Ruževi dolaze u duguljastom, plastičnom, crnom pakiranju koji imaju sistem odvrtanja. Ruž ima 2,4 grama što će vam biti dovoljno za nekoliko mjeseci svakodnevnog korištenja. Ne isušuju usne i nadogradivi su. Ne preslikavaju se na čaše. Prežive i jelo i piće.


s lijeva na desno nijanse
LOCKED, SIDEKICK, KISS THE DUST


LOCKED - tamno ljubičasto smeđa nijansa
Zaista predivna nijansa trule višnje. Kod ove nijanse morala sam upotrijebiti kistić da njome obrubim svoje usne. Dovoljno je da se jednom prijeđe preko usana jer zaista ima veliku pigmetiranost. Osuši se kroz par sekundi u potpuno matt finish. Nakon što se osuši nemate nikakav osjećaj na usnama, kao da nemate ništa na usnama. Nakon prvog obroka malo sam primijetila da se na rubovima usnama počeo malo razmazivati. Uz malo korektora sve se da prepraviti. I dalje je postojan na usnama. Kroz nekoliko sati lagano, ali vrlo lagano počne blijediti na sredini usana što je sasvim normalno za ruževe koji imaju veliku postojanost. Kroz dan sam ga samo jednom prepravila i i dalje je izgledao pristojno na usnama. Izdržao je na usnama oko 8 sati uz samo jedno prepravljanje. Skidam ga isto kada i ostali makeup na licu.


SLIKANO U HLADU

SLIKANO NA SUNCU

KISS THE DUST - tamnija bež nijansa
Ovu nijansu isto često nosim jer mi je najdraža od ovih ostalih. Kod nje nisam primijetila razmazivanje tokom obroka već samo malkice izblijedi na sredini usana ali se bez problema može nadograditi. Kao i kod ostalih nijansi pigmetacija i postojanost izrazito velika.


SLIKANO U HLADU

SLIKANO NA SUNCU

SIDEKICK - svijetlo bež rockasta nijansa
Za ovu nijansu sam imala najviše očekivanja. Nju sam najviše uzela radi posvijetljivanja sredine usana tj. ombre efekt, ali nažalost nije mi se pokazala dobrom. Jednostavno mi se ne sviđa efekt koji daje.
Nijansa je nešto svjetlija i kad je samu nanesem na usne na mojoj svjetlijoj puti ne izgleda baš dobro. Sve i kao kod ostalih nijansi pigmetacija i trajnost izrazito velika.


SLIKANO U HLADU

SLIKANO NA SUNCU
Za mene su ovo odlični matt ruževi koji su zaista jako postojani. Imam nekoliko matt ruževa u kolekciji ali ni jedni osim Lingerie nisu tako dobri kao i ovi. S njima jednostavno nemaš problema. Niti se razmazuju, niti se truse. Jednostavno s njima na usnama zaboraviš da uopće imaš išta. Obožavam ih i svakako ću si uzeti još koju nijansu za sada nadolazeće ljeto.
Jeste li ih vi kada isprobali?
Koji su vama najdraži matt ruževi?



Broj komentara: 10 :

  1. Super je postić, ova smeđa nijansa je taman po mom ukusu. Ambalaža mi je malo meh, nekako mi je draže vidjeti njihovu klasičnu ambalažu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti...i meni je ambalaža malo čudna, al je drugačija što mi je sasvim ok..bitno je da mi poklopac bude na svom mjestu dok ruž nosam po torbici..

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Locked je divota,imaju još 2-3 nijanse onako malo svjetlije,baš za ljeto..obavezno si moram uzeti još koju

      Izbriši
  3. Super post!Boje su divne...
    Blog ti je odlican,zapraticu te!Volela bih da pogledas moj blog i uzvratis ako zelis 😊

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ej hvala ti puno..naravno da ću pogledati tvoj post...veselim se novim blogovima

      Izbriši
  4. Imam Sidekick i trenutno mi je to jedan od nošenijih ruževa :)

    OdgovoriIzbriši