Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 28. travnja 2016.

EVELIN_LIP LINER_REVIEW

Ciao dragi moji,



   Odlučila sam se za kratku recenziju Evelin olovke za usta jer ste me vi to tražili.
Da ne pišem samo o jednoj nijansi odlučila sam se napisati o svakoj nijansi koju imam u kolekciji...
Inače bez olovke za usta ne mogu zamisliti šminkanje jer su mi one kao baze za ruž i volim njima iscrtati svoje usne, a i uz njih sam ruž je postojaniji.











Eveling long lasting lip liner može se kupiti u Kozmo drogerijama po cijeni od oko 12 kn. Tražila sam i ja Evelin brend u drugim drogerijama ali nisam ga nigdje pronašla, osim u kozmu.
Ono što mi je najdraže kod ovih olovka je to što imaju nešto jako korisno i funkcionalno a to je šiljilo čep. Ne moram sa sobom nositi šiljilo već ga imam pri ruci na svojoj olovci. Zaista dobra ideja, a samo šiljilo je jako odlično. Koliko god šiljila ono se nije  istupilo.
Mene su ove olovke oduševile. U rangu su mi s Essence olovkama koje isto volim i koristim.
Olovke su mekane za nanošenje, pigmetirane i postojane, te isušuju usne. Zato trebate često raditi piling usana i koristiti balzame kako bi olovke bolje izgledale na vašim usnama.
















U mojoj kolekciji olovka za usta našle su se tri nijanse, a to su:

11 ROSE

pink nijansa koja mi je najdraža od svih. Nijansa je srednje tamna pink koje je jako pigmetirana, lagano se nanosi te je mekana. Postojanost je vrlo velika.
Dugo vremena nisam mogla pronaći ovu nijansu. Kad god bi došla u potragu za njom nje nije bilo. Nakon nekoliko mjeseci opet se našla u mojoj kolekciji, ali ovaj put sam uzela dva komada da je imam u zalihi jer mi je predivna.







12 PINK

 srednje tamnija pink nijansa. Ona je nešto malo drugačija od rose nijanse. Isto je jako pigmetirana ali mi je nešto grublja za nanošenje. Moram više puta proći po usnama da bih dobila željenu pigmetaciju. To je potpuno zanemarivo jer mi je nijansa predivna.







13 PURPLE

 ljubičasta nijansa koju najmanje koristim od ove dvije. Isto kao i pink nešto je grublja, ali jako pigmetirana i postojana.























Ovo su zaista jako kvalitetne olovke po vrlo niskoj cijeni. Meni jedna olovka traje oko 2 mj, a vrlo često ih koristim.
Kao što sam već napomenula vrlo su mi slične Essence olovkama, koje su ipak jednu malu mrvicu bolje iz razloga što su puno mekše. Što se tiče pigmetiranosti i trajnosti tu su potpuno iste, i oboje isušuju usne.




Jeste li kad isprobali Evelin kozmetiku? Koji su vaše najdraže olovke za usne?

Nema komentara :

Objavi komentar