Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

ponedjeljak, 2. svibnja 2016.

FAVORITI ZA TRAVANJ



Ciao dragi moji,


Prvi put pišem ovakav post na temu mjesečnih favorita. Odlučila sam se za to jer dosta često isprobavam novu kozmetiku pa i naiđem na one meni najbolje a i na one lošije, koje mi ne odgovaraju. Isto tako ako ste neodlučni za kupnju nekog proizvoda s mojim preporukama možete se lakše odlučiti za kupnju.
Ovo su proizvodi koje već koristim već neko vrijeme, neki su proizvodi tek kupljeni a već su moji omiljeni, pa krenimo redom:





















NUXE BB KREMA nijansa claire

Tko bi rekao da će meni bb krema biti dovoljna.. Kakvo sam lice imala prije 6mj., zaista sam mislila da nikad neću nositi samo laganu kremu u boji.
Lice mi je bilo puno ožiljaka i s ponekim prištićem i uvijek sam stavljala teške pudere da ih pokrijem.
Ova bb krema mi je odlična, volim njen miris, prekriva sve nepravilnosti i ujednačuje ten.
Iako imam mješovitu kožu savršeno se kroz dan ponaša na mojoj koži.
Uskoro vam pripremam recenziju.




MAYBELLINE SUPER STAY 24H puder

Ovaj puder koristim kad mi je lice u malo lošijem stanju,tj. u onim danima kad izbije pokoji prištić
Puder ima lagano prekrivanje i na mom licu izgleda prirodno te mi stoji naravnoo uz matiranje cijeli dan.






NYX CONCEAL PALETA nijansa light

Ova paleta mi je novost, i od kad sam je kupila ne prestajem je koristiti. Nijanse  savršeno pristaju mom podtonu. Tekstura im je nešto gušća a prekrivenost dosta velika. Uskoro vam pišem recenziju.
S njom prekrivam nepravilnosti na koži ili za posvjetljenje ispod očiju..odličan proizvod.





TOO FACED SHADOW INSURANCE

Ovo je baza za sjenila koja je po meni najbolja od svih kojih sam probala. Trošim drugo pakovanje i mislim je i dalje kupovati. Uz nju mi sjenila izdrže cijeli dan, tj. sve dok ne skinem šminku.





MAYBELLINE SENSATIONAL MASKARA

Za ovu maskaru ste vjerovatno čuli samo najbolje. Da, zaista je odlična.. Već sam kupila još jedno pakovanje jer sam je ulovila na akciji a toliko mi se sviđa da je želim i dalje koristiti. Ona razdvaja trepavice baš onako kako ja volim.





EVELINE KOREKTOR

I ovo je jedan od proizvoda koji kupujem više puta. Nekako mu se uvijek vraćam. Po meni najbolji drogerijski korektor. Njega najviše koristim za područje ispod obrva. Nije on toliko gust niti ne prekriva toliko jako već ima jednu posebnu nijansu koja posvijetljuje određene dijelove lica. Baš zato ga volim.





ILLAMASQUA LOOSE POWDER nijansa LP010

Odličan transparenti puder za fiksiranje. Ja ga najviše koristim za fiksiranje ispod očiju i za matiranje T - zone. Ne ostavlja brašnjasti izgled na mojoj koži i stoji cijeli dan.





MAC STUDIO FIX NW20

Još jedan odličan proizvod koji svakodnevno koristim. Puder nanosim nakon bb kreme koji mi matira lice i drži puder postojanijim. Ne izgleda ceaky.





MASTER SCULPT medium/dark

Odlična paleta za konturiranje hladnijeg podtona. Highlighter iz ove palete baš i ne koristim, ali nijansa za konture odlična.





BAHAMA MAMA BRONZER

Hvaljeni bronzer koji na mom neutralnom podtonu izgleda baš prirodno. Kod njega mi se najviše sviđa što nije jako pigmetiran, nadograđuje se a to mi odgovara jer ga onda nanosim malo po malo do određenog inteziteta.





