Stranice

Categories

SOCIAL MEDIA

srijeda, 24. veljače 2016.

MOJI FAVORITI_MUST HAVE PROIZVODI


Drage moje dobro mi došle!

Ovo je moj prvi post pa mi nemojte zamjerit na greškama i svojom neprofesionalnošću slikanja fotografija, tj. nije problem slikanje, već  sve što slikam, slikam s mobitelom i one ne ispadnu baš onoliko dobre koliko bih ja htjela, pogotovo kad se slika neki make up look. Nadam se da s vremenom ću se usavršiti i postati bolja, možda nabaviti neki fotić i napraviti to kako treba.
Već dugo vremena imam želju otvoriti svoj blog prvenstveno zbog toga što se želim družiti s osobama koji su zaljubljenici u kozmetiku, želim razgovarati s vama, dijeliti dojmove i upoznavati nove ljude.
Nisam baš bila sigurna o čemu ću pisati u prvom postu, imam toliko toga u planu a ne znam ni sama od kuda da počnem,stoga sam se odlučila vam predstaviti svoje favorite,tj,proizvodi bez kojih ne mogu napraviti niti jedan svoj make up look.Prvo želim krenuti od svoje kože.Imam mješovitu kožu što znači da mi je T-zona masnija a obrazi su normalni,t-zona nije baš jako masna ali nakon 4-5 sati nakon što nanesem puder uvijek se bar malo zasjam,ovisno o puderu koji koristim. Trenutno je moja koža u dosta dobrom stanju kakva je bila prije par mjeseci,al o tome ćemo drugi put.Napisat ću i post o svojim problemima,tj aknama te kako sam ih se riješila.
Prvi put sam počela koristiti kreme i serume koji su na prirodnoj bazi,i s njima sam napokon spasila svoje lice,nakon svih gluposti što sam stavljala na lice,konačno se ono malo popravlja, stoga vas molim za strpljenje. Bitno mi je da vam na slikama prikažem svoje lice tada i svoje lice sada kada koristim te prirodne serume i kreme na bazi aloe vere i bijelog čaja.
Svaki dan nanosim šminku,nekad se više našminkam nekad manje,ovisno o svom raspoloženju i inspiraciji. Dugo sam tražila proizvode koji će na mom licu satima ostati na mjestu,koji se neće razmazivati ili puder koji neće nestati s lica nakon par sati. Stoga krenimo redom:



OBRVE





Dugo,dugo sam tražila dobar proizvod za obrve. Probala sam skoro pa sve naše drogerijske proizvode, i niti jedan mi nije bio toliko dobar kao i proizvod koji sada koristim, a to su:
Anastasia Beverly Hills pomade nijansa ebony u kombinaciji s njenom olovkom brow wiz u  nijansi  dark  brown. To su moji najdraži proizvodi za obrve koje iznova kupujem. Jesu malo skuplji ali koliko mi traju (cca 7.mj) smatram da se isplati ih kupit jer su za mene savršeni.. S pomade je malo teže raditi, ali kad ga skužiš obrve možeš savršeno definirati, u početku sam i ja radila greške, ali kad sam shvatila kako on funkcionira zaljubila sam se u njega..S njim više definiram obrvu a s olovkom popunjavam jer ostavlja prirodniji izgled. Obrve stoje na mjestu cijeli dan, sve dok ne skinem šminku.
Imate sve preporuke od mene za ove proizvode.

OČI
Naravno bez maskare ne ide ni jedan make up.Ona daje finalni izgled i uokviruje oči. Trenutno sam još u istraživanju svoje najdraže maskare, ali trenutno koristim Max Factory 2000 Calorie i zasada mi je odlična. Ja nikad ne kupujem istu maskaru, svaki put je neka druga, ali još nisam naišla na onu pravu..Imam u planu kupiti hvaljenu od Maybelline Lash Sensation, čim ovu potrošim kupujem nju da ju isprobam.




