Stranice

Pages

četvrtak, 24. ožujka 2016.

FLAWLESS BY SONYA _CREME I SERUM_ALOE VERA_FOREVER LIVING


    Ako me pratite i ako ste čitali moj nedavni post, recenzija Sonya cream fundation (klik na recenziju), onda znate da sam počela koristiti prirodnu kozmetiku točnije kozmetiku na bazi aloe vere.
To je bila ljubav na prvi pogled, tj. ljubav na prvo nanošenje.
Zadnjih par godina opako sam se primila testiranja raznih krema i seruma. Pronalazim proizvode za svoju rutinu koja će odgovarati mom tipu i stanju kože.
Nedavno sam tek otkrila da osim kreme postoji nešto puno jače i bolje, a to su serumi, boosteri, serumi puni antioksidanta, raznih vitamina...
Čitajući razne postove, prateći najdraže blogerice, naučila sam mnogo o kremama i serumima, pa tako i o samoj koži, što one sadrže, i što je bitno za održavanje vitalnosti kože lica.
U početku počela sam s uporabom retinola, BHA liselina i na kraju sam završila s dermarollerom.
Kad sam počela stavljati retinol i kiseline, pošto mi je to bio prvi put, moje lice je dosta burno reagiralo..izbili su mi prištići, lice me peklo, na nekim mjestima se počela ljuštiti koža...Sve sam ja to znala da će se desiti jer je to proces čišćenja. Sve nečistoće što nam čuće pod kožom uporabom kiselina izlazi nam na površinu.. Tako je i bilo, kaos.
Malo po malo shavtila sam da ne odrađujem dobro svoju rutinu, tj. nedovoljno da bi moje lice izgledalo zdravije i da bi bilo manje nepravilnosti.
Dermaroller nije napravio na mojoj koži ono što sam htjela. On jest napravio promjene u smislu da mi je očistio kožu, te da je ona postala mekša, ali moje ožiljke od prištića nije uspio sanirati.
Stalno su mi govorili da uzmeme kreme od aloe vere jer ona umiruje kožu.
Tako sam preko svoje prijateljice, kojoj sam neizmjerno zahvalna što mi je pokazala ove divne proizvode,i ja krenula s uporabom prirodne kozmetike.

izvor



Sad malo više o mom stanju i tipu kože:

Moja koža lica je mješovita, što znači da mi je T-zona masnija, a ostatak lica normalan. Pore imam ali su trenutno u dobrom stanju, tj. manje su vidljive. Bora imam na čelu i oko usana (mrštilice i smijalice).
Područje oko očiju mi je jako dobro njegovano, tako da tu nemam problema. Mitesera imam na području brade.Ono s čime se borim jesu prištići i njihovi ožiljci. Dođe period kad mi je lice čisto,a onda kao da poludi, dođe period kad ih imam par komada, i to najviše u danima pms-a. Osim prištića imam dosta ožiljaka jer sam tip koji ne može odoliti ne stiskanju prištića, jednostavno ne mogu si pomoći :(












SONYA PROIZVODI



SONYA BALANCING CREME

      SONYA KREMA

Krema sadrži predivne  prirodne sastojke, sadrži aloe plus ekstrakt bijelog čaja koji obnavlja i vlaži kožu.
Krema je puna vitamina E koja nam je potrebna da održimo vitalnost kože, da naša koža ne stari prije vremena.
Dolazi u pakovanju od 71 gram što će mi biti dovoljno za nekoliko mjeseci korištenja. Krema se stavlja u jako malim količinama na lice. Pakovanje je rađeno od čvrste plastike. Tekstura kreme je lagana, meni više izgleda kao gel-krema. Brzo se upija i ne masti kožu lica.
U pakovanju dobijete mali aplikator s kojim stavljate kremicu, ali ja je ne koristim jer sam naučena aplicirati s prstima.
Sviđa mi se što ispod poklopca se nalazi zaštitna folija koja čuva proizvod od vlage.



Što radi ova krema:

sama riječ balancing nam govori da je riječ o kremi koja redovitim korištenjem pospješuje lijepi balans kože.