MARY-LOU MANIZER HIGHLIGHTER

Must have highlighter koji već dugo koristim. Nažalost jedna strana mi je napukla, a druga strana mi je čitava. Nije mi pao na pod, već kad sam ga kupila, došla kući i otvorila bio je malo napuknut pa je s vremenom popucala jedna strana koju ne koristim. Moram ga deportirati.





CARLI BYBEL PALETA

Najdraža paleta koju imam. Toliko je volim pogotovo one mauve matt nijanse da se već vidi dno kod nekih nijansi. Predivan raspon boja koje meni odgovaraju. Highlighteri su mi isto jako dobri te ih često koristim. Imala sam nesreću i s ovom paletom. Pala mi je na pod i razbio se prvi highligter koji mi je najljepši ali uspjela sam ga sredit u drugoj posudici tako da ga i dalje koristim.





Z PALETA MUG SJENILA

Zaljubila sam se u ova sjenila. Uskoro mi stiže zadnja pošiljka i onda popunjavam svoju prvu z paletu. Kad je popunim pišem vam recenziju o njoj. Sad još imam želju uzeti još jednu z paletu i skupljati rumenila. I nadam se da sam onda završila.
Ova dva veća pana su Make Up Factory.





ESSENCE WATERPROOF LIQUID INK EYLINER

Odličan drogerijski liner koji meni u potpunosti odgovara.
Inače imam spuštene kapke i uvijek sam muku mučila s preslikavanjem linera na gornji dio kapka sve dok nisam naišla na ovaj proizvod koji drži sve na mjestu sve dok ne skinem šminku.





BOBI BROWN GEL EYLINER

Volim nanositi liner s četkicom zato volim linere u gelu. Trenutno imam ovaj koji se lagano nanosi i razmaže mi se tek nakon 6-7 sati, stoga moram preko ovoga u gelu nanjeti essencov ink da mi se tuš ne preslika  ili ne razmaže.  Inače ne mogu napraviti precizan wing za essencovim ink linerom. Naučena sam na četkice, i s njima radim savršeno.





ALOE LIPS WITH JOJOBA

Ovo malo čudo kjoje je 100% prirodno sastoji se od aloe vere i ulja jojobe.
Ima nešto masniju teksturu ali je zanemarivo jer zaista za jednu noć njeguje vaše ispucale i suhe usne. Nakon pilinga obavezno stavim ovaj balzam i ujutro kad se probudim usne su u puno boljem stanju. Nisu ispucale niti suhe, baš su mekane i glatke. Malo čudo prirode.





ALOE GELLY- ZELENA KREMA

Kremicu koristim već par mjeseci i ne želim ostati bez nje jer mi je potrebna za više stvari. Sastoji se od 100% stabiliziranog gela aloe vere tako da kremu doslovno možete pojesti jer nema niti malo kemije.
Ja je često koristim na svim dijelovima lica i tijela ponajviše za ispucalu kožu, za lice, opekline, modrice, mažem njome zubno meso, ogrebotine, otvorene rane, odličan je za prištiće.





ALOE FIRST

Za ovaj proizvod kažu da je pravo čudo i da ga morate imati u svojoj kućnoj ljekarni jer on služi za sve. Ja ga pošpricam prije nego što stavim zelenu kremu da mi otvori pore na koži.
Koristim ga za zubno meso, čišćenje lica, opeklina, upala uha, upala grla, zaustavlja krvarenje, služi kod bolova u mišićima, kožnih bolesti, alergija, prhuti....
Zaista must have proizvod koji doslovno možete koristiti za sve promjene na koži.




Ovo su bili moji proizvodi koji jako često koristim posljednjih par mjeseci.

Imate li vi svoje favorite? podjelite ih sa mnom?

Nema komentara :

Objavi komentar