Ja vam obožavam sjenila, gubim puno vremena šminkajući oči, tj. otkrivam različite lookove..
Trenutno sam u fazi da popunim svoju Z paletu makeup Geek sjenilima. Za sada imam pola velike palete (13 mug sjenila,i jedno od Mac-a).Oduševljena sam tim sjenilima, jer imaju jako dobru pigmetaciju i jako se dobro blendaju a i raspon boja im je odličan.
Od svih paleta koje imam ovu svoju z paletu nekako najviše koristim, obožavam ju.
Osim z palete dosta često upotrebljavam i Carli Bybel paletu koja mi je isto najdraža. Nju sam dosta dugo škicala ali mi je poštarina za nju bila užasno skupa ( oko 100,00 kn paleta + oko 100,00kn poštarina, bilo mi je to "to mouch".Uspjela sam je "ulovit" kad je Bh cosmetic imao besplatnu poštarinu na sve narudžbe za vrijeme božićnih blagdana.WOW ... Kad sam dobila njihov e-mail za bes.poštarinu isti tren sam ju naručila od tada je ne ispušam iz ruku..Ako želite da vam pišem recenziju o njoj slobodno pišite u komentarima ili o bilo kojem proizvodu kojeg sam ovdje navela.
Eyliner trenutno koristim Bobi Brown u gelu,odličan je za nanošenje ali i kod njega,kao i kod svakog drugog kojeg sam kupila, dešava mi se ono najgore a to je preslikavanje na gornji dio kapka.
Ja imam dosta spuštene kapke i to je razlog zbog kojeg imam taj problem..Kupovala sam razne Hig end gel linere i nakon par njih,i svoje bezuspješne potrage za dobrim eylinerom,odustala sam od kupovanja skupog eylinera i poslušala preporuku svoje drage blogerice i kupila Essence Liquid ink waterproof,i ostala oduševljena...Jedan tuš za kojeg sam mislila da nikako ne može biti dobar,riješio je moj problem.
Više volim kistićima stavljati eyliner, stoga prvo nanesem Bobi brown gel liner a onda preko njega pređem ovim od essenca i on meni, Hvala dragom Bogu ne mrda cijeli dan..jupiiii
Tko bi rekao, uvijek čovjek misli da ono što je skupo da je i bolje,ali nije u tome mjerilo.Ovo je meni čisti dokaz da ima i drogerijskih proizvoda jako dobrih i kvalitetnih.I da sam bila u zabludi kupovajući skupu kozemtiku misleći da je odlična i da će mi odgovarati, al eto čovjek uči dok je živ.






LICE

Kao što sam na početku posta već napomenula imam problem s prištićima.Nema ih puno ali zna doći period kad ih ima 2-3,a dođe period kad nema niti jednog. Ali nažalost od mojih gluposti što radim,doslovce izmrcvarim prištić kojeg imam,sada imam ožiljke i to najviše na obrazima.
Zbog svojih gluposti moram koristiti puder koji ima jače prekrivanje. Trenutno koristim




 Vichy dermablend 3d Correction u nijansi 25 nude koja mi savršeno odgovara.S puderom sam više nego oduševljena jer ima sve što mi treba. Dobru prekrivenost, prirodan i lagani izgled,lako se nanosi i stoji mi na licu cca jedno radno vrijeme što je meni itekako zadovoljavajuće,i ono najvažnije ne izaziva mi nered na licu. Dosta često ga pomiješam s hid.kremom pa onda dobijem srednju prekrivenost što mi odgovara kad mi je lice u dobrom stanju.Ovaj puder je namijenjen za problematičnu masnu kožu,a može i za mješovitu kao što je i moja kod koje odlično funkcionira.
U sebi sadrži salicilnu kiselinu i eperulin što znači da osim što prekriva on liječi problematičnu kožu lica.
Za fiksiranje ovog pudera koristim od Maybellina affinitone kompaktni puder s kojim sam isto zadovoljna.
Korektor za ispod očiju uopće ne koristim na dnevnoj bazi jer mi se koji god stavila uvlači u borice i to mi se nikako ne sviđa. nemam problema s podočnjacima stoga mi nije potrebna korekcija ispod očiju.