Moji dojmovi:

Kremu koristim u jutarnjoj rutini njege lica nakon čišćenja. Kad sam je prvi puta nanjela bila sam zaista oduševljenja jer ima divan osjećaj mekoće i glatkoće,a k tome i jako lijepo miriši. Miris nije intezivan već je nježan i prijatan.
Nakon dva mjeseca što je koristim primjetila sam da
mi se t-zona manje masti. Ožiljci od prištića su puno manje vidljivi, ali još nije u potpunosti nestalo.






SASTOJCI BALANCING KREME


SONYA ALOE NOURISING SERUM

SONYA SERUM


 Serum na bazi aloe vere s ekstraktom bijelog čaja savršena je dopuna za Sonya Balancing kremu iz linije proizvoda Sonya skin care.
Pakovanje mi se posebno sviđa, duguljasta bočica od čvrste plastike koja na vrhu ima pumpicu. Serume na pumpicu više volim jer su mi praktičnija. Gramaža ovog seruma je zaista velika, 118g, znam da ću je koristiti i preko šest mjeseci. Tek ju koristim dva mjeseca i kao da uopće nije načeta. Potrebno je tri stiska pumpice za cijelo lice.

Što radi ovaj serum: 
serum s ovim predivnim sastojcima održava vašu kožu vlažnom, te je hidratizira.

Moji dojmovi:

Slično kao i kod Balancing kreme moj prvi dojam kod stavljanja je bio "wow,bože moj što je ovo"
Toliko glatko i nježno kad je razmazujem po licu, i toliko mi se sviđa taj osjećaj da bih svakih sat vremena nanosila ovaj serum. Za jednu malu mrvicu ovaj serum mi je draži od kreme..Koristim ga u večernjoj rutini nakon čišćenja isto već 2 mjeseca.
Primjetila sam dosta razlika u mojoj koži, kao što sam već napomenula, t-zona mi se manje masti, ali sam i primjetila da ožiljaka imam 90% manje. Sva crvenila na koži su puno manja. Moje lice sada ima onaj prirodni, zdravi sjaj što me itekako veseli. Koža lica je užasno mekana i glatka. Ne osjećam zatezanje kože, već osjećam hidrataciju tokom cijelog dana. Ma zaista proizvodi su bombastični.. Što će onda biti s mojim licem kada duže vremena budem koristila ove proizvode, svakako vam javim dojmove.

SASTOJCI SERUMA



Osim seruma i kreme morala sam upotpunit svoju kolekciju ovim divnim proizvodima,ovaj put naručila sam si SONYA ALOE DEEP-CLEASING EXFOLIATOR - to je u biti piling koji se preporuča koristiti 2-3 puta tjedno. Pošto sam ga tek počela koristi nedavno, točnije prije dva tjedna ne mogu vam previše reći o njemu osim svojih prvih dojmova. Isto kao i ostali proizvodi od Sonye ima predivan, blagi miris. Dosta je nježan za kožu, te kožu ostavlja čistom. U sebi sadrži naravno alou te zrnca jojobe, a to je savršena kombinacija da vaša koža ostane glatka i čista.

SONYA PILING

SASTOJCI PILINGA




 Osim ovih proizvoda koji se mogu kupiti pojedinačno postoji i cijeli set proizvoda Sonya.
SONYA SKIN CARE COLLECTION sadrži:

1. Sonya Aloe Purifying Cleanser 177ml
2. Sonya Aloe Refreshing Toner whit white tea 177 ml
3. Sonya Aloe Nourishing Serum with white tea 118ml
5. Sonya Aloe Deep-Cleasing Exfoliator 118ml
4. Sonya Aloe Balancing Creme 71g

Ove divne proizvode možete kupiti jedino u Forever Living firmi koja se bavi uzgojem i distribucijom najčišće aloe vere na svijetu. Nažalost u Hrvatskoj postoje dva ureda, i to u Zagrebu i Rijeci.
Ja kao njihov član i kao postignuti assitent supervisor imam 25% posto cijenu proizvoda na ukupnu maloprodajnu cijenu. Ako ste više zainteresirani za ove proizvode ili ako želite postati član najuspješnije firme koja se bazira na održavanju zdravlja i ljepote slobodno mi se možete obratit putem facebooka ili na e mail.

MOJE LICE NAKON DVA MJESECA KORIŠTENJA

BORE NA ČELU VIDLJIVO SMANJENE

TIJEK OPORAVKA LICA

Nema komentara :

Objavi komentar