Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

ponedjeljak, 7. ožujka 2016.

OLOVKE ZA USTA_najdraže


Ciao dragi moji,

Odlučila sam vam malo pisati o svojim najdražim olovkama za usne koje iznova kupujem jer im je cijena smiješna ( oko 8.00kn ),a osim dobre cijene imaju odličnu kvalitetu, mekane su i dovoljno pigmetirane, a rok trajnosti im je 36 mjeseci od otvaranja. Izuzetno se lagano nanose što je jako bitno kod olovka za usta. I niti jedna od njih ne puca dok ih šiljim.
Većinom su to olovke od Eseenca, Catrice, Evelin i Aura..
Jednom prilikom kupila sam dvije olovke od Maybellina Colorsensational u nijnsama 132 i 150, ali su mi katastrofa, nisu baš dovoljno pigmetirane, i ostavljaju neki sjajni finish koji mi nikako ne odgovara. Sjećam se da sam jednu olovku platila oko 40 kn, što je preskupo za to što mi daju. Kad sam ih swachala na ruku bile su mi odlične, ali na usnama uopće ne izgledaju dobro..no,no
Poznato je da olovke za usta isušuju usne, i da, to je istina, ali uz pomoć olovke definiramo usne i produžujemo trajnost ruža.
Zato je potrebno njegovati svoje usne.  Ja to uvijek radim kad skinem šminku, prije spavanja namažem usne balzamom, a svaki drugi - treći dan radim piling usana, što mi uvelike pomaže da nisu ispucane i suhe.
Ovo su nijanse koje već po nekoilko puta iznova kupujem i ne razmišljam da ih prestanem kupovati jer bez njih ne mogu. Moja kolekcija olovka za usana:ESSENCE  12 WISH ME A ROSE

Svijetlo do srednje ružičasta nijansa.
Kao i ostale olovke od essenca jako su kremaste i dugotrajne na usnama.
Kao što sam već napomenula isušuju usne zato je potrebno pripremiti usne prije aplikacije.
Ova nijnsa savršena mi je za dnevni look.

ESSENCE  15 HONEY BERRY

Ljubičasto -  roza nijansa koju isto volim nositi na dnevnoj bazi. Ova boja jako lijepo stoji na mom licu neutralnog podtona. U većini slučaja olovku koristim za definiranje usana i nanosim ga prije ruža za što veću postojanost. U par navrata sam nosila samo olovke i bila sam zadovoljna trajnošću.
Pošto je ova nijansa malo tamnija izdrži na usnama nešto više od ostalih Essence olovka.

ESSENCE  07 CUTE PINK

Ovo mi je najdraža nijansa, nije ni presvijetla ni pretamna, baš onako taman. Pigmetacija je jako dobra, lako se nanosi. Vrlo često je nosim za dnevni look.

ESSENCE  06 SATIN MAUVE

Vjerujte mi da sam tek nedavno naišla na ovu nijansu. Kad god bi došla u šoping nikad nisu imali ovu nijansu. Čula sam za nju sve najbolje, ali nikako da dođe u moje ruke....hehehe
Sad je napokon kod mene, upotpunila mi kolekciju, i naravno oduševila me, biti će česti proizvod koji ću opet kupiti.
U biti, meni jedna olovka traje oko 2-3 mjeseca, zavisi koliko je trošim, ali otprilike bi to bilo kroz 3 mjeseca.
Ovo je savršena olovka za usne koji vole nude i pink nijanse. Ona u sebi nema onaj peachy ton.CATRICE  080 THAT S WHAT ROSE WOOD DO

I ova nijansa mi je predivna, ali tekstura mi ne odgovara.
Ova je nekako tvrda i puno teže se nanosi.
Kad je nanosim imam osjećaj kao da mi grebe usne.
Ova nijansa mi je predivna ali zbog tvrdoće je ne nosim često..pigmetacija je lošija.AURA  080

Ovo mi je isto potpuni novitet, koristim je nekoliko tjedana i poprilično sam zadovoljna. Dosta često posežem za njom. Ona mi  više služi kao baza za nude ruž.
Nijansa je nude, al je malo svjetlija što na mom licu ne izgleda baš dobro. Dosta sam svjetle puti pa me ova nijansa nekako "ispere".
Što se tiče pigmetiranosti i trajnosti definitivno ih mogu usporedit s Essence olovkama...Vrlo,vrlo su slične i obje su jako dobre. Koliko se sjećam mislim da su aura olovke malo skuplje od essenc-ovih olovka, ne mogu se sjetiti cijene :(

EVELIN  11 ROSE

Kod evelin olovka mi se sviđa što imaju čep-šiljilo, tako da uvijek pri ruci imate šiljilo što je odlična ideja, zar ne.
Bila sam skeptična kad sam kupovala olovke od evelina, ali ugodno su me iznenadili.
Savršene olovke, koje su mekane i pigmetirane, slično kao i essence olovke.
Ova nijansa je ružičasta koja mi je savršena za dnevni look.

EVELIN  13 PURPLE

Ova nijansa ima naziv "purple"- ljubičasta ali nije baš intezivno ljubičasta kao i od berressenca honey berry, nekako više naginje na tamniju ljubičastu koja je isto jako pigmetirana.

EVELIN ????Jednom sam je kupila i više nigdje je ne mogu naći...:(
Pretražila sam sve parfumerije koje drže Evelin ( većinom Kozmo ) i nema šanse da je nađem.
Ovo mi je drugo pakovanje, i voljela bih je opet imati u kolekciji.

Ta nijansa mi je bila must have od svih ovdje navedenih. Baš ono kako ja volim, nude pink bez peachy tona...Ma savršena nijansa  koju ne mogu više nigdje pronaći1. ESSENCE wish me a rose
2. ESSENCE honey berry    
3. ESSENCE cute pink        
4. ESSENCE satin mauve    
nijanse od gore prerma dole

s lijeva na desno
1. CATRICE 080
2. AURA 36
3. EVELIN 11 rose
4. EVELIN 13 purple

Nema komentara :

Objavi komentar