Za prištićei nepravilnosti na koži trenutno koristim TheBalm concealer i s njim sam oduševljena..Malo mi je preskup i jako ga brzo trošim zato nisam ni sigurna da ću ga opet kupovati.Tko zna što će mi sljedeće puknut u glavu. Za sada njega koristim i jako sam zadovoljna njegovim prekrivanjem.
Bronzer TheBalm bahamama odlična stvar..Njega sam i kupila u desetom mjesecu za ročkas i još ga uvijek svakodnevno koristim. Savršen je za osobe svijetlije puti kao i ja,nije jako pigmetiran što je odlično jer ga lagano možeš na dograđivati,i ne ostavlja narančasti ton što ima kod većine bronzera.
Highliter TheBalm Mary lou i naravno oduševljene.. Bolji highlighter nisam probala..Ponekad u kombinaciji s highlighterom iz Carl Bybel palete napravim savršenu kombinaciju i sva se zasjajim..WOW
U zadnje vrijeme opsjednuta sam I Love Makeup rumenilima u nijansama brusting with love, i Peachy keen heart koja me posebno oduševila jer nekako prirodnije izgleda na licu.




USNE

Što se tiče usana tu definitivno imam više favorita, ruževe konstantno kupujem nove, različitih brendova.
Trenutno koristim Mac Angel, savršena dnevna kombinacija,(nježno pink), u kolekciji imam još jedan
Mac Please Me s kojim sam isto oduševljena, isto ga nosim na dnevnoj bazi ( srednja nijansa,toplo ružičasti-narančasti ton)
Moji noviteti koji su mi najbolji od svih ovdje jesu
Aura Final Matte u nijansi 704 Dustty rose (po nijansi slična je  Mac angel, samo je finish drugačiji), i
701 Guess Who ( predivna nude smećkasto mauve nijansa), ne isušuju jako usne, pigmetirane su i traju mi na usnama po nekoliko sati bez popravljnja,sve preporuke.




Od TheBalma me oduševio Goodkisser ( svjetlija nijansa ružičastog tona, slična je ovim ostalima ali ona na usnama izgleda potpuno drugačija od svih, rekla bih nekako da je najjače izraženija), i posljednji moj favorit bez kojeg ne mogu je Sleek Matte Me u nijansi Petal, ma savršena nijansa za napraviti ombre efekt,dugotrajan i potpuno mat finish( svijetlo pink nijansa).
Sve su ove nijanse vrlo slične i sve njih koristim na dnevnoj bazi, većinom za posao.
Tamnije nijasne baš i ne koristim često, sve ovisno o prigodi.






I to je to,moji najdraži proizvodi koje koristim svakodnevno i koje ću u većini opet kupovati i trošiti.
Nadam se da ste uživali u čitanju i nadam se da ćemo se bolje upoznati
Do idućeg posta puno Vas pozdravljam

Imate li i vi svoje favorite? podjelite ih sa mnom






Broj komentara: 10 :

  1. BRAVO, čestitam na novom blogu i na opsežnom postu. Samo tako dalje :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga moja...
      Ima još puno toga za naučit
      ��

      Izbriši
  2. Dobrodošla! I ja slikam sa mobitelom, pa znam na kakvim si mukama, ali neka te to ne obeshrabri!
    Lijepih proizvoda ima ovdje navedenih, mnoge i sama obožavam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš su muke...hehe.. To je i bio razlog zasto prije nisam otvorila blog...ali ipak sam se odlučila da to moram napravit,jer budem li čekala nikad neću ništa postići..
      Hvala ti puno

      Izbriši
  3. Čestitke od srca na blogu 😘 Samo hrabro dalje. Slikice su čisto ok, a post je super detaljan i koristan. Veselim se dalje čitati. 😄

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah.. Hvala ti.. Za mene to nije dobro. Uvijek se može bolje.. To je tako,nikad nisi zadovoljan...heeh...
      Tenkju...kisss

      Izbriši