Stranice

Pages

srijeda, 16. ožujka 2016.

FREEDOM VS ANASTASIA BEVERLY HILLS POMADE, USPOREDBA


Hello dragi moji,

Ovaj put sam se odlučila za recenziju dva proizvoda, tj. usporedba dvaju proizvoda točnije, gel za obrve. Za mene su obrve jako bitne za izgled lica i bitno je da su vaše obrve oblikovane. Hoće li one biti tanke, debele, svjetlije, tamnije ili nešto više izraženije ovisi o svakom pojedincu. Obrve uvijek trebamo definirati po samom obliku obrva, tj kako one prirodno rastu, osim osoba koje zbog nekih razloga više nemaju obrve pa moraju sami definirati svoj oblik.Najbolje je da vaše obrve budu iste ili malo svjetlije nijanse od vaše boje kose.
 Moj stil je više naglašene obrve, ali opet ne toliko da izgleda neprirodno, zato najviše volim pomade gel jer on daje baš ono što ja želim.






Moja boja kose je tamno smeđa, više vuče na crnu, stoga mi odgovaraju više sivkasti ili hladno smeđi tonovi.
Već oko godinu dana, pa i više ( ovo mi je drugo pakovanje ) koristim pomade gel za obrve od Anastasia Beverly Hills,( u nastavku ANB )

Anastasia je poznata po svojim vrhunskim proizvodima za obrve. ANB možete kupiti samo online, ja je inače kupujem preko Beauty Bay-a, cijena mu je dosta visoka (19$) ali meni to ne predstavlja problem jer sam doslovno zaljubljena u taj proizvod, i ono najvažnije dugo mi traje (cca 7 mj ).
Kada sam ga prvi put kupila uzela sam ga u nijansi dark brown. Gledala sam puno swacheva i učinilo mi se da će mi ta nijansa odgovarati, ali nažalost tako nije bilo. Nijansa je bila tamnija, ali nakon par sati pomade bi oksidirao i promijenio boju u svjetliju smeđu, što meni na mom licu nije odgovaralo.
Uspjela sam prodati tu nijansu, i odlučila se za ponovni pokušaj, al ovaj put malo tamniju nijansu ebony - hladno smeđa-siva nijansa... Savršena za mene...:)
U početku je jako teško raditi s gelom, trebate imati jako dobru četkicu,tj. koso rezanu, tanku četkicu koja mora biti čvršća, ja koristim Sigma E65 small angle koji mi je savršen za aplikaciju gela.
U početku sam se mučila, (sad kad se sjetim ulovi me smijeh), a s vremenom se ruka navikne i sve krene kako treba. Još sam i gledala puno recenzija kako stavljati pomade gel, ali drugačije je gledati nego ga sam stavljati. Nakon nekoliko dana naučila sam jako dobro baratati s gelom. Sad je to smješna priča...hehehe...
Kod pomade mi se sviđa što nijansa može biti svjetlija ili tamnija, ako četkicu stisnete jače proizvoda na obrvi ostaje jače, a ako lagano prelazite po obrvi nijansa je svjetlija- slabija
Vodootporan je, kupala se u moru i jako malo se obrisao, skoro pa neprimjetno. U 7 mjeseci što sam ga imala nije mi se osušio jer jako pazim na to.
SAVJET # Kada imate bilo koji gel, bilo to gel za obrve ili gel za eyliner ja uvijek kad uzmem proizvoda koliko mi treba na četkicu, uvijek preko posudice stavim poklopac, na taj način čuvam proizvod od zraka, spriječim ga da je duže vremena otvoren.#
Prvo što napravim kod obrva je definiranje, lagano iscrtam svoju prirodnu obrvu (popunim rupe ) te nakon definiranja popunjavam obrvu. Obavezno moram koristiti spulie četkicu za obrve ( bez nje nikako ne ide ). Kad sve to obavim, obavezno "čistim greškice" s korektorom. A korektor nam i pomaže da  posvjetlimo kost ispod obrve.
Pošto sam veliki ljubitelj ANB pomade odlučila sam se isprobati njezin dupe Freedom pomade.
Puno sam puta čitala recenzije Freedom gela za obrve, i koliko sam shvatila mnogi ga zovu dupeom za ANB, pa hajde da probam.
Preko Pink Pande naručila sam Freedom pomade u nijansi ebony. Cijena je troduplo manja od ANB, oko 50-tak kuna.



MOJA USPOREDBA I TESTIRANJE

Prvi dan na jednu obrvu sam nanijela Freedom a na drugu ANB i cijeli dan pratila njihovo ponašanje na mojoj koži. Čak sam i pitala svoje kolegice dali primjete razliku i nitko od njih nije primjetio nikakvu razliku. Cijeli dan i jedna i druga strana bile su jednake. Nakon cca 10 sati skidam šminku i oba dvije strane su potpuno iste, niti malo se nisu obrisale ili izblijedile.
Što se tiče izdržljivosti potpuno su jednaki.
Probala sam i vodootpornost, tj. umila se i opet podjednako su se držale.
Swachom na ruci, malo više se izbrisala ANB što me iznenadilo ( smočila ruku ,te par puta prešla krpicom po swachu).
Iskreno mogu reći da su jako,jako male razlike u kvaliteti oba proizvoda, što je nevjerovatno jer im je razlika u cijeni jako velika. Očito dolazimo opet do onog kad veću cijenu plaćamo zbog imena :(
ANB ima 4 gr,
 Freedom ima 2,5 gr.
Razliku koju sam ja primjetila je u gustoći. ANB je nešto gušća od Freedoma. Kada apliciram ANB puno manje proizvoda ostaje na obrvi, a dok s Freedom ostaje puno više proizvoda, ali kod Freedom puno češće moram uzimati proizvoda četkicom, dok je kod ANB to možda dva puta za jednu obrvu.
Freedom je više pigmetiran, nekom će to odgovarati a nekom neće.. Ja sam navikla na ANB i na tu njenu gustoću, zato mi je bilo jako čudno kad sam prvi put stavljala Freedom gel, ali nakon tjedan dana navikneš se i usavršiš apliciranje proizvoda.
U biti to je jedina razlika između ova dva proizvoda, Freedom daje definiranu liniju dok je kod ANB suprotno.
Čitala sam i da se nijanse kod ova dva proizvoda baš ne podudaraju, zato bi bilo pametno da prvo dobro proguglate, ako mislite kupiti bilo koji od ova dva gela za obrve.

Kad bi morala birati rađe bi izabrala ANB iz razloga što je manje pigmetiran, isto tako na njega sam navikla i u njemu se usavršila.. Opet kažem nije mi cijena problem kad je u pitanju kvalitetan proizvod koji mi dosta dugo traje. Ali definitivno je ovo dupe za ANB.  i ako nemate mogućnost kupiti ANB, Freedom pomade će vam biti jednako dobar kao i ANB.

Slikala sam vam dosta slikica da možete bolje vidjeti nijansu, te razliku u izgledu.
prve slike su swachevi više nijansi

Koji je vaš favorit? Koje proizvode koristite za obrve?
podjelite sa mnom svoja iskustva



IZVOR

IZVOR

IZVOR

IZVOR








Moja obrva, ANB

Moja obva, FREEDOM




Moja obrva bez popunjavanja

1 komentar :

  1. Makeup Paradise: Dom Vs Anastasia Beverly Hills Pomade, Usporedba >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Makeup Paradise: Dom Vs Anastasia Beverly Hills Pomade, Usporedba >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Makeup Paradise: Dom Vs Anastasia Beverly Hills Pomade, Usporedba >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK bH

    OdgovoriIzbriši